Icra takibi ve yasadigim magduriyet

Icra memuru teblig gitmeden öğrenmezler demişti. Çünkü davayı açtıktan iki gün sonra parayı yatırdılar.

Icra memuru teblig gitmeden öğrenmezler demişti. Çünkü davayı açtıktan iki gün sonra parayı yatırdılar.

ogrenırler e devlete teblıg edıldıgı an duser ulasmasına bıle gerek yok resmı ısler bu ısler

Eşim icra memuru ona okudum
Senin Avukatın var mı diye sordu? Varsa avukat ücreti ne oldu onun ücretini ödediler mi? Avukatın yoksa icra dairesine gidip harç yatırmak suretiyle dosyanı kapatabilirmişsin

İlamlı icra takiplerinde dosya açılır açılmaz icra dairesi borçlunun vekilini dosyaya ekler ve borçlu dosyadan anında haberdar olur. Tebliğ bir usul işlemiymiş

Çok tesekkurler:) davayı açarken belli bir miktar harç yatırdım ama dosya kapamak için yatırmam gerektiğini bilmiyordum. Ayrıca avukatim yok, tüketici hakları tarafinca haklı bulundum ve 4 ay boyunca bize tebliğ gelmedi odicez edicez diye diye oyalandim. En son icraya başvurduktan iki gun sonra da parami yatirdilar. Benimki sorunlu bir baza uzerine acilmis bir dava, para iadesi yapilmasi gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…