içki sorunu ...

Bu şekilde sana yazık olacak.
Boşuna gençliğin gidecek, sağlığından olacaksın, evin bereketi kalmayacak.
Sen ikna edemezsin, onun kendisi istemeli, senin mutlu olman için çabalamalı...
akşam gelsin konuşcam artık ciddi ciddi hiçbişeyim yokken durduk yere içki yüzünden tartışıyoruz ağlıyorum değermi içki için huzurumuzun bozulmasına

Canım babamda evlenmeden evvel alkolik miş öyle şuan da içiyor ara sıra ama erkeklerde garip yaratıklar kadın sözü dinlemiyorlar çoçuğunuz var mı ?

Benim babamda kaç yaşında adam saat 1 de eve geldi arkadaşlarla içmiş hemde 5 kadeh rakı içmiş ve araba kullanarak eve geldi annem anlayışıdır sorun etmez

Acaba eve gelirken, tek sucu yanlis zamanda yanlis yerde olan birine carpip ölümüne sebep olsaydi anneniz yine anlayisla karsilar miydi? Sahsiniza degil genel olarak yaziyorum. Icen icsin icmeyen icmesin kisinin kendi bilecegi is ama alkollü araba kullanmak neyin nesi? Lütfen uyarin babanizi yapmasin bir daha.

Konu sahibi; evli barkli adamin serseriler gibi gece yarisi park köselerinde takilip icki icmesi hic hos degil. Bekarken de böyle miydi? Yani nasil yüz bulup ta sizi evde tek birakip disarda takilabiliyor? Iki haftada bir yine bulussun arkadaslariyla da adam gibi nezih bir yere gidip otursunlar. (Tabi siz olmadan gitmese daha iyi).

İçki,sigara,uyuşturucu gibi madde kullanan insanlara daha doğrusu bağımlılık derecesinde kullanan insanlara saygı duymuyorum.İradesiz bir insan modeli.
Herşeyin bir adabı vardır.
Ve bence alkol büyük problem,eşiniz alışkanlık haline getirmiş.Huzurunuz için çözmeniz gerekir

çok haklısın ama bunu gelde ona anlat işte banada çok ters geliyor ama ona göre normal bi içkim var onada karışma diyo ama bugün çözücem bu işi artık çok rahatsız oluyorum çünkü..
içkiden nefret ediyorum ..
babamın hiç içki içtiğini bilmem böyle.. hiç alışkın değilim acayip sinir oluyorum bıraktıramadım evlendiğimizden beri

evet alışmış artık ve ona normal geliyo maalesef..
çocukta düşünüyoruz çözmem lazım şimdiden..

Keske Kurana el bastirinca biraksa. Eger cevresindeki insanlara zarar vermiyorsa ustune gitmeyin cunku yasak daha cekili kilar. ben icki kullanmiyorum sahsen icen insanla da ayni ortamda rahatsiz oluyorm tahmin edebiliyorum

Kuran'a el bastırmak falan bu kadar baskı kurmayın adamın üzerinde. Bırakın 2 haftada bir arkadaşları ile birlikte olsun, içsin, deşarj olsun. Eğer baskı kurarsanız adam istemediğiniz bir yönde bu baskıyı boşaltma yolu seçebilir. Sonra çok pişman olursunuz.

bence Kurana el bastırma yani yapcak olan insan kolları bile yokken içmek için çözüm üretir eğer bida içersen senle şunu yapmam gibi şeler söleseniz?

ya eger hergun degilse dediginiz gibi haftadan haftayaysa bence ozgur birakin. size de iyiymis zaten, birakin kendi alani sevdigi biseyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…