Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bunun yorumu farklıdır. Geçen haftalarda hacze gittim, bir adet plazma tv, toplama bilgisayar ve tarayıcı haczettim ve bunlar birer adettii. Usulen ve esasen yaptığım işlemde bir hata yok, çünkü bunlar lüks tüketim sınıfında yer alıyor. Çift eşya kuralı, buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın vb yaşadığımız çağda hayatı idame ettirmeye yönelik lüzumlu eşyalar hakkında geçerli. Bu durum kamuoyunda öyle lanse edildi ki; sanki hiçbir surette borçlunun evinden eşya kaldırılamaz gibi. Yanıltıcı haberler bunlar. Hangi eşyanın lüzumlu olduğu konusunda takdir icra memuruna bırakılmıştır. Bunu, hem icra avukatlarına sanki sırf inat olsun diye kanunda yer almadığı halde haciz yapıyormuş gibi saldırılmasının önlenmesi hem de vatandaşların mağdur olmaması adına,branşı icra iflas hukuku olan bir avukat olarak söylüyorum.