İçinden çıkılmaz bir derdim var, NE OLUR okuyun :(

Canımsın yaa sen nasıl anlayamazsın hala? Sen diyosunki .herşey iyi gidiyordu beni sevdiğini söylüyordu..E tabiki seviyorum diyecek.seni inandıracak ve o şekilde intikam alıcak.ama bu cok cocukca bişey ....İlerde cok gülersiniz.Ki şöyle bişeyde var.Cocuga sen baktıkca o kendini ni halt sancak.Bakma.Kendini özlettir.Yoklugunu arat.Okulda onun olmadıgı taraflara git gözü seni arasın.Bide böyle bi taktik ddene bakalım ?????Mesaj atma arama kaç onun oldugu yerlerden...Eğer bi şansın olmasını istiyorsan bunları yapmalısın.Kaçan kovalanıır yaniii.....ha baktın cocuk hala aynııı.O zamana kadar zaten sende sogumuş olursun.Cünkü onun ortamında olmıcaksın haberini almıcaksın ve unutacaksınnnn

benim basıma da gelmişti cnm ama bi süre sonra üzüntüden cok o insandan tiksinmeye baslıyosun karaktersizmiş diyorsun..hayat çok kısa hiç dert etme neler neler gecmiyo ki bu gecmesin hani derler ya ilerde buna gülceksin die gercekten öyle oluyor..ha tabi derinlerde bi cızz die batma olsada zaman herseyn ilacı...

Ayrıldığın zaman karar sana aitti, güçlüydün.. Güç, kırılması zor bir şeydir..
Barıştığında, erkek arkadaşın kendince o gücü kırdı.. Sen de döndüğün bir karar yüzünden bıraktığın her şeye daha fazla sarıldın.. Sonra erkek arkadaşın "Ama o beni bırakmıştı" diyerek hırslandı içten içe.. Karakter bu.. Sevildiğinden en çok emin olduğu zamanda seni bıraktı.. Şimdi bakışarak, arada sözsüz küçük flörtlerle bu işi daha da içinden çıkılamaz hale getiriyorsunuz..
Tek bir yolu var..
Madem şu an ayrısınız ve belki hiç umut yok.. O halde şunu deneyebilirsin..
Yeniden güçlü ol.. Hiçbir şey olmamış gibi davran.. sana baktığında, nasıl bakarsa baksın yanına git, "aa naber ya, sen de burada mıydın? Neyse şimdi işim var" deyip yanından ayrıl.. Hiç takmıyormuş gibi.. Eğer hala seviyorsa, unutulup gitmek istemeyecektir... Sevmiyorsa, bu sonu olmayacak bakışlı, iç çekişli, sürünceme durumdan kurtulmuş olursunuz ikinizde..
Olabildiğince gerçek bir şekilde, "aman hiç umrumda değil" gibi davranmaya çalışmak daha iyi olur..

Teşekkür ederim yorumların için...

Evet ders oldu bu bana Bu durumda en iyisi sabretmek sanırım. Çok teşekkürler bu güzel yorum için

Haklısın, teşekkür ederim canım...

İnşallah gülebilirim canım, teşekkürler tavsiyen için.

Çok teşekkürler. Bazı yorum yapan arkadaşların aksine, bu tür güzel yorumlar okumak çok iyi geliyor. Tekrardan teşekkürler.

canım erkekler düşündüğün kadar masum ve duygularıyla hareket eden canlılar değiller malesef..
bakışına lafına hiç bi sekılde kesin diyemezsin..haa sen onu cok cok cok iyi tanıyrm bana aşık dersen ammenna..
ama her yaptgı dogru diye bişey yok.senı kandırmısta olabilir ,tamam olmayadabilir.benımkı sadece bı düşünce..
cok seven adam uzaktan bakmaz ,bakamaz canım,yanında olur
kafanı bu adama yorma bence sen.
illada o diyosan hiç bakmamyı dene
kacan kovalanır taktiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…