Fiziksel açıdan hiçbirşey hissedilmiyor ki.zevki bence psikolojik sadece.Merhaba yeni evliyim bilmedigim icin meraktan soruyorum.. icine bosalinca ne hissediyorsun? Doğum kontrol hapı kullanıyorum ama yine guvenemiyorum bunu yasamaya
Evet sonrasında bitti artık diye dışarı çıkmayın.siyah giymiyorsanız çok zor durumda kalırsınız.kamu spotuAy buda yeni moda oldu . Duyuru: içimize boşalınca zevk almıyoruz hafif bi sıcaklık geliiii geçiiii. Sonra bide onun oturup tamamen akmasını beklıyoruz bıttı sanıyoruz sonra bıdaha gelıyor fılan saçma sapan bi durum bu trol hesaplar herhalde uçururum ıcıne boşalıp ben bu gadunları ho ho go diye duşunuyor. Ayy yether.
Hapı en az iki aydır düzenli şekilde kullanıyorsanız sorun olmaz. Onun harici içeri boşalmada çok bişey hissedilmiyor içindekiler dışarı çıkarken hissediliyor.Merhaba yeni evliyim bilmedigim icin meraktan soruyorum.. icine bosalinca ne hissediyorsun? Doğum kontrol hapı kullanıyorum ama yine guvenemiyorum bunu yasamaya
Hap mi kullanıyorsunuzeşimin doruk noktası o zevkten ucuyor o belli ben çok bir sey hissetmiyorum. ama lorunmasız yapmak ve içime boşalmaso hoşuma gidiyor
Yorumlara bakinca bence kimse bisi hissetmiyormusBen hiçbir şey hissetmiyorum anlamıyorum bile ve hep sorun bende diye düşünüyorum
AnlamadimmmEvet sonrasında bitti artık diye dışarı çıkmayın.siyah giymiyorsanız çok zor durumda kalırsınız.kamu spotu
Siyah giymekle alakasi neEvet sonrasında bitti artık diye dışarı çıkmayın.siyah giymiyorsanız çok zor durumda kalırsınız.kamu spotu
Hayır gebe kalmaktan korkmuyorum olursa olur. Zaten ülke nufusumuzda yaşlanmış. Gençleşmesi için biraz katkımız olaun ))Hap mi kullanıyorsunuz
Gız anammmm ne hissetmemesi delirdin miYorumlara bakinca bence kimse bisi hissetmiyormus
Gercekten miiGız anammmm ne hissetmemesi delirdin mi
Öyle bi güzel hissediliyorki mütüş mütüşşşş
Hap kullaniyor musunzİçine tıpır tıpır akan damlacıklar hissediliyor. Kadında bir zevk yok. Akışı hissediyor kadın. Sonra akanlar bitince duruyor. Tekrar az daha akan olursa oluyor bazı erkeklerde.
Hayır. Kullanınca hissedilmiyor mu acaba bu kipirtilar, pitirtilar?Hap kullaniyor musunz
HahhaHayır. Kullanınca hissedilmiyor mu acaba bu kipirtilar, pitirtilar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?