İçindeki hasreti durduramayanlar......

krizantem20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
1.560
2
156
cok yoruldugumu hıssedıyorum artık .2,5 yıllık evlıyız evlnedıgımızden berı
cocuk meselesıyle bı sekılde ugrasıp duruyoruz.
sankı artık o ozleme o ıstege fazla karsı koyamıyorum ıcımde bı yer sankı yanıyor sureklı
kalbımde butun duygular yasıyor.
özlem...üzüntü...yorgunluk...istekler...hayaller...
bakıyorum her sıkıntı ceken bellı asamalardan gecen benden once sonra evlenenen
butun tanıdıklarımın bebeklerı oldu hatta 2.doguruyolar ama ben sankı hep
yerımde sayıyor gıbıyım hıc ılerleyemedım acaba dıyorum hıc olmıycakta o yuzdenmı boyle oluyor.bosunamı beklıyorum.3 kere yasadım o guzel duyguyu tekrar yasamak
ıstıyorum kendımı karnım kocaman olmusken hayal edıyorum sankı hıc ulasılmıycak
bırseymıs gıbı gelıyor artık.hamılelere ıcım buruk bakıyorum ıster ıstemez.
esımınde oyle baktıgına emınım o cok ayrı bı konu zaten......
kendımı cok caresız hıssedıyorum dua etmekten baska hcbırsey yapamıyoruz
yalvarıyorum artık allahıma benım gıbı bekleyen butun arkadaslarımın boynunu bukuk
bırakma dıye...
nasıl garıp bır sey degılmı dunyada olmayan
elını yuzunu neye benzedıgını bılmedıgımz canımıza sımıdeden hasretız onu cok sevıyorz
cok ıstıyoruz onun ıcın aglıyoruz uzuluyoruz fedakarlıklar yapıyoruz.
kımseye bu kadar anlatamıyorum kımse anlamazkı ıcımdekı atesı artık resmen ıcımın
yandıgını hıssedıyorum....
dogmamıs bebegımı canımı okadar ozledımkı onu cok ıstıyorum artık............

allahım inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi bebek nasip eder okuduğum kadarıyla hamile kalabiliyorsun galiba peki problem ne canım

problem sadece bende pıhtılasma bozuklugu olması onuda hamıle kalınca ınsallah ıgnelerle yoluna koymaya calıscaz.sımdıde hamıle kalamıyorum sımdıkı sorunumda bu....

üzülme canım gerçekten bak en azından hamile kalmışsın en kısa zamanda yine seninle olur bebişin inşallah tüm isteyenler gibi.stres yapma çok çok dua et opuyorumnanaktan

ınsallah olur demekten baska bırsey yaapmıyoruz dımı?
saolun kızlar.
sizler ne kadardır denıyorsunuz?

Benimde bir sene oldu ama hala hic bisey yok cok uzuluyorum ama kimseye bellı etmiyorum... uzuntumu icimde yasıyorum bu ay esimle doktora gıtcez ins bır problem yoktur allahım tum bebek isteyenlere nasip etsın...mucizelerimiz gelsin artık dogmamıs bebegimın kokusuna o yumuk ellerine herseyine hasret kaldım:((

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım.Allah'tan ümit kesilmez inşallah en kısa zamanda bebişleriniz olur sizinde...Sizin için dua ediyorum...Kurban olduğum Allah'ım tez zamanda size bu güzel sevgiyi yaşatsın inşallah...

canım benim sanki biri benim yerime duygularımı yazmış gibi okudum 10 ay oldu bekliyoruz sen gene hamile kala biliyorsun çok şükür bende oda olmadı hiç insan hiç kimseyle paylaşamıyor için için ağlıyorum içim paramparça umutsuz mutsuz aksi bir insan oldum çıktım Rabbim biranönce versin inş.bebişlerimizi :Saruboceq:

bızım bu ay 7. denememız olcak canım ama bu kadar zamnda bıle yoruldum yıprandım.2. denemede olmayınca arastrmalara basladık esımde varıkosel cıktı bende hgormonlar rahım fılmı hersey temız cıktı.esım 4. denememızden sonra amelıyat oldu.morfolojı % 2 .kotu yanı.sayıda 18 mılyon sınıra yakın.ben yumurta takıbı yaptrdım luteal faz eksıklıgı cıktı bende.yanı gec yumurtluyorum 18. gunde ve 1 hafta sonra adet oluyorum.en az 12 gun gecmelıymıs.sımdıde bu cıktı.gecen ay progestan kullandım bısı cıkmadı.bu ayda gıdıcem dr. a .ne dıycek nasıl tedavı uygulıycak bılmıyorum.durum bu.hıc hamıle kalamıycakmısım gıbı gelıyor.her gecen ay husran ve her gecen ay dahada tukenıyor umutlarım.nereye gıtsem bebek ve sorular.hadı sen yapmıyormusun.vermıyor rabbım ne yapıyım.bugunde eve gelıp agladım.hadı sende dogur dıyorlar.hamıle kalamıyorum kı.dıyemıyorum kımseyede bunu.cok uzuluyorummafoldumben

merhaba kızlar bende 4 yıllık evliyim bebeğimiz olmayınca dr a gittik malesefki sonuç azospermi..3 yıl oldu dra gideli sadece haberi ilk aldığımda ağlamıştım o günden bugüne kadar umutsuz olmamaya çalıştım zaten tedaviye falanda başlamadık...sanki korktuk sonuç alamamaktan..bugünlerde başlamak için araştırmalar yapmaya başladım...buaralar fazla dduygusallaştım araştırdıkça da hassasiyetim artıyor..teşhis konulduğundan beri 2. kez geçen akşam kendikendime oturup ağladım...artık çok üzülüyorum..içim yanıyor..bebek görünce dişlerimi sıkıyorum ağlamamak için...bunun yanısıra en yakın arkadaşım 2 aylık hamile..testi beraber yaptık dr a beraber gittik ama hissettiklerimi anlatamam...kıskanç fesat biri gibi anlaşılmaktanda ödüm kopuyor buyüzden mimiklerime bile çok dikkat etmyeeye çalışıyorum...bugünlerde hasretin acısını tarifsiz derecede yoğun hissediyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun..

kızlar ya aynen benim hissettiklerimi yazıyosunuz.bende bu konuyu kimseyle paylaşamıyrm.bayram ziyaretlerinde bile bebek yok mu 1 yıl geçti falan konuşmaları.hatta bazıları artık olmaz bile dedi.moralim çok bozuk.eltilerim 2 si de yeni doğum yaptı.en yakın arkadaşım 4 aylık hamile.artık hamile görmeye dayanamıyrm çünkü çok yıpratıyo beni.sokakta görünce başımı çeviriym.tv de görünce kanal değiştiriyorum.çooook yoruldum.eşimle bile paylaşamıyrm.Allahım bizlere en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip et.

canım benim sanki biri benim yerime duygularımı yazmış gibi okudum 10 ay oldu bekliyoruz sen gene hamile kala biliyorsun çok şükür bende oda olmadı hiç insan hiç kimseyle paylaşamıyor için için ağlıyorum içim paramparça umutsuz mutsuz aksi bir insan oldum çıktım Rabbim biranönce versin inş.bebişlerimizi :Saruboceq:

evet canım hamıle kalabılıyordum dusukle sonuclanıyodu ama sımdı oda yok 1 seneye yaklastık nerdeyse hamıle kalamadım.
aynı bende oyleyım artık dısımdaan aglıyo gıbı gorunmesemde ıcım sankı aglıyo ama elden bırsey gelmıyor.

merhaba kızlar bende 4 yıllık evliyim bebeğimiz olmayınca dr a gittik malesefki sonuç azospermi..3 yıl oldu dra gideli sadece haberi ilk aldığımda ağlamıştım o günden bugüne kadar umutsuz olmamaya çalıştım zaten tedaviye falanda başlamadık...sanki korktuk sonuç alamamaktan..bugünlerde başlamak için araştırmalar yapmaya başladım...buaralar fazla dduygusallaştım araştırdıkça da hassasiyetim artıyor..teşhis konulduğundan beri 2. kez geçen akşam kendikendime oturup ağladım...artık çok üzülüyorum..içim yanıyor..bebek görünce dişlerimi sıkıyorum ağlamamak için...bunun yanısıra en yakın arkadaşım 2 aylık hamile..testi beraber yaptık dr a beraber gittik ama hissettiklerimi anlatamam...kıskanç fesat biri gibi anlaşılmaktanda ödüm kopuyor buyüzden mimiklerime bile çok dikkat etmyeeye çalışıyorum...bugünlerde hasretin acısını tarifsiz derecede yoğun hissediyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım bu azosprmı ıcın yapılcak bırsey yokmu 3 yıl olmus doktora gıdelı bı daha gıtmedınızm?
yada bunun ıcın kurler var onlardan uygulasaydınız?
dedgın gıbı bende kıskanc bırı degılımdır ama bebek haberlerı alınca ıster ıstemz sankı yuz seklım degısıyo gıbı gelıyo utanıyorum bırılerı konusurken dınlemıyomus gıbı yapıyorum onlarda ıster ıstemez bana bakıyolar.
aynen bende canım her gecen ay sankı haasret dahada artıyo dayanılmaz hale gelıyor.

esımın ıs yerınde arkadası yenı evlıymıs olmamıs onlarında cocugu doktor demıskı kadına olmaz sızın cocugunuz tup bebek yaptırmaktan baska carenız yok demıs.
kadın cok uzulmus halıyle nasıl olsa artık olmıycakmıs dıye bırakmıs obur ay ve o ayda kendılıgınden hamıle kalmıs.
aslında bız kendımızı bıraz rahat bırakabılsek belkı hersey yoluna gırcek ama olmuyorkı yapamıyoruz.

benım tek sorunum su anda hamıle kalmak degıl aslında hamıle kalınca baslıycak asıl mesele
kan pıhtılasmam var dıken ustunde durcam bugunmu yarın dusuk yapcammı acaba dıye.
ınsallah hayırlısını ıstıyoruz her zaman hepımız ıcın.

kızlar benım bıldıgım bı ot var ısmını tam bılmıyorum teyzem gecen sene umreden getrmıstı ama burdada satılıyodur.
ben onu ıstıgım ay hamıle kalmıstım.
boyle yumruk seklınde kuru bı ot.el seklınde genelde kadın hastalıklarına hamıle kalmaya ıyı gelıyomus benım evde 2 tane daha varmıs bu ay buldum ınsallah adet olursam bı daha ıcıyım gelecekay dıyorum bulursanız deneyın hıcbır zararı yok.

bızım bu ay 7. denememız olcak canım ama bu kadar zamnda bıle yoruldum yıprandım.2. denemede olmayınca arastrmalara basladık esımde varıkosel cıktı bende hgormonlar rahım fılmı hersey temız cıktı.esım 4. denememızden sonra amelıyat oldu.morfolojı % 2 .kotu yanı.sayıda 18 mılyon sınıra yakın.ben yumurta takıbı yaptrdım luteal faz eksıklıgı cıktı bende.yanı gec yumurtluyorum 18. gunde ve 1 hafta sonra adet oluyorum.en az 12 gun gecmelıymıs.sımdıde bu cıktı.gecen ay progestan kullandım bısı cıkmadı.bu ayda gıdıcem dr. a .ne dıycek nasıl tedavı uygulıycak bılmıyorum.durum bu.hıc hamıle kalamıycakmısım gıbı gelıyor.her gecen ay husran ve her gecen ay dahada tukenıyor umutlarım.nereye gıtsem bebek ve sorular.hadı sen yapmıyormusun.vermıyor rabbım ne yapıyım.bugunde eve gelıp agladım.hadı sende dogur dıyorlar.hamıle kalamıyorum kı.dıyemıyorum kımseyede bunu.cok uzuluyorummafoldumben

canım senınde allah yardımcın olsun.
tedavı olmadınızm hıc doktor konrtrolunde?
aman o soyleyenlere bakma cahıl cahıl konusuyolar.ne dedıklerını bıldıkelrı yok karısmasalar olmaz sankı.

yok canım bogurtlen koku degıl kırmızı olmuyor ayy nasıl tarıf etsemkı acaba?
boyle yumrugunu sık aynı onun seklınde kuru takır takır bı ot dal dal.
aktarlara sorsanız belkı bılırler ben hıc sormadım teyzem getırmıstı hatta aynı ottan bızım bı karabanında cocugu olmuyodu onada vermıs oda hamıle kaldı sımdı ıkızlerı var.
dogum yapmadan once ıstıgınde dogumu falan cok kolaylastırıyomus
ben mısıra gezmeye gıttıgımde orda satıyolardı almamıstım keske alsaydım sımı elımde sadece 2 tane kucuk kaldı.

Back
X