Icinizden geceni soyleyin bana lutfen yazdiklarimi okuduktan sonra

Merhaba Pko lu değilim ama 2 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım sonrasında hamile kalamadım 2 aşılama negatif 2 tüp bebek yumurtalar boş çıktı tahliller ulturason normal ama tedavilerde bile yumurtalar boş çıkıyordu son gittiğim doktor senin çocuğun olmaz genetik bi bozukluk var heralde ki boş çıkıyor dedi son çare ya evlat edinin yada Kıbrıs’tan başkasının yumurtasını alın yıkıldım böyle eve geldim günlerce ağladım doktor ilaçlar verdi hormon ilaçları kullanmadım bile spora başladım sağlıklı beslenme sıfır şeker tükettim kilolu değilim ama 7 kilo vermişim o Arada sonra baktım adet olmuyorum 1 hafta geçti dedim tamam kist oluştu kesin şimdide bununla uğraşacağım karnımda ağrıyordu adet olacakmış gibi birkaç gün daha bekleyip test yapayım dedim eşim test almış hemen yap dedi bi yaptım direkt koyu kırmızı çizgi çıktı o anı o kadar çok beklemiştim ki bugüne kadar yüzlerce test yaptım hep negatif sonuç almıştım kan verdim pozitif 9. Haftaya geldik diyeceğim o ki umudunu kaybetme bu sefer yoksa bile olur ben hamile kalmadan önceki ay 20 gün adet gecikmesi yaşayıp adet söktürücü ile adet olmustum belki suan yoksa bile sonraki aylarda alırsın pozitif sonuç

Anladim canim bendede suan gogus agrisi var karnim sis gercekten karin alt bolgemde ozellikle boyle sislik hissi var
Yarinda olmazsam 13.gunum gecmis olcak peki anladiginda adetin kac gun gecmisti veya gecmeden mi anlamistin
1 hafta vardı canım adetme çok erken öğrendim ben

Aynı şeyleri yaşamışız 23 haftada bende doğum yaptım bu pazar 1 sene olacak hiç korunmadım pcos da var haplar iğneler kullanıyorum 5 aydır işe yaramıyor her ay aynı şeyleri yaşamak çok yordu oldu mu olacak mı diye diye bekliyoruz İnş tez zamanda bizlerinde olur

Cok sevindim Rabbim saglikli bi sekilde kucaginiza almayida nasip etsin cnm benim iste bu pko boyle bi gecikmede acaba diyosun yaptikca yapiyosun test arkasi gelmiyor taki adet olacagin gune kadar

Cok sevindim Rabbim saglikli bi sekilde kucaginiza almayida nasip etsin cnm benim iste bu pko boyle bi gecikmede acaba diyosun yaptikca yapiyosun test arkasi gelmiyor taki adet olacagin gune kadar
Amin canımAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah sen bir doktora git bence kist falan oluştuysa bir an önce ilaç verir

Bende de pko var ve ilaçsız adet göremiyorum hemen tedaviye başladım evlenince hep olmaz düşüncesi vardı kısmete bak ki hemen hamile kaldım sadece hap kullandım üstelik 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil bunun üzüntüsünü herkes tahmin eder tekrar 8,5 ay sonra tedavi için gittim yine aynı şekilde kolayca hamile kaldım ama ilk kaybım içim de sürekli ya tekrarı olursa diye çevrem de çoğu biri öyle oldu diye diğeri de olacak değil ya diyenlerle doluydu onları dinlemedim riskli gebelik uzmanına gittim dikiş önerdi bilinen birsey yoktu ama ben göze aldım attırdım o dikişi hamileliğin ileri evresin de açılmam başladı rahim boyu kısaldı ve anladık ki rahim ağzı yetmezliği var ve dikiş tam isabetli bir kararmış şimdi 36 haftayı bitirmek üzereyim sana gelince canım çok iyi anlıyorum seni insan istiyor tabi ki rabbim gönlüne göre versin hayırlı zaman da stres yapma desem de olmuyor öyle onu da biliyorum inş hamilesindedir değilsen de önünde zaman var inş Allah tez zamanda nasip eder

Negatif

Okurken gozlerim doldu sonunu okuyana kadar icimde aman ha dedim bidaha yasamamis olsun ins sonra sonunu okuyunca cok sukur bebis anneyi bu sefer erken birakmamis dedim Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayida nasio etsin hani derlerdide inanmazdim eger bisey yasadiysan aynisininyasayan anlar seni diye ne kadar dogruymus

Bisey daha sorcam lutfen kusura bakma merak iste meraktan simdi biz pco oldugumuz icin adet gecikmesi yasiyoruz dogal olarak peki nasil ogrendin hamileligini adet gecikmesinden oncemi sonrami eger sonraysa adet gecikmesinden kac gun sonranpositiv gordun
Aslinda bugun cok ama cok pembesi affedersin kendini silince leke olur ya o sekilde oldu acaba yerlesme kanamasimi diye dusundum eger yerlesme kanamasiysa ne kadar sonra positiv goruluyor cok merak ettim

benim icime negatif gibi dogdu canım ama 2-3 aya hamile kalabilirsin gibi hissediyorum nedense öyle bir sey dogdu icime 3 ay gibi, Allah en hayırlı zamanda versin insallah

Öyle gerçekten yaşayan anlıyor inş rabbim isteklerini tez zaman da nasip eder sakın kendini yıpratma ablamın kızının da olmadı iki sene şimdi hamileymiş üstelik ona tüp bebek olur demiş bu işler nasip

Ben hiç adet göremiyorum ki bir sene mesela hiç adet olmadım doğum kontrol haplarıyla adet oluyordum düşün annem dahil herkes çocuğum olmaz gözüyle bakıyordu ben femara diye bir ilaça başlattı doktorum yumurta büyümesini takip etti yumurtalarım güzel büyüdü belli bir şeyden sonra çatlatma iğnesi vurdu 14 gün sonra test yap dedi yaptım çıktı senin yaşın kaç herhangi bir tedavi görüyor musun

Bende yerleşme kanaması hiç olmadı

27 yasindayim eger bu ayda olmazsa doktorum klomene baslarsin demisti
Hayirli olsun saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin Rabbim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…