merhaba uzun zamandır yoktum bazı saglık sorunları oldu hiç aklımda olmayan durumlar nedeniyle bu yaz eşimin yanıma gelmesi dışında çok kötü geçti şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum bugün ilk defa bilgisayarın başına geçebildim sen nasılsın inşallah her şey yolundadır bayagı benim gibi fmf olanlar yazmış hepsine merhaba diyorum .gulshie bal çörekotudan nasıl sonuç alabildinmi başka neler yapıyorsun hoşçakal.
Merhaba Ece_Eskici,
Epeydir yoktun bende seni merak ediyordum nerelerde diye. Oncelikle gecmis olsun diyeyim sana. Umarim en kisa surede kendini daha iyi hissedersin. Evet FMF li bayagi arkadas oldu. Konuyu ilk baslattigimda bu kadar FMF li bulacagimi tahmin etmiyordum...
Ben hala bebek icin klomid tedavisine devam ediyorum. Henuz bir sonuc yok. Temmuzda ve Agustosta Bal-corek otu-tarcin yaptim.Agustosta doktor ilacin dozajini 100 mg dan 50 mg dusurdugu halde yine 5 yumurtam olustu.Acaba bal-corek otu-tarcin dan mi bu kadar olustu ben de anlamadim. Eylulde simdi yine ilaca ara verecegim. Yoksa yumurtalar kiste donusebilirmis. Bu ay yine mayista oldugu gibi 5 taneden 4 olgun yumurtan var hamile kalirsan cogul gebelik olabilir diye bize iliski tavsiye etmediler. Mayis ta da ayni sey olmustu ama hamile kalamamistim.Bu ay da biz yine tavsiyeye dinlemeyecegiz galiba....
Tekrar yazismak uzere hoscakal.:teytey: