• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinde bulunmuş olduğum karmaşık ilişki

Arkadaşlar üye eski K kb44 aynı diyetisyeni 2019dan beri anlatıp duruyor.
Hani vardı ya başı dönünce eliyle duvara ilişen 😂😂 bu o.
Abla valla benimde görsel hafızam iyi falan ama siz 3-4 yıl önceki konuyu hatırladiniz konu sahibinin nickini hatırladınız ,buldunuz ve aynı kişi olduğunu anladınız 😯😂 size güvenmem için bir sebep daha der susarım 😇

Abla valla benimde görsel hafızam iyi falan ama siz 3-4 yıl önceki konuyu hatırladiniz konu sahibinin nickini hatırladınız ,buldunuz ve aynı kişi olduğunu anladınız 😯😂 size güvenmem için bir sebep daha der susarım 😇
Geçenki konusunda hatırladım hatta basın döndü mü merdivenlerde, şarkıyı yine dinletti mi diye sordum da anlamıyorum ne dediğinizi dedi. Ben de nickini o an hatırlamayınca üstüne gitmedim. Konu aynı sadece biraz komik olmayacak şekilde yazıyor. Eski konularında eğlenirdik. 😂

Geçenki konusunda hatırladım hatta basın döndü mü merdivenlerde, şarkıyı yine dinletti mi diye sordum da anlamıyorum ne dediğinizi dedi. Ben de nickini o an hatırlamayınca üstüne gitmedim. Konu aynı sadece biraz komik olmayacak şekilde yazıyor. Eski konularında eğlenirdik. 😂
Bu sefer konusunda eğlenceli olmak yerine nickinde mutlu olmayı seçmiş 😬

Artemissisipi Artemissisipi gerçekten doğru ama ya. Konuyu defalarca kez aynı şekilde açmış ve en son fake diye sayfadan banlanmış. Başlığı bile aynı ya YUH!! Mesele karışık, karışık ilişki

Kazen Kazen Mune Mune abla buraya bir bakabilir misiniz

Artemissisipi Artemissisipi gerçekten doğru ama ya. Konuyu defalarca kez aynı şekilde açmış ve en son fake diye sayfadan banlanmış. Başlığı bile aynı ya YUH!! Mesele karışık, karışık ilişki

Kazen Kazen Mune Mune abla buraya bir bakabilir misiniz

Şikayet ettim ben de. O değilim diyor da o olduğuna inanır birazdan kendisi de. 😂😂

Anladığım kadarıyla adam sizle duygu geliştirmeye tanımaya çalışmıyor, o yüzden ne sevdiğinizle, kendini anlatmakla veya size beğendirmekle uğraşmıyor şimdilik. Direktif vermek yerine iyi muhabbet edemiyorsanız uğraşmayın derim ben. Belli ki uymuyorsunuz.

Anladığım kadarıyla adam sizle duygu geliştirmeye tanımaya çalışmıyor, o yüzden ne sevdiğinizle, kendini anlatmakla veya size beğendirmekle uğraşmıyor şimdilik. Direktif vermek yerine iyi muhabbet edemiyorsanız uğraşmayın derim ben. Belli ki uymuyorsunuz.
Ortada bir adam yok. Konu 2019da da aynıydı.

( yanlış konuya yazmışım daha yeni okuyun da bu hikaye bitsin ) :D
Anlaşılan 2019 dan beri gece yatarken kurduğunuz hayalin sonunu getiremediniz hemen yardım edeyim.
Hastayım dediniz ve adam ısrar etmeyip planı iptal etmiş gibi davrandı.
Sonra soğuk bir şekilde size klinikteyim basım kalabalık dedi siz üzüldünüz ilgi kesilince .
Sonra pat aaa zil çaldı elinde sıcak çorba ve çiçeklerle gelmiş supraaayzzz
Birde ne olsun çiçeğin içinde bir kutu var içinde de tek taş yüzük :KK70:
O an evlenme teklifi etti çünkü neden olmasın 💆 ve sonunda diyetisyen beyle salona giriş yapıyorsunuz dırın dırınn dırınn müzik konfetiler Mutu son 😍

( yanlış konuya yazmışım daha yeni okuyun da bu hikaye bitsin ) :D
Anlaşılan 2019 dan beri gece yatarken kurduğunuz hayalin sonunu getiremediniz hemen yardım edeyim.
Sonra soğuk bir şekilde size klinikteyim basım kalabalık dedi siz üzüldünüz ilgi kesilince .
O an evlenme teklifi etti çünkü neden olmasın 💆 ve sonunda diyetisyen beyle salona giriş yapıyorsunuz dırın dırınn dırınn müzik konfetiler Mutu son 😍

Ay çok amin. Bu seferki nicki zaten ondan mutlu herhalde

Ortada bir adam yok. Konu 2019da da aynıydı.

( yanlış konuya yazmışım daha yeni okuyun da bu hikaye bitsin ) :KK70:
Nassı yaa?
Bu konuda mı yalan?

İltifatlar ediyordu,yanaklarını sıkarım,öperim vs.. gibi.Ağır ol dan ziyade yavaş olmasını rica ettim.Korkularımı ve endişelermi söyledim.
Bu adamdan hiçbir halt olmaz.
Bakın bunu yazın bir kenara.
Daha ilk günlerden böyle konuşan erkekten ben daha hayır geldiğini görmedim.

İlk günden bir şeyler yaşayamam ki..Mesela evde yalnızım dedim,hemen geleyim mi dedi..Sonra şaka yaptım dedi..Hoş mu şimdi bu.Daha önce bir şeyler yaşayıp yaşamadığımı sordu..Ne gerek vardı ki buna.

Zaten adamin aylar sonra donmesinden sizi yedekte tuttugu belliymis. Siz de biraktigi yerdeymissiniz, hemen de geri kabul etmissiniz, niye emek harcasin ki? Muhtemelen takilmalik bir iliski istiyor, siz kabul etmezseniz yine yok olur. Zaten danisanina bu sekilde yaklasan bir diyetisyenin meslek etiginden suphe duymak lazim, en basindan kabul etmeniz bile hatali. Hic mi iliski tecrubeniz yok anlamadim ki?

Zaten adamin aylar sonra donmesinden sizi yedekte tuttugu belliymis. Siz de biraktigi yerdeymissiniz, hemen de geri kabul etmissiniz, niye emek harcasin ki? Muhtemelen takilmalik bir iliski istiyor, siz kabul etmezseniz yine yok olur. Zaten danisanina bu sekilde yaklasan bir diyetisyenin meslek etiginden suphe duymak lazim, en basindan kabul etmeniz bile hatali. Hic mi iliski tecrubeniz yok anlamadim ki?

Yorumlarımızı olu yavrum bu 2019’da konu açan diyetisyen sapığı konu da sahte

Back
X