Icra takibi ve yasadigim magduriyet

iptal etmeyin dilekceyi o zaman. faiziyle odesinler. eksik yattigi icin dilekceyi iptal etmenize gerek yoktur diye dusunuyorum.
Tebliğ gitmeden ödedikleri için öyle bir hakkimiz olduğunu sanmıyorum. Ama detayını bilmiyorum tabi. Herhangi bir bilginiz var mı bu konuda?

Tebliğ gitmeden ödedikleri için öyle bir hakkimiz olduğunu sanmıyorum. Ama detayını bilmiyorum tabi. Herhangi bir bilginiz var mı bu konuda?
bilgim yok biraz internete baktim
uyaptan icra acilis saatiyle borcun odendigi saate bakin falan yazmislar. uyaptan sonra odedilerse siz hak iddia edebilirsiniz masraflar ve faiz icin
hukuk sitelerinde yaziyor benzer ornekler.

AYnen telefonuna msj gitmiştir dava acıldı diye
Hem paranı almışsın nerden öğrendiğinin ne önemi var

bilgim yok biraz internete baktim
uyaptan icra acilis saatiyle borcun odendigi saate bakin falan yazmislar. uyaptan sonra odedilerse siz hak iddia edebilirsiniz masraflar ve faiz icin
hukuk sitelerinde yaziyor benzer ornekler.
Çok teşekkür ederim yardımınız için pazartesi gittiğimde soracağım, eger sonra odedilerse hakkimi sonuna kadar almayı düşünüyorum. Çünkü fazlasıyla mağdur olduk.

icra masrafi konu sahibine kalabilir. o yuzden önemliymis icradan once mi sonra mi odedi. ilk basta anlamsiz gelmisti bana da yazdıklariniz ama merak edip arastirinca anladim.

icra masrafi konu sahibine kalabilir. o yuzden önemliymis icradan once mi sonra mi odedi. ilk basta anlamsiz gelmisti bana da yazdıklariniz ama merak edip arastirinca anladim.
Inşallah böyle bir durum yaşamazsınız da yaşarsanız bile bence 4 ay beklemeden direkt icraya gitmek gerek. Biz fazlasıyla iyi niyet gösterdik.

E devlette nosu kayıtlısa gider
zaten bi şirketse daha öncede mahkemelik durumları olmuştur büyük ihtimal o yüzden tetbirlidir
Haklisiniz. Teşekkür ederim. Şirket fazlasıyla şikayeti olan bir mobilya şirketi. Asla ve asla tercih etmeyin. Her gördüğüme bunun tavsiyesini veriyorum.

Öğrenmemişlerdir kendileri ödeme yapmışlardır.

hakkınızda boyle davalık bır durum olsa sızın haberınız olmaz mıydı
ne demek nerden ogrenmısler muhasebecısınden olabılır avukatından olabılır ogrenıp hemen odemelerı cok normal degıl mı zaten

paranızı almıssınız magdurıyet kalkmıs ortadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…