içinizden geçen ses sizi hiç yanılttı mı?...

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul
Merhaba KK hanımları..
sizlere bir sorum var..
hani bazen çevremizdekilerin aksi yönde düşündükleri bir konu v.s hakkında onlara inat içinizdeki ses bir şeyler söyler ya hani... inadına o sesi dinlersiniz ya da susturursunuz?
siz hangisini seçtiniz ? içinizden gelen sese güvendiniz mi yoksa susturdunuz mu?
sonucu ne oldu ?

Ben altıncı hissime çok güvenirim,allah vergisi,eşim çok iyi niyetli beni deli ediyor ,kızımıda kendine benzetti ,bu zamanda iyi niyet herkese uygulanmaz,sonra ben haklı çıkınca ,eşim sinirlenerek sakın o cümleyi söyleme der
cümlede: ben sana söylemiştim

ben de hislerime çok güvenirim. Allaha şükür beni hiç yarı yolda bırakmadı,yanıltmadı.. ama bu aralar yanıltsın istiyorum,yanılmak istiyorum

Ben hep kendi hissettiklerime, düşündüklerime göre ve yapmak istediklerime göre hareket ettim. İnsanların yapmamı istediklerini değil, yapmak istediğimi yaptım. Çünkü bu benim hayatım ve eğer pişman olursam birşeyden, en azından kendim için yaptığımı ve hata yaptığımı, ders aldığımı ve birdahaki sefere dikkatli olacağımı biliyor oluyorum. Ama çok nadir pişman olurum çünkü istediğim şeyi yapmazsam hep aklımda ''acaba yapsa mıydım?'' diye soru kalacak ve eğer yaptıysam her şekilde kendm için yapıyorum. Mutlu olanda ben olucam mutsuz olanda ben. Ve çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…