- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bildirim vs gidiyor mu?E devlette görünüyor ama bu panik neden.
Tebliğ gitseydi faiz ile birlikte yatırmak zorundalardi ancak tuketici haklarina basvurdugumuzda faiz talep etmemiştik. Belki de faizden kaçmak için iki günde yatırdılar parayı.Şirketin avukatı uyap avukattan görmüştür muhtemelen dosya açıldığını.Siz de uyap vatandaştan icra dairesine girdiğinizde dosya detaylarını görebilirsiniz .İcra dairesinin hesapladığı faiz ile birlikte mi yatırmışlar ?normal de dosyaya yatırıyorlar hesaplanan parayı .
4 ay boyunca ödemediler çok zor durumda kaldık, o yüzden soruyorum. Tüketici haklarına martta başvurduk ancak haziranda icraya verildikten sonra ödemeyi yaptılar. Memurlar tebliğ gitmeden öğrenemezler dedi o yüzden.
Tüketici hakları bizi haklı bulduğu halde parayı ödemediler . Icraya basvurduktan 2 gün sonra ödemeyi yaptılar. Benim öğrenmek istediğim herhangi bir yerden öğrenmiş olabilirler mı? Icra memurları tebliğ gitmeden öğrenemezler demişti. Bu da 15-20 günü bulabilirmiş.Mağduriyetinizin sebebi nedir ?
Öğrenirler e devlette gözükür zaten sizin de adınıza acılmış bir dava var ise gözükür icra vs, faiz ödememek için ödemişlerdir zaten icra takibini sonlardırdınız mı peki.Tüketici hakları bizi haklı bulduğu halde parayı ödemediler . Icraya basvurduktan 2 gün sonra ödemeyi yaptılar. Benim öğrenmek istediğim herhangi bir yerden öğrenmiş olabilirler mı? Icra memurları tebliğ gitmeden öğrenemezler demişti. Bu da 15-20 günü bulabilirmiş.
Hayır pazartesi gitmek istiyorum. Ancak, önceden bilgi sahibi olmak için bir danışayım dedim.Öğrenirler e devlette gözükür zaten sizin de adınıza acılmış bir dava var ise gözükür icra vs, faiz ödememek için ödemişlerdir zaten icra takibini sonlardırdınız mı peki.
Tüketici hakları bizi haklı bulduğu halde parayı ödemediler . Icraya basvurduktan 2 gün sonra ödemeyi yaptılar. Benim öğrenmek istediğim herhangi bir yerden öğrenmiş olabilirler mı? Icra memurları tebliğ gitmeden öğrenemezler demişti. Bu da 15-20 günü bulabilirmiş.
Icra dosyası tebliğ edilseydi faiziyle birlikte alacaktik parayı. Şuan faizsiz bir şekilde ödediler. Iyice öğrenip öyle daireye gidip iptal etmek istiyorum.Tamam biz de şunu soruyoruz. Neden mağdursunuz. Yani nereden öğrendiklerini napacaksınız. Paranızın ödenmemesini mi istiyordunuz. İcra oluncs daha fazla mı para gelecekti. Veya şirketten korkuyor musunuz.
4 ay boyunca oyaladilar. Faizi ile almak isterdim ama parayı çoktan yatırdılar.Faizini mi almak istiyordunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?