- 13 Haziran 2017
- 333
- 404
- 53
- Konu Sahibi Mutlulukgunlugu
Yakın bir kız arkadaşım 2 yıl önce nişanlanıp sonrasında anlaşamamaları üzerine nişanı bozdu.sonra arayı yumuşattılar kendi arasında. buna gerçekten sevindim çünkü birbirlerini çok seviyorlar.Birkaç kişi hariç kimse bilmiyor görüştüklerini.kız arkadaşım ne zaman ikisi buluşacakken benim de gelmemi istiyor ve bu durum artık çok yorucu bir hal aldı . ikimiz dışarı çıkma planı yapmışken yoldayken çocuğu da arayıp çağırıyor . İkisi otururken tanıdıkların görmelerini istemiyor olabilir hak veriyorum ama her defasında bunun gibi başka durumların da tekrarlanmasından yoruldum.Kendimin de başka planları olduğunu ,artık eşlik etmek istemediğimi , ikisi arasındaki olan durumlara beni karıştırmamalarını söyledim ama yine benim adıma karar verip kendince de beni sürüklüyor yanında. Erkek arkadaşı da bazen kız onun telefonlarını açmayınca işyerime gelip kızı benim aramamı istiyor . Onu da bi iki ayrı uyardım ama Bu konu böyle gidiyor yani hiçbir zaman söylediğimi dikkate almıyorlar . Kendimi geri ceksem olmuyor çekmesem olmuyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.