içinizde kalan birşey oldu mu

Şimdi bu 3 başlıkta incelenebilir. 3 Sebeple öyl gösterişli düğünler olabilir.
1-Dostlar alışverişte görsün velileri
-Aaaa bak arife gelinine ne güzel düğün yaptı.
-AAAAA paraya kıymış kız durumları da iyi galiba.
-Tabi canım niye taksın yoksa o Trabzon burmayı

2- Kendine değer biçen kadınlar
-Dul kadın mıyım bedavaya gideceğim
-Kız oğlan kız alıyorsun tabi alacaksın
- Basit miyim de bedavaya mı gideceğim

3- Şanslılar
- Ben pek bi şey istemem, neyi uygun görürseniz.

İşte siz, son grubun içinden çıkan bir şanssızsınız sadece. Üzülmeyin. Allah gönlünüze göre versin. Nice 20 senelere

İlk nişanımda her şeyin en güzeli oldu, eşyalardan gelinliğe, kınasına, çeyizine, her bir ayrıntı tek tek düşünüldü.

Düşünüldü de ne oldu, nişan uzadıkça uzadı, artık ipleri kopardık tükendik ve attım nişanı. Onca para çöpe gittiğiyle kaldı.

İkinci nişanımda kınayı nişanı 2 hafta içinde üstün körü yaptık, eşyaları ilk beğendiğimizi seçerek aldık, bir tek gelinliğime ve yüzüklerimize özendim. Düğün için de şık bir mekan seçip 1 ayda hallettik. Ve şimdi çok mutluyum.

İyi ki her şey özene bözene olmamış, her yeri tek tek almamışız. Eşimi çok seviyorum çok mutluyuz. Eğer yuvanızda mutluysanız bu keşkeleri boşverin...

Bizde 6 ay içinde evlendik.Biraz hızlı gelişti olaylar.

Evlendiğinde eşin atanmışmıydı.? Elinde yoksa sana kalmış olabilir.Dediğin gibi geri çekilebilirdin.Ama sende benim gibisin ayrı gayrı düşünmemişsin.

teşekkür ederim

Sonunda mutlu olduğunuza sevindim.Mutluluğunuz daim olsun.Anlaşabildikten sonra diğer teferruatlar bir şekilde hallediliyor.

6 sene önce evlendim çok lazımdı ya evlilik neyse. Hiç evlenmeseydim iyiydi. Yalnız yaslansaydim burus burus olsaydım. Annem anneaannem ben 3 altın kızlar olarak. Eşya konusuna girmicem.

Off bugün saçmalama tuşum açık kaldı kapatamiyorum

Kendi isteğimle yapmadığım
İsteyip de yapamadığım
O zaman istemeyip şimdi istediğim
O zaman isteyip şimdi ne saçma dedigim
Çooook şey var evlilik ile ilgili..

Hiçbiri umrumda değil..
Nasıl a değil sonuca bakıyorum iyi bi es ve baba ile evlenmisim aferin kız diyip geçiyorum :)

Ben iki yıldır evliyim sizin gibi evlendim. Hala çok eksiğim var. İçimde kalan şeyler de var zoruma giden şeyler de.
Ama eşimi çok sevdim. Hayat düz bir çizgi değil elbette ama mutluyum, eşimden razıyım Allah da ondan razı olsun.
Hangisi doğru bilemem öbür türlüsünü tecrübe etmedim ama geçmiş gitmiş boşverinnn

Şu an insanlar inanılmaz gösteriş içerisinde. Herkeste bir en güzel benim evim, en tatlış kociş benim, en anlayışlı anne benim modu hakim şu sıra. Kenarda birikmiş parası olmayanlar 30 bin borcun altına girip düğün yapıyolar. Neden? İnsanlar falanca şöyle yaptı desin diye.

Bence önemli olan iki kişinin birbirini sevmesi. Gerisi önce de olabilir sonra da. Eşya mutluluk getirmiyor. Ben böyle şeylerden nefret ederim. Düğünüme, nişanıma karışıp laf etmeye çalışan densizlere de, böyle olacak çünkü BEN böyle istiyorum, siz kendi mutsuz evliliklerinize bakın dedim.

Önemli olan huzur, gerisi çok da önemli değil.

Erkek tarafının durumları nasıldır bilmiyorum ama içine sinenleri al.
Evlendim bile. Ben durumları nasıldır detmeyeceksin bu durumda bir kere evlwniyorsun bırak borç olsun ama güzel olan içinde kalmasın olmadı ışte biz düşündük gelin adaylarına duyrulur herşeyi alın kalmasın bir yerlerde :)

Valla ben ne gelinlik giydim ne düğün yaptım ne çeyiz meyiz uğraştım 10 ay önce evlendim öyle eve eşya dört dörtlükte dizmedik bir yatak odam bir oturma odam birde mutfağım var hiç bişey de de aklım kalmadı çok şükür harika bir evliliğim Mutlu huzurlu gırgır şamata bir evliliğim etrafımda güzel dostlarım var eşya mal düğün bilmem ne bunların hepsi madde alemine ait önemli olan manevi değerler bizim için. O yüzden yuvanızda huzur mutluluk varsa geri kalan herşey kalabalık yorgunluktan başka bişey değil.

ben eşımle tanıstıgım an (6 sene once) başladım ceyıze, ve dugnu zamanı (aralık) anca bıttı :) para lazım, ama ondan cok vakıt lazım.. ayrıca pastel tonlar modern vıntage vs cok tarzımdır ama, ınsanlar öyle ışın kakişini cıkardıki, artık gordukce 'ay yıne mı pembe mavı, yınemı vıntage mutfak, yınemı cıceklı halı, yınemı korkmazın barbıe oyuncagına benzıyen caydanlığı' dıyorumm..

gec kalmış sayılmazsınız, şımdı de yapın gonlunuzdekını :) okadar ıncık cıncık, temızlık sıgdırmas vs.. fresh sadelık daha hoş bence :)

doğrusu şimdi her şey elimizin altında eskiden öyle değilmiş
netten bakıyorsun en kötü her şeye fiyata vs

Ablacım bundan sonra siz içinizde kalanları kızınız için yapmaya çalışsanız daha iyi olmaz mı...
Şu saatten sonra ah vah etmek sadece sizi yıpratır.
Size tavsiye
Önce "ben" de....

Siz en doğrusunu yqpmışsınız bence. Hiç içinizde kalmasın. Ben gelinlerin kabus gibi erkek ailesinin üzerine çöküp tabiri caizse g.tlerindek donu bile onlara aldırmasına karşıyım. Utanmasalar tartıya çıkıp her gramlarına bedel isteyecekler. Emin olun kendi isteği ve imkanlarıyla evlenenler daha mutlu. En azından kimseye minnet borcunuz yok. Kimse size sizi ben evlendirdi diyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…