• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinde bulunduğum boşluk .

tatlım böyle şeyleri dert etmek için yaşın çok erken
arkadaşlarınla gez toz eğlen cılkını çıkar hayatın
derslerine odaklan sınavda iyi bir yer kazan
erkek arkadaş sorumluluğuna hiç gerek yok bence bu yaşlarda
13 yaşından beri çıkmaya başlayıp 10 yıl çıkıp evlenenleri hiç anlamıyorum
saygı duyuyorum tabii özel insanla o yaşta denk geldiysen devam eder zaten
ama denk gelmediysen de kafaya takılacak dert değil

bak şarkı bile yapmışlar aklıma geldi :))
üstelik burda diyo ki;
sadece 19 yaşındasın, aman allahım erkek arkadaşa ihtiyacın yok!

17 bile demiyor 19 yani:p

[video]http://youtu.be/PCzsVo3gnLo[/video]

the long blonde: uzn sarışın evet bu benim :D /COLOR]

kamplara git spora git uğraştırıcak bişeyler bul kendini :) 18 yaşımdayım ne geçen sene aynı anlattığın durum bana da oldu hatta benimki daha kötü ne ders çalışmak istiyordum ne arkadaşlarla olmak...
ama hepsi geçti inan.bence en önemlisi zaman :)

Arkadaş,dost bunlar bir yere kadar.
İnsan hayatında,hayatının merkezine yerleştirebileceği birini gerçekten arıyor
Yoksa boşluğuna hissediyor kimsede dolduramıyor maalesef.
Ama yaşın daha çok genç hayırlısını iste bulacaksa hayırlısı bulsun.
Gün gelecek aşk seninde kapını çalacak merak etme.

Arkadaş,dost bunlar bir yere kadar.
İnsan hayatında,hayatının merkezine yerleştirebileceği birini gerçekten arıyor
Yoksa boşluğuna hissediyor kimsede dolduramıyor maalesef.
Ama yaşın daha çok genç hayırlısını iste bulacaksa hayırlısı bulsun.
Gün gelecek aşk seninde kapını çalacak merak etme.

kesinlkle dediğin gibi.Bi ilşkim olmuştu ve çok yıpranmıştım.Hla bu kşiyle aynı sınıftayız ve belkide onun mutlu olması bnm canımı sıkıyo olablir ama genede gerçekten hayatıma odak noktası yapabileceğim bişeye çoık ihtiyacım var

ama ben ne yaparsam boşluktayım bi yanım eksik nasıl dolucak ne zaman geçicek ,?

geçer cnm 1 yıl sonra geçerr senn yaşlarındayken sebepsiz yereee intiharları düşünüyordum duygusal müziklee bunalım yapıyordumm geçti hepsi hayatın zorlugunu biraz daha yaşın ilerlesin anlayınca bu sebepsiz boşlugun yaşadıklarının yanındaaa hiçbirşey oldugunu göreceksin keşkee 17 olsam geri dönsemm o deli çağlarıma diyceksinn maalesef acı gerçekler bunlarr ..şuan yaşım 29 vee keşke 17 yaşıma geri dönebilsem diyorumm yaşının tadını çıkar güzelim saçma sapan şeylere taıklmaa hayat kısaaymııııııııııııııııııışşş:50::5:

kamplara git spora git uğraştırıcak bişeyler bul kendini :) 18 yaşımdayım ne geçen sene aynı anlattığın durum bana da oldu hatta benimki daha kötü ne ders çalışmak istiyordum ne arkadaşlarla olmak...
ama hepsi geçti inan.bence en önemlisi zaman :)

yüzüyorum fırsat buldukça ama bunların benm boşluğumla alakası yok ki.benimkisi duygusal anlamda boşluk.yoksa sıkılmaktan kaynaklanan bi durum değil .s

geçer cnm 1 yıl sonra geçerr senn yaşlarındayken sebepsiz yereee intiharları düşünüyordum duygusal müziklee bunalım yapıyordumm geçti hepsi hayatın zorlugunu biraz daha yaşın ilerlesin anlayınca bu sebepsiz boşlugun yaşadıklarının yanındaaa hiçbirşey oldugunu göreceksin keşkee 17 olsam geri dönsemm o deli çağlarıma diyceksinn maalesef acı gerçekler bunlarr ..şuan yaşım 29 vee keşke 17 yaşıma geri dönebilsem diyorumm yaşının tadını çıkar güzelim saçma sapan şeylere taıklmaa hayat kısaaymııııııııııııııııııışşş:50::5:

işte kmse bulunduğu yer ve zamanın kıymetini bilmiyo.ama yapçak bişeyimizde yok ne yazıkki.17 yaşındaysanız ve boşluktaysanız hayat gerçekten çok zor :)

yüzüyorum fırsat buldukça ama bunların benm boşluğumla alakası yok ki.benimkisi duygusal anlamda boşluk.yoksa sıkılmaktan kaynaklanan bi durum değil .s

Ben de düzenli spor yapmanı tavsiye ediyorum.Can sıkıntısı için değil,fizyolojik etkileri açısından faydalıdır.Spor yapınca endorfin hormonu salgılanır.Bu hormon,aşık olunduğunda salgılanan mutluluk hormonudur :) İnsanı rahatlatır ve gevşetir,sakinleştiriciden çok daha etkilidir.Spor yapmak,aynı zamanda,enerjisini nereye kanalize edeceğini bilemeyen gençler için en uygun deşarj olma yoludur.
Sporla bedeni yorup,gevşeme sağlayabilirsin.Sanatla da ruhunu okşarsın.Mesela resim seviyorsan resim yapabilirsin veya resim kursuna gidebilirsin.Veya sevdiğin bir enstrüman çalabilirsin.
Elişi de olabilir.Ben kızlara goblen öneriyorum.Her yerde satılıyor,herkes kolayca yapabilir.Hem zevkli,hem de ortaya şık bir eser çıkıyor.

ben de 4 senedir ne asık oluyorum ne de baska bişey hayatımda o defterler kapandı gitti sanki.zaman zaman bunun eksikligini boslugunu hissetsem de bazen de etrafıma bakıyorum ilişkilere inancım yok,böylesi daha iyi huzurum yerinde diyorum.bilmiyorum artık nolucak:79:

merhaba arkadaşlar.Aslında şöyle bi bakınca senin ki de dert mi diyebilirsiniz ama herkesin derdi derler ya işte benimkide öyle.
öyleki derdim ne onu kendime bile anlatamazken burayayazmak geldi içimden.
elbet anlayan çıkar çünkü.
Benim derdim içinde bulunduğum boşluk. yaklaşık 1.5 yıldır hayatımda hiç biri yok.gerçekten aşık olmadıım sürecede olmuycak ama ben büyük bi boşluk içindeyim ygs-lys için bi senem var yavaş yava ona hazırlanıcam bırak bu boşluğu dersine çalış diyeblirsiniz ama hepsinin yeri gerçekten ayrı oluyo .17 yaşındayım ama gerçekten benim ki ergenliğin getirdiği şımarıklık fln değil çünkü yaşıma göre olgun olduğumu düşünüyorum.Bu boşluk hayatımda biri olmasını istemekten de olablir ama etrafımda hayatıma girebilicek biride yok .arkadaşlarım var ailem yanımda destekler ama benim bi yanım hep eksik.Derdimi anlatamıyorum bile mutsuzum.İçten gülemiyorum bile.ne olucak nereye kadar gidicek bu durum bilmiyorum.bişeye ihtiyacım tek bişeye ama bu ne onuda bilmiyorum.
sadece yazmak istedim :(

keşke tek derdim aşk olsaydı :))

Back
X