İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Üzerime çok geldi çünkü. Seninle ileri boyutta olmasa da bir şeyler yaşadım diye bunu yüzüme mi vuruyorsun dedim. Dik duracağım eğilmeyeceğim.

Yahu yaşadığınız şeyi o tek mi yaşadı? Sen de istedin ve yaşadınız kim neyi yüzüne vuracak? Bak kelimelerini nişanlınla konuşurken iyi seç lütfen. Nişanlının ataerkil düşüncelerine destek olur bu sözler. Sen beni gözden çıkarmışsın dediğinde "herkesten herşeyden önce kendi mutluluğum kendi huzurum " diye düşünerek cevap ver. Hiçkimse için ezilmene değmez. Geçmişte bişey yaşamadığın için oturmuş açıklama yapıyorsun, yaşasaydın suçlu mu olacaktın? Nişanlın hayatında yoktu, de ki ona sen hayatıma girdikten sonrası seni ilgilendirir. Öncesi için merakın varsa açıklama yapmayacağım, bişeyler yaşadığım yada yaşamadığım için değil seni ilgilendirmediği için.. hakaret küfür sadece seviyeyi düşürür. Nişanlın olgun davranmıyor, sen olgun olmaya çalış, seviyeyi düşürmeyin

Yahu yaşadığınız şeyi o tek mi yaşadı? Sen de istedin ve yaşadınız kim neyi yüzüne vuracak? Bak kelimelerini nişanlınla konuşurken iyi seç lütfen. Nişanlının ataerkil düşüncelerine destek olur bu sözler. Sen beni gözden çıkarmışsın dediğinde "herkesten herşeyden önce kendi mutluluğum kendi huzurum " diye düşünerek cevap ver. Hiçkimse için ezilmene değmez. Geçmişte bişey yaşamadığın için oturmuş açıklama yapıyorsun, yaşasaydın suçlu mu olacaktın? Nişanlın hayatında yoktu, de ki ona sen hayatıma girdikten sonrası seni ilgilendirir. Öncesi için merakın varsa açıklama yapmayacağım, bişeyler yaşadığım yada yaşamadığım için değil seni ilgilendirmediği için.. hakaret küfür sadece seviyeyi düşürür. Nişanlın olgun davranmıyor, sen olgun olmaya çalış, seviyeyi düşürmeyin
Çileden çıkardı ama abla dayanamıyorum temcit pilavı gibi sunup duruyor aynen bide bişe yaşasam yani..
Neyse ama dediklerini yapacağım. Kararlı asil ve dik duruş.

Ne bileyim sevdim işte..
Bak sen bu gece, o adamı boşver, otur kendi ruh halinin analizini yap. Öfkeni bir kenara bırak ve kendi kendine, kimi niye sevebileceğini, önceliklerini, ruh halini ve hayattan ne istediğini iyice bir düşün. Sabaha kendini çok daha net hissedebilirsin duyguların konusunda... Evliliğe karar vermek için böyle bir süreçten geçmek şart.

Bak sen bu gece, o adamı boşver, otur kendi ruh halinin analizini yap. Öfkeni bir kenara bırak ve kendi kendine, kimi niye sevebileceğini, önceliklerini, ruh halini ve hayattan ne istediğini iyice bir düşün. Sabaha kendini çok daha net hissedebilirsin duyguların konusunda... Evliliğe karar vermek için böyle bir süreçten geçmek şart.
Tamamm..

İstediğin kadar dik dur evlenince adam değişmiyecek ki adam aynı adam artık bi yere kadar dik durup kafa tutup bi yerde patlak vereceksin error durumu. Bu benim son yorumum ama ben mesleğimi elime almış bi insan olarak bana saygı duymayan, benim hayatıma sürekli müdahale edip beni dibe çeken birine hayatımı feda etmezdim zorum ne daha iyi akıllılarımı yok ne uğrascam senle hadi canım yol sağdan der devam ederdim. O küçük hayatında mutlu olsun bence sen bi düşün. Böyle bişey kardesime arkadasıma olsa bunları derdım nasihat haddime değil hislerim kuvvetli ben onaylamıyorum. Dilerim daha iyi şartlarda layıgınla mutlu olursun bu adam sana bi beden küçük

Kendisi çatır çatır gezmiş o haltları yemiş ben sana anlattım diyor Sen de bana anlat e ben baştan anlattım dedim. Bazı hareketlerin tutarsız ondan dedim diyor.
bir sey degicem ama anladigim kadariyla evlenmeden once cinsellik yasamadin yani bakiresin. allah korusun ilk gece bir aksilik cikarsa ..... gelmezse bu adam senin hayatini cehenneme cevirir. bakire degilsin diye ortaliga ayaga kaldirir. seni rezil eder normal degil paranoyak cunku
NOT:
Kimse yanlis anlamasin KIMSENIN YASAM TARZINI SORGULAMIYORUM benim boyle bir seyi sorgulamak haddim degil. sonra bana kizmayin kizlar.

Geçmiş önemlidir... İnsanın yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Ne olursa olsun, yaptıklarından ders bile alsa geçmişte yaptığı hatayı tekrarlama olasılığı çok yüksektir kişinin.. Ainesi iştir kişinin lafına bakılmaz diye bir söz var, çoğu kişi kabullenemese de oldukça realist ve kıstas alınabilinecek bir sözdür.

''geçmişte yaptığı hata'' derken neyi kastediyorsunuz? geçmişte eski sevgiliyle sevişmek bir hata değildir, dolayısıyla ders alınması gereken bir durum da değildir.

nasıl el ele tutuşmak normalse, sevişmekte normaldir. bunu kabul edemeyen örümcek beyinliler lütfen artık ülkemizden koşarak uzaklaşsın da bi seviyemiz yükselsin.

ayrıca ''yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır'' ne saçma, ne eğreti durdu bu konuda.

ne yani eski sevgilisiyle sevişti diye, evlendikten sonra da önüne gelenle sevişecek demek mi bu yani?

lütfen okuyun, gezin, öğrenin, bi şeyler yapın, vizyonunuzu genişletin, bu acınası zihniyeti değiştirmek için geç değil, hala vaktiniz var, hala umut var.

bir sey degicem ama anladigim kadariyla evlenmeden once cinsellik yasamadin yani bakiresin. allah korusun ilk gece bir aksilik cikarsa ..... gelmezse bu adam senin hayatini cehenneme cevirir. bakire degilsin diye ortaliga ayaga kaldirir. seni rezil eder normal degil paranoyak cunku
NOT:
Kimse yanlis anlamasin KIMSENIN YASAM TARZINI SORGULAMIYORUM benim boyle bir seyi sorgulamak haddim degil. sonra bana kizmayin kizlar.

bakire olsa bile kan gelmeyebilir, zarın yapısına bağlı bi durum bu. yapı olarak esnekse, isterse eline erkek eli değmemiş olsun yine kan gelmez. amma velakin bu kadar dar kafalı, vizyonsuz bir adamın bunları bildiğini hiç sanmıyorum...

bakire olsa bile kan gelmeyebilir, zarın yapısına bağlı bi durum bu. yapı olarak esnekse, isterse eline erkek eli değmemiş olsun yine kan gelmez. amma velakin bu kadar dar kafalı, vizyonsuz bir adamın bunları bildiğini hiç sanmıyorum...
+1
aynen oyle kiza yapmadigini birakmaz. bu adam bunu bilmiyordur bide. dover bile allah korusun. aslinda ne yasandiysa gecmis gecmis de kalir adamin bu saatten sonra sorgulamasi tuhaf.

Bitiyorum bu erkek triplerine ya ben anlattım sende anlatmışş. Ben seni her halinle kabul ederim ne ya. Madem kabul ediyorsun sanane senden önce olandan. Bunu sorması araştırması sana yapabileceği en büyük ayıp zaten benden önce birisiyle seviştiysen gözümde eksiye düşeceksin demek. Bak kardeşim adam buram buram kalitesizlik kokuyor. Bu gün yarın bunu bahane edip kavga çıkarması mı dersin ayrılması mı sen karar ver sizi utandirarak gucendirerek pasifleştirmek istiyor. Lütfen kararlarınızı alırken iyice düşünün ileri de daha çok problem olmasın.

biraz asi olmak lazım erkeklere ya bence.

benim üzerime bu kadar gelse, blöf yapar bi dönem her önüme gelenle yattım, onun tadını almak istedim bir de. vs diye çıldırtacak laflar ederdim. bakalım tepkisi ne olacak beni hala sevecek mi diye...

bilemiyorum evlenmeden bu triplere giren adam ilerde beni aldatıyorsun diye paranoya da yapar bence. geçmişi bile hazmedememiş.

bence tek yanlışınız, ayrıntı vermeniz olmuş, onu ilgilendirmezdi ayrıntılar, bir şeyler oldu ama konuşmak gereksiz deyip geçmek en güzeli böyle bodoslama soran birine.

Kesinlikle bu adamdan ayrilmalisin bak bu mesajım burda dursun.evlendiğin gün köpekler gibi pisman olarak buraya tekrar konu açacaksın .bosanmali mıyım diye.
Nisanlin saplantılı bi tip.israrla aynı şeye odaklanmış,eski sevgililerinle el ele tutusman bile cok büyük bi sorun onun icin.bu kadar seye ragmen hala konusucam edicem diyorsun.Allah akıl fikir versin canım sana.bu adam yarın seni döver de sover de kötü davranır surekli baskı yapar söyle ne yaşadın diye.velev ki yaşadın ,seni asla ama asla (her halinle kabulumsun) diyor ya beyefendi,etmez guzelim..
Iste sen böyle bi insanla nisanlisin.
Hala evlenecegim diyorsan,sen bilirsin ...

Köprüden önce son çıkış uyarısı gibi .Allah kolaylik versin dogru yanlis görebilme gucu nasip etsin ( çok amin ) :dua:

İyi düşün. Az kaldı diye acele hareket etme.
Bu kadar soran, sorgulayan adam evlenince de her kavganızda ısıtır ısıtır önüne getirir.
Benim de bir eski sevgilim böyleydi. Sürekli geçmişimi sorar sorgulardı beni darlardı. Bittiğinde çok ferahlamıştım.
Sonra geçmişimde kaç kişi olduğunu bile sormayan bir adamla tanıştım ve evlendim. Dört yıldır beraberiz bir gün olsun soru sormadı. Huzuru buldum resmen. Kıskanç ve geçmişi didikleyen adam insanı çok yoruyor çok
Lütfen hayatını çok etkileyecek bu kararı aceleyle ama eminim bu adam evliliği bazen sana zehir edecek.
Çapsız ve çirkin bir adam belli

Aaa çok ayıp etmiş...Aslında çok afedersin ama sana resmen bakiremisin diye sormaya getirmiş bence. Yani tabi ilişkinizin boyutunu bilemiyorum ama kurduğu cümleler direkt aklıma bunu getirdi... Bide ortada bişey yokken bana biri söyledi diye uydurması tam olmuş.. 32 yaşındaki bi adam insanların hayatlarında daha önce sevgilileri olabileceğinden neden bu kadar rahatzız olabilir ki? Valla benim en nefret ettiğim erkek tipi kadının geçmişini sorgulayan... Hakkında hayırlısı olsun.

Aaa çok ayıp etmiş...Aslında çok afedersin ama sana resmen bakiremisin diye sormaya getirmiş bence. Yani tabi ilişkinizin boyutunu bilemiyorum ama kurduğu cümleler direkt aklıma bunu getirdi... Bide ortada bişey yokken bana biri söyledi diye uydurması tam olmuş.. 32 yaşındaki bi adam insanların hayatlarında daha önce sevgilileri olabileceğinden neden bu kadar rahatzız olabilir ki? Valla benim en nefret ettiğim erkek tipi kadının geçmişini sorgulayan... Hakkında hayırlısı olsun.
Mesaj atmış bize ne oluyor böyle günaydın diye.

Şimdi evlenmek istemiyorum dedim hadi paşa yolun açık olsun yazdım.
Ben ne yaptım ki diyor Ne dedim.
Tamam bende vermiyorum sözleşmeyi dedi.
Bende umrumda değilsin ki dedim

Back
X