- 18 Ekim 2022
- 2.076
- 6.326
- 88
Abla valla benimde görsel hafızam iyi falan ama siz 3-4 yıl önceki konuyu hatırladiniz konu sahibinin nickini hatırladınız ,buldunuz ve aynı kişi olduğunu anladınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla valla benimde görsel hafızam iyi falan ama siz 3-4 yıl önceki konuyu hatırladiniz konu sahibinin nickini hatırladınız ,buldunuz ve aynı kişi olduğunu anladınız
Geçenki konusunda hatırladım hatta basın döndü mü merdivenlerde, şarkıyı yine dinletti mi diye sordum da anlamıyorum ne dediğinizi dedi. Ben de nickini o an hatırlamayınca üstüne gitmedim. Konu aynı sadece biraz komik olmayacak şekilde yazıyor. Eski konularında eğlenirdik.Abla valla benimde görsel hafızam iyi falan ama siz 3-4 yıl önceki konuyu hatırladiniz konu sahibinin nickini hatırladınız ,buldunuz ve aynı kişi olduğunu anladınızsize güvenmem için bir sebep daha der susarım
![]()
Bu sefer konusunda eğlenceli olmak yerine nickinde mutlu olmayı seçmişGeçenki konusunda hatırladım hatta basın döndü mü merdivenlerde, şarkıyı yine dinletti mi diye sordum da anlamıyorum ne dediğinizi dedi. Ben de nickini o an hatırlamayınca üstüne gitmedim. Konu aynı sadece biraz komik olmayacak şekilde yazıyor. Eski konularında eğlenirdik.![]()
Şikayet ettim ben de. O değilim diyor da o olduğuna inanır birazdan kendisi de.Artemissisipi gerçekten doğru ama ya. Konuyu defalarca kez aynı şekilde açmış ve en son fake diye sayfadan banlanmış. Başlığı bile aynı ya YUH!! Mesele karışık, karışık ilişki
Kazen
Mune abla buraya bir bakabilir misiniz
Mesele Karışık Ben Çözemedim
Bu konuyu da konu sahibi başka hesapla geldiği için hortlatalım. Cidden anlamıyorum neden? Neden aynı konu? Aynı karakterler? Siz fantezi mi yapıyorsunuz? Kendinizi diyetisyen olup beya doktor dişçi neyse birileri size muayene olsa nasıl işler gelişir diye mi tasavvur ediyorsunuz? Neden yani...www.kadinlarkulubu.com
Ortada bir adam yok. Konu 2019da da aynıydı.Anladığım kadarıyla adam sizle duygu geliştirmeye tanımaya çalışmıyor, o yüzden ne sevdiğinizle, kendini anlatmakla veya size beğendirmekle uğraşmıyor şimdilik. Direktif vermek yerine iyi muhabbet edemiyorsanız uğraşmayın derim ben. Belli ki uymuyorsunuz.
( yanlış konuya yazmışım daha yeni okuyun da bu hikaye bitsin )
Anlaşılan 2019 dan beri gece yatarken kurduğunuz hayalin sonunu getiremediniz hemen yardım edeyim.
Hastayım dediniz ve adam ısrar etmeyip planı iptal etmiş gibi davrandı.
Sonra soğuk bir şekilde size klinikteyim basım kalabalık dedi siz üzüldünüz ilgi kesilince .
Sonra pat aaa zil çaldı elinde sıcak çorba ve çiçeklerle gelmiş supraaayzzz
Birde ne olsun çiçeğin içinde bir kutu var içinde de tek taş yüzük
O an evlenme teklifi etti çünkü neden olmasınve sonunda diyetisyen beyle salona giriş yapıyorsunuz dırın dırınn dırınn müzik konfetiler Mutu son
![]()
Yeni bir konu daha var bu sefer kadının kocası diyetisyen kadına yazıyor bayılazaamAy çok amin. Bu seferki nicki zaten ondan mutlu herhalde
Hmm işin rengi değişti şimdi biraz. En sevmediğim muhabbetler.İlk günden bir şeyler yaşayamam ki..Mesela evde yalnızım dedim,hemen geleyim mi dedi..Sonra şaka yaptım dedi..Hoş mu şimdi bu.Daha önce bir şeyler yaşayıp yaşamadığımı sordu..Ne gerek vardı ki buna.
Ortada bir adam yok. Konu 2019da da aynıydı.
Nassı yaa?( yanlış konuya yazmışım daha yeni okuyun da bu hikaye bitsin )
Anlaşılan 2019 dan beri gece yatarken kurduğunuz hayalin sonunu getiremediniz hemen yardım edeyim.
Hastayım dediniz ve adam ısrar etmeyip planı iptal etmiş gibi davrandı.
Sonra soğuk bir şekilde size klinikteyim basım kalabalık dedi siz üzüldünüz ilgi kesilince .
Sonra pat aaa zil çaldı elinde sıcak çorba ve çiçeklerle gelmiş supraaayzzz
Birde ne olsun çiçeğin içinde bir kutu var içinde de tek taş yüzük
O an evlenme teklifi etti çünkü neden olmasınve sonunda diyetisyen beyle salona giriş yapıyorsunuz dırın dırınn dırınn müzik konfetiler Mutu son
![]()
Bu adamdan hiçbir halt olmaz.İltifatlar ediyordu,yanaklarını sıkarım,öperim vs.. gibi.Ağır ol dan ziyade yavaş olmasını rica ettim.Korkularımı ve endişelermi söyledim.
Bilmem yani şuan konu sahibi yavaşça elini duvara iliştirip kalbini tutuyorsa yalan değildir benceNassı yaa?
Bu konuda mı yalan?
İsminin hakkını veren bir yorumNe istediğimi bilmiyorum 101. Bana geçirdiğiniz his bu oldu.
İlk günden bir şeyler yaşayamam ki..Mesela evde yalnızım dedim,hemen geleyim mi dedi..Sonra şaka yaptım dedi..Hoş mu şimdi bu.Daha önce bir şeyler yaşayıp yaşamadığımı sordu..Ne gerek vardı ki buna.
Nasıl yani? Hayali biri mi? 2019'dan beri nasıl daha yeni tanışıyolarOrtada bir adam yok. Konu 2019da da aynıydı.
Zaten adamin aylar sonra donmesinden sizi yedekte tuttugu belliymis. Siz de biraktigi yerdeymissiniz, hemen de geri kabul etmissiniz, niye emek harcasin ki? Muhtemelen takilmalik bir iliski istiyor, siz kabul etmezseniz yine yok olur. Zaten danisanina bu sekilde yaklasan bir diyetisyenin meslek etiginden suphe duymak lazim, en basindan kabul etmeniz bile hatali. Hic mi iliski tecrubeniz yok anlamadim ki?