- 17 Haziran 2021
- 183
- 45
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nefesim1234
-
İnşallah vardır canımArkadaslar bu kacinci konu acisim bilmiyorum ama herkes gibi bende buraya icimi dokuyorum inanin bana tanimadigin bir kisiyin sana moral verici kelimler yazmasi inanin tanidigin insanin vermesinden daha cok mutlu ediyor ..
Simdi bende pko var daha once gebelik yasadim ama erken dogum oldu bebegimi kayip ettim
2.gebeligim kimyasalla sonuclandi daha onceki yazilarimdada belirtmistim
Bu ayda tabi nornal olarak 12 gunum geciyor adet olmadim yarin 13.gun olacak bi kac gun once test yapmistim negativ cikmisti ama burdaki daha onceki arkadaslarin konularini okuyunca ister istemez acaba diye dusunuyosun
Kimi gec dollenmeden dolayi gec ogrenmis hamileligini simdi ben tekrar yarin test yapcam ins positiv sonucla karsilasirim Allahin izni ile ama cesaret edemiyorum basliga yazdigima gelince ben bu yazimi okuyan arkadaslarda bisey isteycem yazimi okuduktan sonra icinde positiv ve ya negativ gecirenler yaza bilirmi kendimi motive edip gelen cevaplara karisilik test yapcam
Yani sadece yazmanizi istedigim cvp evet ben okudum okurken icimden positiv sonuc alcakmissin gibi geldi mesela hadi lutfen kizlar cesaret verin bana cunku cok test yaptim ve cok uzuldum negativlere yine oyle olmak istemiyorum bazi insanlarin ic sesi kuvvetlidur yesinci hissi kuvvetlidir
Cok tsk ederim cvp icin ama gercekten şart kosmak degil ben pko oldugunu bilmeden hamile kalmisim zaten son 3 ay once ogrendim pko oldugunu ondan once hic bilmezdim hep Rabbimin vardir bir bildigi derdim ama hamile kaldigim donemde benimle hamilelik yasiyan kisilerin bebeklerini gorunce benimkide yasasaydi simdi ayni bu yasta olacakti demekten kendimi alamiyorum cok zormus evlat acisi inanin hic bir aciya benzemiyor sadece rabbimden bir melek daha istiyoruz esimle birazda olsa icimizdeki ates dinsin diyeMerhaba canım. Gebe olsaydin testinde çıkardı die dusunuyorum. Ama idrar testleri yanilabiliyor tabi az miktar da olsa.. Allahım insalah versin belli ki çok istiyorsun. Benim sana söylemek istediğim bu kadar takma kendini rahat bırak. Ben de erken menepozdayim tahlillerimi gören doktorlar Kıbrıs'ta donasyon tedavisi (başkasından yumurta nakli) disinda hamile kalamazsin demişlerdi. İlk başta uzuldum ettim baya. Sonra korunmayı bıraktım madem menepozdayim gerek yok diye. Hamile kalmak nedir unutmuştum bile tamamen hayatıma baktım yani bu durumu kabullendim ve olumlu taraflarına baktım. Tam 1.5 yıl sonra hamile kaldım supriz sekilde. Yani Allah'tan ümit kesilmez. Birşeyin üstüne çok düşmemek ve hayırlısı demek lazım. Çünkü biz bilemeyiz bizim için en hayırlı ve doğru zamanı Allah bilir. Sen de kabullen ve hayatına bak. Olursa Allah'tan olmazsa vardır sebebine
Insallah canim Allahimin izni ileİnşallah vardır canım
Cok sevindim sizin adiniza Rabbim saglikli sihhatli uzun uzun yillar nasip etsin cnm benim Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahMerhaba canım. Gebe olsaydin testinde çıkardı die dusunuyorum. Ama idrar testleri yanilabiliyor tabi az miktar da olsa.. Allahım insalah versin belli ki çok istiyorsun. Benim sana söylemek istediğim bu kadar takma kendini rahat bırak. Ben de erken menepozdayim tahlillerimi gören doktorlar Kıbrıs'ta donasyon tedavisi (başkasından yumurta nakli) disinda hamile kalamazsin demişlerdi. İlk başta uzuldum ettim baya. Sonra korunmayı bıraktım madem menepozdayim gerek yok diye. Hamile kalmak nedir unutmuştum bile tamamen hayatıma baktım yani bu durumu kabullendim ve olumlu taraflarına baktım. Tam 1.5 yıl sonra hamile kaldım supriz sekilde. Yani Allah'tan ümit kesilmez. Birşeyin üstüne çok düşmemek ve hayırlısı demek lazım. Çünkü biz bilemeyiz bizim için en hayırlı ve doğru zamanı Allah bilir. Sen de kabullen ve hayatına bak. Olursa Allah'tan olmazsa vardır sebebi
Hislerini o kadar iyi anlıyorum kii. Ama bu kendini yıpratmaktan ötesi değil. Herşeyin gerçekten hayırlısının bir vakti olduğunu düşünüyorum. Sonuç ne olursa olsun umudunu kırmak yook. Bende kimyasal yasadım 3 ay sonra kaldım tekrardan bir vakti var buna inanıyorum.Arkadaslar bu kacinci konu acisim bilmiyorum ama herkes gibi bende buraya icimi dokuyorum inanin bana tanimadigin bir kisiyin sana moral verici kelimler yazmasi inanin tanidigin insanin vermesinden daha cok mutlu ediyor ..
Simdi bende pko var daha once gebelik yasadim ama erken dogum oldu bebegimi kayip ettim
2.gebeligim kimyasalla sonuclandi daha onceki yazilarimdada belirtmistim
Bu ayda tabi nornal olarak 12 gunum geciyor adet olmadim yarin 13.gun olacak bi kac gun once test yapmistim negativ cikmisti ama burdaki daha onceki arkadaslarin konularini okuyunca ister istemez acaba diye dusunuyosun
Kimi gec dollenmeden dolayi gec ogrenmis hamileligini simdi ben tekrar yarin test yapcam ins positiv sonucla karsilasirim Allahin izni ile ama cesaret edemiyorum basliga yazdigima gelince ben bu yazimi okuyan arkadaslarda bisey isteycem yazimi okuduktan sonra icinde positiv ve ya negativ gecirenler yaza bilirmi kendimi motive edip gelen cevaplara karisilik test yapcam
Yani sadece yazmanizi istedigim cvp evet ben okudum okurken icimden positiv sonuc alcakmissin gibi geldi mesela hadi lutfen kizlar cesaret verin bana cunku cok test yaptim ve cok uzuldum negativlere yine oyle olmak istemiyorum bazi insanlarin ic sesi kuvvetlidur yesinci hissi kuvvetlidir
Cok tsk ederim cevap icinHislerini o kadar iyi anlıyorum kii. Ama bu kendini yıpratmaktan ötesi değil. Herşeyin gerçekten hayırlısının bir vakti olduğunu düşünüyorum. Sonuç ne olursa olsun umudunu kırmak yook. Bende kimyasal yasadım 3 ay sonra kaldım tekrardan bir vakti var buna inanıyorum.
Bende pco hastasıyım yüzümde tüy 4 5 senedir lazerle uğrasıyorm ama suan gebeyim canım 5 haftalık Allah isterse olur sadece sabret gerisini Rabbim bırakCok tsk ederim cevap icin
Beni kimyasal degil ama ilk gebeligim 23 haftalikken erken dogum oldu bebegimi kayip ettim o beni yipratti isyan etmedim ne ben ne esim herzaman Rabbimizin vardir bir bildigi elbet dedik yine olur Allahin izni ile dedik ama ben bilmiyordum polikistik over oldugunu sonra arastirdim gebe olmaya engeli oluyomus ama bazi arkadaslar benim gibi hamilede kalan varmis cok yoruldum heray gecikip acaba busefer yuzum gulecekmi o teste bakinca diye ama cok zor beklemek rabbim hayirlisini versin
Rabbim saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin eger halen hamileyseniz bebis dogduysada rabbim acisini gostermesin ins
Tedavi ile mi oldu peki yoksa kendiliginden miBende pco hastasıyım yüzümde tüy 4 5 senedir lazerle uğrasıyorm ama suan gebeyim canım 5 haftalık Allah isterse olur sadece sabret gerisini Rabbim bırak
Kendiliğinden oldu canımTedavi ile mi oldu peki yoksa kendiliginden mi
Rabbim saglikli uzun uzun yillari olsun ins canim benim
Cok merak ettim tam istedigim yorumu yazmissiniz cok ihtiyacim var ayni durumda olup bilgilenmekTedavi ile mi oldu peki yoksa kendiliginden mi
Rabbim saglikli uzun uzun yillari olsun ins canim benim
Peki nasil ogrendin hamile oldugunu canimKendiliğinden oldu canım
Tedavisiz kendiliğinden oldu canımCok merak ettim tam istedigim yorumu yazmissiniz cok ihtiyacim var ayni durumda olup bilgilenmek
Anladim canim bendede suan gogus agrisi var karnim sis gercekten karin alt bolgemde ozellikle boyle sislik hissi var9 aylık evliyim pco oldugu için korkuyordum. 6.ayda kimyasal yasadım 3 ay sonra tekrar kaldım belirtilerim vardı cok yogun Bi sekilde gögüslerim damarlamınca anlıyorum ben. Pco harici enfeksiyon vardı tedavi oldum kaldım folik asit kullan mutlaka
Canim bende polikistik over varMutlu etmek icin yalan söylemektense dogrulari soylemenin daha az üzücü olduğunu düşünüyorum. 13 günlük gecikmede bebek olsaydi testte çıkardı. Bence idrar testi yapmaktansa doktora gidin. Kan verin, ultrasonla bakilsin. Neden adet olmadığınız belirlenir ve ilaç verilir.
Cok tsk ederim cevap icin ben aslinda oyle kafaya takan birisi degildim gercekten hele cocuk konusunda herzaman hayirlisini isteyen biriyim esimde ayni sekilde ama daha yeni ogrendim pko oldugunu buda beni korkuttu acikcasi kimisi cok agir sureclerden gecmis kimi kendiliginden olmusMutlu etmek icin yalan söylemektense dogrulari soylemenin daha az üzücü olduğunu düşünüyorum. 13 günlük gecikmede bebek olsaydi testte çıkardı. Bence idrar testi yapmaktansa doktora gidin. Kan verin, ultrasonla bakilsin. Neden adet olmadığınız belirlenir ve ilaç verilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?