- 24 Eylül 2014
- 300
- 147
- 43
- Konu Sahibi selinayde1233
-
Benim babam 64 yaşında kaç kere bıraktı, bi keresinde 7 sene içmedi.... onca tedavilere rağmen yine yine yine başladı..... dedigin gibi hep bi sebebi vardı, her şey çok iyiyse bu sefer neden herşey bu kadar iyi diye içerdi..... hala da içiyor içiyor içiyor kusana kadar içiyor.... yerinde olsam bosanirim iki çocuğumla huzurlu bi yuvada yaşarım....Arkadaslar. çok kötüyüm nasıl toparlayip yazacam bilemiyorum. Eşim eskiden çok icerdi sarhoş olup beni uzerdi..yıllar süren mucadelem sonunda baya azaltmisti . Ama son zamanlarda yine iciyor. Dozlari arttirarak.hep bahanesi var . Üzgünüm. mutluyum. işler kötü. işler cok iyi.suna kırıldım .buna darildim..dir dir.. Artık hiç mutlu değilim. bunca yıldan ve iki cocuktan sonra ayrılmak zor geliyor. ne yapabilirim.onu nasıl vazgeciririm.bildiginiz yontem dua ne var. Bunu yasayan var mi .cok doluyum ne olur .anlatacak çooook sey var ama kafam dolu...telden yazdım kusurum varsa hoş görün lütfen.
Eşiniz büyük ihtimal alkolik, her durumda içebildiğine göre. Eğer sizin hayatınızı kötü etkliyorsa, destek almasını sağlayın.
Malesef.amin canim.Allah yardimcin olsun. Bırakmak istemeyen insan kötü aliskanliklarindan vazgecmiyor malesef
Aglattin beni canim.umutla yaklastikca olmuyor.duzelmiyor.cozum olur mu bilmem ama cok dusundum ayrilmayi.Benim babam 64 yaşında kaç kere bıraktı, bi keresinde 7 sene içmedi.... onca tedavilere rağmen yine yine yine başladı..... dedigin gibi hep bi sebebi vardı, her şey çok iyiyse bu sefer neden herşey bu kadar iyi diye içerdi..... hala da içiyor içiyor içiyor kusana kadar içiyor.... yerinde olsam bosanirim iki çocuğumla huzurlu bi yuvada yaşarım....
Keske destek alsa.asla kabul etmiyoriçki problemi yaşamış biri olarak diyorum ki, muhakkak profesyonel destek alın. başlarda kolay olmayacaktır ama tedavi mutlaka işe yarar..
Istiyorum diyor ama hic istemiyo birakmayi bence.malesefAllah yardimcin olsun. Bırakmak istemeyen insan kötü aliskanliklarindan vazgecmiyor malesef
alın karşınıza, ciddi ciddi "ya bu meseleyi çözmek için bir adım atarsın, ya da ben de çocuklar da yokuz" deyin bence. ben olsam öyle yaparım :)Keske destek alsa.asla kabul etmiyor
Cok dedim canim.ciddi ciddi tamam biraktim diyor.destek isine gerek asla yok ben alkolikmiyim iradem var.isremezsem içmem diyor.bir sure sonra yeniden basliyor.alın karşınıza, ciddi ciddi "ya bu meseleyi çözmek için bir adım atarsın, ya da ben de çocuklar da yokuz" deyin bence. ben olsam öyle yaparım :)
Canım sana tek diyeceğim asla ve asla düzelmiyorlar... boşuna çocuklarının ve kendinin hayatını mahvetme... benim anneciğim 57 yaşında boşa giden ömrünün yediği dayaklarinAglattin beni canim.umutla yaklastikca olmuyor.duzelmiyor.cozum olur mu bilmem ama cok dusundum ayrilmayi.
Malesef..kendi birakmayi istese keske.ana istemiyor.ben sorun yapiyormusun.ne var mis.istiyor ki karsisina geceyim hep icsin.vur patlasin cal oynasin.bildiğim tek şey içkiyi bırakması için kendisinin bunu istemesi lazım. öyle lanet bir şey bu sigara ve içki.başkasının istemesiyle olmuyor malesef...
Annecigine allah rahmet eylesin benim dee duzelecegine umudum azaliyor artik.degmez ama cocuklar icin sanslar veriyorum.beni yıkan olay kendisinin icmesini normal oldugunu benim abartip sorun yaptigimi soylemesi.Canım sana tek diyeceğim asla ve asla düzelmiyorlar... boşuna çocuklarının ve kendinin hayatını mahvetme... benim anneciğim 57 yaşında boşa giden ömrünün yediği dayaklarin
kahrından içtiği sigara yüzünden öldü... hiiiickimse için değmez acı cekip üzülüp fedakarlık etmeye, evlatların hariç....
Tabi her insan bir değil belki senin esin birgün bırakır dicem ama ben böylelerine inanmıyorum
Hepsi aynı işte, ne abartıyorsunuz tek içen ben miyim, herkes içiyor, ben alkolik diilim istesem bırakırım bır bır bır...Annecigine allah rahmet eylesin benim dee duzelecegine umudum azaliyor artik.degmez ama cocuklar icin sanslar veriyorum.beni yıkan olay kendisinin icmesini normal oldugunu benim abartip sorun yaptigimi soylemesi.
Alkol alanlar hep mi ayni ya.yazdigin butun sozleri.bu adam da soyluyor.ona gore her sey bos..buyuk cocugum da bosanmami istemiyor.kucugu de daha yeni kavriyor. Sanirim sonum bosanmak olacakHepsi aynı işte, ne abartıyorsunuz tek içen ben miyim, herkes içiyor, ben alkolik diilim istesem bırakırım bır bır bır...
Biz annem çocuklarım için katlanıyorum dediğinde kahroluyorduk çünkü bi alkoligin yarattığı cehennemde üstelik de biz istemediğimiz halde bizim yüzümüzden yaşanan cehennemden kurtulamiyorduk ve annemi sucluyorduk boşansa kurtulurduk diye.... çocuklarını düşünüyorsan onlara bu eziyeti çektirme.... düzelmiyorsa Cocuklarinla kendi hayatını kurtar
Hakkında hayırlısı olsun. Ben kimsenin zavallı annem gibi kahrolmasini istemiyorum...Alkol alanlar hep mi ayni ya.yazdigin butun sozleri.bu adam da soyluyor.ona gore her sey bos..buyuk cocugum da bosanmami istemiyor.kucugu de daha yeni kavriyor. Sanirim sonum bosanmak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?