İçinden çıkamıyorum

Mutlulukgunlugu

Bir mavilik aldı her yerimizi
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
333
404
53
Yakın bir kız arkadaşım 2 yıl önce nişanlanıp sonrasında anlaşamamaları üzerine nişanı bozdu.sonra arayı yumuşattılar kendi arasında. buna gerçekten sevindim çünkü birbirlerini çok seviyorlar.Birkaç kişi hariç kimse bilmiyor görüştüklerini.kız arkadaşım ne zaman ikisi buluşacakken benim de gelmemi istiyor ve bu durum artık çok yorucu bir hal aldı . ikimiz dışarı çıkma planı yapmışken yoldayken çocuğu da arayıp çağırıyor . İkisi otururken tanıdıkların görmelerini istemiyor olabilir hak veriyorum ama her defasında bunun gibi başka durumların da tekrarlanmasından yoruldum.Kendimin de başka planları olduğunu ,artık eşlik etmek istemediğimi , ikisi arasındaki olan durumlara beni karıştırmamalarını söyledim ama yine benim adıma karar verip kendince de beni sürüklüyor yanında. Erkek arkadaşı da bazen kız onun telefonlarını açmayınca işyerime gelip kızı benim aramamı istiyor . Onu da bi iki ayrı uyardım ama Bu konu böyle gidiyor yani hiçbir zaman söylediğimi dikkate almıyorlar . Kendimi geri ceksem olmuyor çekmesem olmuyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben böyle durumlarda sabredip sabredip en sonunda patlıyorum kötü olan ben oluyorum :kızgın:
Sanki sen de öyle olacakmışsın gibime geldi

Böyle ilişkilerin sonu feci şeye sarıyor, şaşmıyor. Saygıları yok, sizi kendi ilişkileri için oyuncak etmişler. Siz onların aracısı filan değilsiniz, söylemişsiniz, dinlemiyorlar. Böyle durumlar da ne oluyor biliyor musunuz, işlerine yaramadığınız an arkadaşlık filan kalmıyor, sizi maziye gömüyorlar. O yüzden net bir şekilde konuşun. Ha özür dileyip, hatalarını fark ederler ve bu saçmalıklara bir son verirlerse de o kadar umutsuz vaka değillermiş der, arkadaşlığınıza devam edersiniz ama bu şekilde devam etmeyin.

arkadaşınızın görüşme teklifini kabul etmeyin. ve net bir şekilde bundan rahatsız olduğunuz için görüşmeyeceğinizi söyleyin.
çocuk gelirse de aramayın onun için kızı.
hadi kız başkası görmesin diye kasıyor, çocuk neden telefonla ulaşmıyor kendisi.
sonunda siz kötü çıkarsınız. brii görse o kız suçu size atar, o planladı görüştürdü zorla diye.
kocaman insanlar, saklı gizli iş yapıyorlarsa sonucunu da göze alsınlar.
sizi zorlayamazlar.

Dediğim gibi iki tarafa hem ayrı ayrı hem ikisinin yanında söyledim. Tamam dediler yine aynısı ya kısırdöngü gibi. Kız beni bi yere davet ettiğinde gelmiyorum desem yada telefonuna cevap vermesem hemen evimize geliyor beni götürmek için .

Çıkarken çocuk da gelecek demiyor ki ne bana ne de aileme .o yüzden bizimkiler birşey demiyor . Ama bilseler gitmeme karışır ailem. Ne işin var der ikisinin yanında .

Çıkarken çocuk da gelecek demiyor ki ne bana ne de aileme .o yüzden bizimkiler birşey demiyor . Ama bilseler gitmeme karışır ailem. Ne işin var der ikisinin yanında .
Annenizi tanımıyorum ama acaba bu durumu annenize söyleseniz de arkadaşınız sizi götürmek için geldiğinde o mu bir bahane bulup engel olsa?

Yakın bir kız arkadaşım 2 yıl önce nişanlanıp sonrasında anlaşamamaları üzerine nişanı bozdu.sonra arayı yumuşattılar kendi arasında. buna gerçekten sevindim çünkü birbirlerini çok seviyorlar.Birkaç kişi hariç kimse bilmiyor görüştüklerini.kız arkadaşım ne zaman ikisi buluşacakken benim de gelmemi istiyor ve bu durum artık çok yorucu bir hal aldı . ikimiz dışarı çıkma planı yapmışken yoldayken çocuğu da arayıp çağırıyor . İkisi otururken tanıdıkların görmelerini istemiyor olabilir hak veriyorum ama her defasında bunun gibi başka durumların da tekrarlanmasından yoruldum.Kendimin de başka planları olduğunu ,artık eşlik etmek istemediğimi , ikisi arasındaki olan durumlara beni karıştırmamalarını söyledim ama yine benim adıma karar verip kendince de beni sürüklüyor yanında. Erkek arkadaşı da bazen kız onun telefonlarını açmayınca işyerime gelip kızı benim aramamı istiyor . Onu da bi iki ayrı uyardım ama Bu konu böyle gidiyor yani hiçbir zaman söylediğimi dikkate almıyorlar . Kendimi geri ceksem olmuyor çekmesem olmuyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Araya mesafe koyun derim, sizin de bir hayatınız var. Sonrasında daha çok sıkıntı yaşarsınız, sizi istedikleri gibi yönlendirmelerine izin vermemelisiniz.

Benim demek istediğim gelip gitmek meselesi değil . Mesele şu ki; istemediğim şeyleri ne kadar uyarsam da gelmeyeceklerimi yada yapmayacağımı bildiğinden kendince kılıfa uydurup beni yanlış yönlendirmeleri , kendi yaptıkları plana beni de sanki ani karar vermişler gibi dahil etmeleri.

Benim demek istediğim gelip gitmek meselesi değil . Mesele şu ki; istemediğim şeyleri ne kadar uyarsam da gelmeyeceklerimi yada yapmayacağımı bildiğinden kendince kılıfa uydurup beni yanlış yönlendirmeleri , kendi yaptıkları plana beni de sanki ani karar vermişler gibi dahil etmeleri.
O zaman en iyisi her ne derlerse desinler sertçe hayır deyip kestirip atmak.

Sevimsiz işler bunlar
İş yerinize gelmesi ne demek
Yarın öbür gün bozuşsalar adam çok rahat size de bulaşabilir
İkisine de net bir dille artık görüşmeyeceğinizi, arkadaşlık etmek istemediğinizi belirtin, kesin görüşmeyi

Sevimsiz işler bunlar
İş yerinize gelmesi ne demek
Yarın öbür gün bozuşsalar adam çok rahat size de bulaşabilir
İkisine de net bir dille artık görüşmeyeceğinizi, arkadaşlık etmek istemediğinizi belirtin, kesin görüşmeyi
Zaten bi kere bozuştuklarında dediğiniz şey olmustu . Kız onu engellemiş .Adam beni bi yerde gördü . Çıkışta gitmemiş kapıda beni beklemişti kıza haber yollamak için . Ben de uyardım yani bir diyeceğin varsa git direkt arkadaşıma söyle , bu konuda benim yapacağım birşey yok demiştim . rahatsız olmuştum .Arkadaşıma da söyledim bir daha bu konularda rahatsız edilmek istemiyorum diye .Ondan sonra bu şekilde bir daha rahatsız etmedi.

Back
X