ilk evlendiğimiz zamanlar banada içiriyodu yemin ettim sonra birdaha içmicem diye babam hiç içki kullanmazdı onda görmediğimden rahatsız oluyorum içki olayından birde evinde içse bişey demicem gidip dışarda arkadaşlarıyla sabaha kadar içiyo bu beni rahatsız eden ..Kuran'a el bastırma filan Boşver bacım bende eşin gibiyim alıyorum hergün ama fazla değil sende eşinle beraber iç ne güzel beraber kafayı bulun
olmadı en son çarem o olucak artık ..hımm içmesi kötü ama o iki haftada bir olan içmeler her güne düşebilir bence eşinizle bu konuyu konuşun çare olmuyorsa büyüklerinizden yardım alın
Benim babamda kaç yaşında adam saat 1 de eve geldi arkadaşlarla içmiş hemde 5 kadeh rakı içmiş ve araba kullanarak eve geldi annem anlayışıdır sorun etmezilk evlendiğimiz zamanlar banada içiriyodu yemin ettim sonra birdaha içmicem diye babam hiç içki kullanmazdı onda görmediğimden rahatsız oluyorum içki olayından birde evinde içse bişey demicem gidip dışarda arkadaşlarıyla sabaha kadar içiyo bu beni rahatsız eden ..
eşim içki yüzünden ehliyetini kaptırdı halada alamadı ehliyeti ne paralar gitti alıcaz diye ..Benim babamda kaç yaşında adam saat 1 de eve geldi arkadaşlarla içmiş hemde 5 kadeh rakı içmiş ve araba kullanarak eve geldi annem anlayışıdır sorun etmez
Bizimkide kaptırsa bile ders almaz zaten annem her dk uyarıyor filan çoçuk gibi hiç annemi dinlemezeşim içki yüzünden ehliyetini kaptırdı halada alamadı ehliyeti ne paralar gitti alıcaz diye ..
ona rağmen devam ediyo..ehliyet olayından önce bende annen gibi bişey demiyordum şimdi anlayış gösteremiyorum artık
Benim babamda kaç yaşında adam saat 1 de eve geldi arkadaşlarla içmiş hemde 5 kadeh rakı içmiş ve araba kullanarak eve geldi annem anlayışıdır sorun etmez
çok haklısın canım çocuk olunca içmem falan diyo ama inanmıyorum artık kurana el bastırcam başka türlü bırakmayacak belli oldu ..Ne hoş bir hayat.
Annenin anlayışlı olması da takdirlik.
Hem içiyor, hem o halde araba kullanıyor.
Harika bir baba modeli.
Sokaktaki insanların da canı Allah'a emanet ne olacak!
Birine vursa da önemi yok kendi canı sağ olsun değil mi?
Konu sahibi arkadaşım, umarım bırakır içkiyi eşiniz.
Çok zor bir durum.. Hele de çocuk olsa biraz büyüse, babasının sarhoş hallerine şahit olsa çok üzücü..
Benim babamda kaç yaşında adam saat 1 de eve geldi arkadaşlarla içmiş hemde 5 kadeh rakı içmiş ve araba kullanarak eve geldi annem anlayışıdır sorun etmez
çok haklısın canım çocuk olunca içmem falan diyo ama inanmıyorum artık kurana el bastırcam başka türlü bırakmayacak belli oldu ..
yok canım o şekildede bırakacağına inanmıyorum kurana el bastırmaktan başka bi çare gelmiyor aklıma ..İnanıyorsa korkuyorsa bilemiyorum ama kuranı kerime el bastırma diye bir yemin şekli yoktur.
Yok mu çekindiği, saygı duyduğu bir aile büyüğü?
Canım ne yapsın kadın da sonuçta allah herkese iyi baba versin benim babamda böyleNe hoş bir hayat.
Annenin anlayışlı olması da takdirlik.
Hem içiyor, hem o halde araba kullanıyor.
Harika bir baba modeli.
Sokaktaki insanların da canı Allah'a emanet ne olacak!
Birine vursa da önemi yok kendi canı sağ olsun değil mi?
Konu sahibi arkadaşım, umarım bırakır içkiyi eşiniz.
Çok zor bir durum.. Hele de çocuk olsa biraz büyüse, babasının sarhoş hallerine şahit olsa çok üzücü..
canım bişey taktığından değil olsa ben bilirim herşeyimizi paylaşırız birbirimizle onunki keyif için memleketten arkadaşları gelmiş onlarla oturup içiyolar hep yaptığı şeyler ne zaman gelseler böyle toplanıp oturuyolar içiyolar rahatsız olduğum halde devam ediyoEvli barklı adamın parklarda elinde içkiyle ne işi var?
Bence eşinizin sorunları var sizin bilmediğiniz.
evet canım bekarken çok içiyomuş şimdi özel günlerde falan ama ben hiç içmesini istemiyorum napıcam bilmiyorum acayip sinir oluyorum bıraktıramadım bi türlü..Kendisi bırakamadığına göre kesin alkolik bu adam.
Tedavi olmadan düzelmez ki...
Bu şekilde sana yazık olacak.evet canım bekarken çok içiyomuş şimdi özel günlerde falan ama ben hiç içmesini istemiyorum napıcam bilmiyorum acayip sinir oluyorum bıraktıramadım bi türlü..
tedaviyide kabul etmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?