Hanımlar, ben özel bi okulda muhasebecilik yapıyorum. Yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte okulumuza yeni bi öğretmen geldi fizikçi kendileri. İlk başta çok da dikkatimi çekmemişti ama daha sonraları ilgimi çekmeye hatta hoşlanmaya bile başladım diyebilirim. Okulun bahçesinde kamelya tarzı bi yer var hava almak için oraya gidiyo bütün çalışanlar. Bi iki kere orda karşılaştık kısa bakışmalar oldu. Sonra bi kere ben yalnız otururken o geldi merhabalaştık hemen yanımdaki banka oturdu konuşmasını bekledim baktım onda bişey yok cesaretimi toplayıp ben başlattım konuşmayı. Alanını daha önce nerde çalıştığını falan sordum oda bana kaç yıldır burda çalıştığımı falan. Konuşmaya devam edicekken başka birisi geldi ve bi daha konuşmadık. Daha sonra her karşılaşmamızda selamlaşıyoruz kısa bakışmalar falan oluyor. Arkadaşlarla otururken o da ordaysa çok rahat oluyorum kendimi kasmamaya çalışıyorum. Geçen yeni gelen başka birisi evliliğini falan anlatıyodu o da ordaydı sonra arkadaş bana sordu evlenmeyi düşünüyomusun diye bende şuan düşünmüyorum zaten önce bi aday bulmam gerekiyo falan dedim bilerek o da duysun diye. İnanılmaz utangaç birine benziyo nerdeyse ilk dönem biticek daha doğru düzgün arkadaşı yok çok sessiz sakin. Mesela kamelyada oturuyoruz bana baktığını hissediyorum bende bakınca hemen gözlerini kaçırıyo. Son bir haftadırda ben öğle yemeğinden sonra kamelyaya çıktığımda oda çıkmış oluyo yada yeni geliyor. En son cuma günüde yine kamelyada otururken böyle pantolonunun paçalarını falan düzeltiyo kalkmaya falan hazırlanıyo ben bakmıyorum tabiki sonra ben bakınca uzun uzun (ilk defa
) baktı kolay gelsin dedi bende gülümsedim saol dedim. Sizce ilgisi varmı yoksa ben kendi kendimemi gelin güvey oluyorum. Daha önce büyük bi aşk acısı yaşadım bi kez daha acı çekmek istemiyorum. Yada onunda ilgisi varsa bu şekilde ne kadar ilerleyebilir ki? Uff ne yapıcağımı bilemedim kızlar nolur yardım edin sizce ilgisi varmıdır? Boşuna kapılmak istemiyorum yine