yazdıklarınızda kendimi gördüm sanki...gerçekten insan hiç görmediği duymadığı dokunmadığı bilmediği birini nasıl böyle sever özler...akıl almaz bunu kalp bilir...
9.denememiz başarısızlıkla sonuçlandı..20 aylık evli olacam 1 ekimde inşaallah,çok sevdiğim adamla çok güzel bi evliliğim var..3 sene uğraştıktan türlü sıkıntılardan sonra evlenebildik canım sevgilimle..daha evlenmeden önce belliydi bebişlerimizin isimleri kız olursa NAZLI , erkek olursa YUSUF..nazlı kızım gel dedim yok..yusufum dedim olmadı...ben hep eşim bebek için deliriyor zannediyordum şu 5 aydır deli kimmiş gördüm..yatıyorum aklımda kalkıyorum aklımda..ilk sene istemedik biraz tadını çıkaralım evliliğimizin dedik..ama 10.aydan sonra olsa güzel olmaz mı ki dedik...ama artık dediğimiz tek şey ol de RABBİM hayırlısıyla....ama ben durmadan soranlara durmadan aynı şeyi söylüyorum daha düşünmüyoruz...henüz kendime bile yüksek sesle olmuyor diyememişken dilim varmıyor başkasına söylemeye..akrabalardan kızanlar akıl verenler sitem edenler dır dır edenler felaket senaryoları yazanlar olmaz bak diyenlerin saçını başını yolasım geliyor olmuyor işte OLMUYOOOOR. Mevlam daha yazmadı napalım O ne yaparsa güzel yapar değil mi?