- 28 Temmuz 2025
- 64
- 55
- 3
- 28
Ben hiçbir şey hissetmiyorum anlamıyorum bile ve hep sorun bende diye düşünüyorum
Duyuru: içimize boşalınca zevk almıyoruz hafif bi sıcaklık geliiii geçiiii. Sonra bide onun oturup tamamen akmasını beklıyoruz bıttı sanıyoruz sonra bıdaha gelıyor fılan saçma sapan bi durum
Hissedenler var, hissetmeyenler var galibaİçine tıpır tıpır akan damlacıklar hissediliyor. Kadında bir zevk yok. Akışı hissediyor kadın. Sonra akanlar bitince duruyor. Tekrar az daha akan olursa oluyor bazı erkeklerde.
Bilmiyorum ben anlamıyorum bile boşalıp boşalmadığını çıkarınca anlıyorumHissedenler var, hissetmeyenler var galiba. Aslında sıcak spermler akarken hissedilmesi gerekmez mi ya da o anın zevkiyle mi his kaçırılıyor? Bilmiyorum da soruyorum işte.
aşkım meni sıcak da senin vajinanın içi de ondan sıcak.. nasıl hissedeceksin. bu arada anal olarak hissediliyormus. ama vajina penis birleşiminde ben hissedeni duymadım da kendim de hissetmedimHissedenler var, hissetmeyenler var galiba. Aslında sıcak spermler akarken hissedilmesi gerekmez mi ya da o anın zevkiyle mi his kaçırılıyor? Bilmiyorum da soruyorum işte.
sorun neden sizde kiBen hiçbir şey hissetmiyorum anlamıyorum bile ve hep sorun bende diye düşünüyorum
HissediliyorMerhaba yeni evliyim bilmedigim icin meraktan soruyorum.. icine bosalinca ne hissediyorsun? Doğum kontrol hapı kullanıyorum ama yine guvenemiyorum bunu yasamaya
İcime geldiğini hissetmiyorumsorun neden sizde ki
Acaba ilk bosalmadan sonra hissedilmiyor muHissedenler var, hissetmeyenler var galiba. Aslında sıcak spermler akarken hissedilmesi gerekmez mi ya da o anın zevkiyle mi his kaçırılıyor? Bilmiyorum da soruyorum işte.
Hap kullanıyor musunuzHissediliyor
o anmı size bukadar güzel hissettiriyor, yoksa fiziksel olarakmı bukadar uçuruyor, şaşırdım doğrusu bende böle değilGız anammmm ne hissetmemesi delirdin mi
Öyle bi güzel hissediliyorki mütüş mütüşşşş
siz ciddimisiniz? ben içimde penisin kasılması ve ısınması gibi hissediyorum, öyle bi fışkırma, darbe gibi bişe yok, sıcaklık ve kasılma var, 3 günü geçerse sevişmediysek bu sürede akar gibi oluyor ama sadece gibi diyorum içimde yüzdüğünü falan hissetmiyorum tıpır tıkır olmuyorİçine tıpır tıpır akan damlacıklar hissediliyor. Kadında bir zevk yok. Akışı hissediyor kadın. Sonra akanlar bitince duruyor. Tekrar az daha akan olursa oluyor bazı erkeklerde.
bende sıvı girişi gibi hissetmiyorum, eşimin kasılması bi sıcaklık gibi oluyorHiçbir şey hissetmiyorsunuz bundan emin olun
aynı bende ama yazılanları görünce şaşırdım :)boşaldığını hissediyorsun ama içinde menileri yüzerken hissetmiyorsunyani kasılmasından, titremesinden falan herifin boşaldığını anlıyorsun ama onun dısında böyle bir içeri akış vs hissi yok
yukarıda bahsedilen gibimi tam olarak nasıl tarif edebilirsiniz?Hissediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?