- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kesin bişeyler yaşadın dıyor şimdide ben şu kadar yıllık mesleği yaptım bana söyle ben seni her halinle koluma takarım diyor yaşamayan bir şey bu kadar tepki vermez diyorya kızlar öldürecepim bu adamı ya
Koluma takarım namusumsun falan ayakları. Böğğ geldi hakikaten. İki yüzlü bir erkek işte ancak kendine kadar duyarlıymış o.Sen kesin bişeyler yaşadın dıyor şimdide ben şu kadar yıllık mesleği yaptım bana söyle ben seni her halinle koluma takarım diyor yaşamayan bir şey bu kadar tepki vermez diyorya kızlar öldürecepim bu adamı ya
Zaten öyle ama aynen ben hiç bir şey anlatmayacağım.. kendi mide ezdirmeyeceğimŞuan nişanliniz net bir cevap alamadigi icin size piskolojik baski yoluyla birseyler elde etmek istiyor. Oyununa gelmeyin, dik durun ve sakin geçmişinizde ne yaşadiysaniz yaşayin bunun herhangi bir pişmanligini belli etmeyin.. geçmişiniz sadece sizi ilgilendirir, kaldi ki kendisi de sütten çikmiş ak kaşik değilmiş.
Kendinize değer verin ve bu kafada biriyle evlenmeden once iyice duşunun. Ben aşagilik kompleksli, piskolojisi duzgun olmayan biri goruyorum anlattiklarinizdan.
Seviyorsan ve ayrilmak istemiyorssn sakin anlatma..ya ayrilir yada hayatin boyunca seni mahveder...bilmesin yaa hicbirsey...sanki kendileri herseyi anlatiyorlar..Diyelim ki anlattım Ne olacaktır sizce ?
Yok anlatmayacağım zaten bir şey de Yok ama diyelim ki oldu resmen oynuyor ya benle resmen kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor benimle.Seviyorsan ve ayrilmak istemiyorssn sakin anlatma..ya ayrilir yada hayatin boyunca seni mahveder...bilmesin yaa hicbirsey...sanki kendileri herseyi anlatiyorlar..
Uzatacağım karar aldım şimdide diyo ki istersen ayrıl. Ben seni seveceğim.Siz simdi bu adama biz birlikte olduk ben bakire de degilim deseniz evlilik gerceklesse bile omur boyu kafaniza takacak.
Bakire olsaniz bile evlendikten sonra bunu gormesine ragmen hala kandirildigini, operasyon gecirmis olabileceginizi filan bile ima edebilir size.
Yani kisaca demek istedigim bu adam bu konuda sizi yiyene kadar konusacak.
Siz iyisi mi bu adamin midesine inmeden once bi daha dusunun...
Bunlarin hepsi duygu somurusu. 32 yasinda bir ergen var karsinizds gardinizi iyi alin benceUzatacağım karar aldım şimdide diyo ki istersen ayrıl. Ben seni seveceğim.