- 27 Şubat 2012
- 17.028
- 28.842
- 798
Dur hemen kötü düşünme. Önce tartışmadan,sakince konuşmaya çalış, seninle ilgili sorun neymiş dökülmesini sağla.
Ayrı yatması da hiç hoş değil
O bu şekilde davrandikca konusasim gelmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur hemen kötü düşünme. Önce tartışmadan,sakince konuşmaya çalış, seninle ilgili sorun neymiş dökülmesini sağla.
Ayrı yatması da hiç hoş değil
Konuşma o zaman,sessiz kal :)O bu şekilde davrandikca konusasim gelmiyor
derdi ne ki
Hanım kısı zaten derdını ogrenmek ıcın acmıs konuyu..
Bazı ınsanlar cok ketumdur.Sıkıntısı varsa hıc konusamaz.Benımde ne kadar ustume gelseler yerı gelır asla agzımı acamam.. Hatta sevgililik donemınde eşim cıldırırdı ''Konussana'' diye.. Yapı meselesi.. Ben bazen cırcır bocegı gıbı hıc susmam.. Sizde sessiz kalın bence..
çünkü bir anda buz gibi olan bir adam karşında..Olabilir neden olmasın ki
Benim Kocam asla yapmazcilardan değilim
Enerjisi başka birine akıyor olabilir
Anlarmiyim acaba ?
Böyle durumlarda nen var kuzum diye sormak yerine normal hayata devam etmek uzerıne gitmemek en iyisidir canım çünkü benim herifte öyle. Onlara sordukça anlatmıyolar en iyisi sen keyfine bakcaksın illa ki dökülür
Artık sormayı kes ve hiç ilgilenme git başka odaya tak kulaklığı iş güz yap birkaç güne o sana gelip cırcır öter çocuğa bile sorsan okul Nasıl geçti diye anlatmaz kendi haline bırak gölgeledin de sus yemeğini ver konuşmadan ye hiç sinirlenme
Dün gece sebepsiz yere ayrı yattı benimle
Bu sanırım artık iş ile alakali bir durum değil birebir benimle ilgili öyle hissediyorum. .
Hayır bilerek birsey yapmadım. . Bilmeden yaptığım birsey olursa da örnek veriyorum çok kiricisin bugün biraz konuşmayalım diyor. .yada bagirdigim da ben bagirmiyorum konusacagin zaman konuşalım der. . Yani söyler ama bana şimdi sebepsiz kusmesi ayrı yatmasi burnuma kötü kokular geliyor
bazen bu durumlar da yalnız bırakmak gerekir. cay kahve neyse artık yap birini ona ver ve de ki " bir sıkıntı var belli. insanların bazen yalnız kalmaya ihtiyacları olur demek içinde bulundugun durum şu anda böyle bir şey ve saygı duyuyorum. seni bıraz yalnız bırakayım, içini dökmek istersen de her zaman seni dinlermim ve her zaman yanında olurum" de bir de öpücük kondur başına. sonra başka odaya gec.Ayyh artık daraldim bunaldim catlicam.. kendimi serin sulara birakasim var
Düşünün ki akşam olmuş esinizin gelme saati yakın, herseyiniz tam, kapı çalıyor ve koşarak açıyorsunuz ama karşı tarafın surat, mahkeme duvarı gibi. . E hadi is stresidir yut! Diyip kendinize bir çimdik attıktan sonra, eee hayatım nasıl geçti günün ? Iyi! Yorgun musun ? Evet ! Peki...(şunu belirteyim acayip manyak bir kadınım ) böyle cevaplar verdiysem iyi gunume denk geldi.
Neyse yemek yenir vs bizim ki sus pus sohbet açmaya calisirsin, birsey sorarsin 10 sn sonra cvp verir. . Iste o esnada şeytan bana ilisir porselen bibloyu al ve kafasına geçir der. . Ama işte cocuguma yazık. . Bu adam 3 4 gündür böyle soruyorum anlat dinlerim biseyim yok diyor.
Şimdi bir sıkıntı var ama ne ? Delirecem. Şiddet yanlısı değilim bi cinnet herseyi çözer ama yapmicam..
Bu adamın neyi var ya kapalı kutu mübarek.. suratsiz bi koca da hiç cekilmiyormus. Birşeyler önerin nasıl yaklasayim![]()
anlatım seklıne bayıldım:)bıraz rahat bırak bence..anlatmak ısterse anlatır..eger cok merak edıyosan cök adamın basına anlatana kadar basının etını yee![]()
bazen bu durumlar da yalnız bırakmak gerekir. cay kahve neyse artık yap birini ona ver ve de ki " bir sıkıntı var belli. insanların bazen yalnız kalmaya ihtiyacları olur demek içinde bulundugun durum şu anda böyle bir şey ve saygı duyuyorum. seni bıraz yalnız bırakayım, içini dökmek istersen de her zaman seni dinlermim ve her zaman yanında olurum" de bir de öpücük kondur başına. sonra başka odaya gec.
biraz bu tutumu sürdür...bir zaman sonra modu yükselir adam da bülbülke döner![]()