Icinizden geceni soyleyin bana lutfen yazdiklarimi okuduktan sonra

27 yasindayim eger bu ayda olmazsa doktorum klomene baslarsin demisti
Hayirli olsun saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin Rabbim
Ins canim ins herseyin hayirlisi yigenin icinde cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ama sanki bu ayda umutlandim gibi ama bisey yok cunku regl oldum maalesef uzuldun mu dersen bi yanim buruklasti yine ama kismet diyelim bisey daha sorcam aslinda eger bilginiz varsa cok sevinirim doktorum bana gecen aydan dolayi eger regl olursan 3.gunu gel kan ver test yapalim dedi zaten o test sonucundan sonra tam kesin soyledi pko oldugunu bende klomenden bahsetmistim doktoroma evet kullana bilirsin dedi ama esinde gelip spermiogram testi yapmasi lazim dedi klomeni sana vermem icin ama aslen yurtdisinda yasiyorum ben esimde is geregi turkiyede suan benim merak ettigim konu bu klomeni kullanmak isteyince eslerinde spermiogram test yapmasi sartmi yani esim tabiki giderim dedi gelirsem neden gitmeyim falan dedi sagolsun ama bende doktoroma bunu soyledim dedim esim suan turkiyede siz bana test yaptiniz zaten taniyi koydunuz ben o klomenden kullanmak istiyorum kadin bana inatla esin o testi yalmadan vermem diyor bende diyorum ki hanim efendi esim turkiyede neden zaman kayibi yasiyayim bi verin kullanayim eger zaten olmazsa onunlada esim gelince yapcak o testi bi dahi ay oyle deneriz hani benim maksatim suan regl oldum zaten kadin bana verse o hapta adetin 3.gunu kullanilmasi lazim verse icicem hani vermedi esimde dedigim gibi is icin turkiyede suan yani yine zaman kayibina ugrayacam belliki sadece dedigim gibi biraz uzun yazdim ama kusura bakma lutfen klomeni kullanmak icin esiminde spermiogram testini yapmasi sartmi

Benim ilk ay olmadı hapla ikinci kez deneyecekti bunda olmaZsa eşinizden test alıcaz demişti genel prosedür o canım eşinin yanın da olduğu zaman da gitseniz daha sağlıklı olur bazen eş de de sorun olabiliyor

İçimden geçen iyi oldugunda söylersem gercek olmuyor..Kötüysede söylemezsem gercek oluyor..

Bun yüzden sadece herşey güzel olacak diyorum size

bence 2021 bitmeden olucak öyle hissediyorum, insallah Allah nasip eder canım
Yaaa ins canim Rabbim herseyin hayirlisini versin ama vallah bisey sorcam eger bilginiz varsa bu konudada beni aydinlatirsiniz belki evet bugun lekelenme seklinde pembemsi leke geldi ama ben adet olacagim zaman once sanci sonra bel agrisi ve ilk gun yogun sekilde olurdum ama bu sefer oyle olmadi hic sancim yok adet belirtisi olarak hic bisey yasamadim bilmiyorum bazi arkadaslar boyle oldugunda yerlesme kanamasi falan diyolar acaba oyle biseymi bendekide

Olabilir askında ama bazen bende de başlangıcı pembemsi leke ile oluyor, bu ay uc gün pembe lekelenme oldu mesela. bır ıkı gun daha bekleyıp test yap ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…