- 17 Ekim 2013
- 65
- 22
- Konu Sahibi Bemyvalentine
Merhabalar herkese,kendime hayatı zindan etmeme sebep bir derdim var. Böbrek hastasıyım küçükken devamlı olarak kortizon içeren ilaçlar kullandım,sonuç tek bir santimetrekaresi bile sağlıklı olmayan bir cilt.. Kollarım dışında her yerimde derin çatlaklar,sırtımda hem sivilceler hem çok derin beyazlaşmış sivilce izleri, genital bölgemde kasıklarımda koyuluk,tüm vücudumda pütürlük ve benim en çok taktığımsa yüzümün ve kollarımın esmer, geri kalan vücudumun bildiğiniz süt beyaz olması. Senelerdir denemediğim yöntem kalmadı o meşhur sivilce ilacını kullandım kimyasal peelingler yaptırdım. Renk farkını biraz da olsa düzettmek için yazları denize gidiyorum. Ama şimdi atanma durumum var haziranda. Atanıp atanamıcağımdan çok ya gittiğim yere yakın deniz olmazsa ya solaryuma girebileceğim bir yer olmazsa diye kendimi yiyorum. Evlenmeyi zaten düşünemiyorum bile. Kendimi layık görmüyorum çünkü. Bütün gün ya ağlıyorum ya uyuyorum. Ne yapabilirim de kendimi biraz daha iyi hissedebilirim ne yapabilirim de umursamam bilmiyorum. İçimi dökmek istedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim.