- 16 Şubat 2012
- 6.635
- 11.187
- 448
- Konu Sahibi penceremden
-
Sizin yaş kaç20 yıldır evlisin, evinde mutluluk huzur varsa bunların fasa fiso olduğunu anlamış olmalısın.. Ben 3 senelik evliyim herşey benim bütçemin yettiği kadar oldu, ne eşimin ailesi ne benim ailem ne de eşimin neredeyse hiç bir katkısı olmadı söze de nişana da nikaha da kınaya da düğüne de eşyalara da balayına da.. (Ve hepsi 6ayda oldu bunların)
Tek başıma hepsine yetişmeye çalıştım ve bir taraftan da borç ödüyordum, pişman mısın dersen kendimi o kadar hırpaladığıma pişmanım, keşke biraz geri çekseymişim kendimi eşimin çözüm adına neler yapacağına baksaymışım..
Ama düğün kına organizasyonlarından da altından da nefret eden bir yapım var, hiç niye daha iyisi olmadı diye düşünmedim
Sizin yaş kaç
Kızlar neredeyse 20 yıldır evliyim.Evlendiğimde pek farkında değildim çoğu şeyin .Eşimin ailesinin maddi durumu da yoktu.Annemde sen zaten çalışacaksın masraf ettirme kendin alırsın dedi.Sağolsunlar düğünümüz yaptılar çokta güzel oldu.Düğünden sonra tayin çıktı başka bir memlekete gittik.Evlendiğimizde eşyamız yoktu.Balayı falan o tip şeylerde yoktu.Çeyizimde yoktu.Aniden evlendiğimiz için.Sonradan herşeyi kendim aldım.
Şimdi bakıyorum genç kızlar herşeyin en ince ayrıntısına kadar araştırıyorlar.Eşyası ,gelinliği ,kınası,balayı hepsi özenli ve güzel .Birazda onların bu hallerine imreniyorum.Örneğin eltimin gelini var nişanlığını ayrı gelinliğini ayrı özel diktiriyor.Zaten ev verilmişti.A dan Z ye eşyası döşendi ,balayı ayarlandı.Takıları istediği gibi.Bir dediği iki edilmiyor.
Biz mi kendimize kıymet vermemişiz zaman mı değişti nedir?
20 yildir eger gercekten mutlu ve huzurlu bir evlilik surseydiniz sanirim bunalr akliniza bile gelmezdi. zaten herseyi kendiniz sonradan yapmissiniz.
benimde hersey esimin ve ailesinin buyuk katkilariyla eksik sorunlu gecti, icimde kalan cok sey oldu, defalarca esimle kavgalar ettim, oda anladi nihayetinde hatalarini.
ama bunlar en cok mutsuz esime sinir oldugum zmnalrda batti gozume, ne zmnki ailesiyle ilgili bir sorun yasaasam eski defterleri actim akrsitirdimda karistirdim.
unutulup gecilmiyor ama mutlu evlilik zmnla unutturuyor.
umarim gec degildir zmnla unutup ileriye bakarsiniz.
Maşallah önemli olan huzurunuz bosver in evliliğiniz tık diye oturmuştur sizin.38 yaşındayım 18 yıllık evliyim .
28Sizin yaş kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?