içinden gelmiyormuş

birsen2505

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
137
1
116
İstanbul
merhaba hanımlar
ben bir haftadır eşimde problem yaşıyorum
dün gece de kırdığı son pot içimden hiç bişey gelmiyo beni kendi halime bırak dedi
biz 5 aylık evliyiz hiç yeni evliler gibi olmadık bana hiç yakın davranmıyo cinsel hayatımızda haftada bir benden çok uzaklaştığını hissediyorum ben ilgi istiyorum ama göremiyorum ama ben onunla çok ilgileniyorum ne yapıcam bilemiyorum bana yardım edin

Çok ilgileniyorm demişsin..En büyük hata bu işte..İlgilenmiceksin..Sonra bak nasıl peşinde dolanıp duruyo...

Bence bunların altında eşinizin kendi içindeki sıkıntılar yatıyor olabilir. Eskiden yaşayıp üstünden atamadığı şeyler olabilir. ıçimden birşey gelmiyor gibi bir cümle kurduğuna göre belli ki bazı sıkıntıları var.

ılgisizlik kolay birşey değil elbette. Açık açık neden böyle olduğunu ve ilgisizliğinin nedenini öğrenmek lazım.

üzerine çok düşme biraz kendi haline bırak derim..eğer bir sorunu varsa belki bu süreçde paylaşır
seninle...sorunlar ve sıkıntılardan dolayıdır ya da bazen birine çok ilgi gösterirsiniz karşı tarafda
ter tepki yapar sizdede böyle olabilir...

kendini iyi hissetmiyodur sıkıntıları vardır belki önce konuşmayaı yardımcı olmayı dne bişey değişmezse bi kaç gün kendi haline bırak sorma sıkıştırma normal olağan şekilde davran hemen aklına kötü şeyler getirme canım

üzülme canım ya çok yenissinz ya acep nedenkiii..
bi evlilik terapisisne gidin konuşarak halleşin..düzelir inşalhh

bende böyle düşünüyorum

canım olur ilk zamanlar alışma ewresi sevgililk we ewlilik cok farklı zamanla taşlar oturur yerine üzülme berkide sana söyleyemedği bir sıkıntısı wardır maddi yönden oda olabilir...

biraz bekle baktın o anlatmıyor sen açık açık konuş
daha yeni evlisiniz en tatlı zamanlarınızın böyle geçmesine izin vermeyin
ama şuda bi gerçek ilk dönemler maalesef böyle zorlu geçiyor ama inan zamanla düzelecektir

bence de ustune dusme cnm belli ki bi derdi var...yoksa severek evlenen bi adam 5.ayinda boyle seyler yapmz.. once bi ogrenmeye calis derdi nedir.. sonra duruma gore hareket edersin

o zaman sizde kendi haline birakin esinizi.morali yerine gelince size anlatir moralsizliginin nedenini.ilk zamanlar gercekten zorlu donemler.cok buyuk sabir ve sevgi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…