icra

ethemmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
38
4
53
35
Adana
Sayın avukatım,2008 yılında eşimim borcundan dolayı bana tebligat gelmiş üç defa, ben o tarihlerde bir çocuğumu alarak ailemin yanını yerleştim. tebliğattan haberim olmadı 2010 yılında eşimden ayrıldıktan sonra nüfus kaydımı ailemin oturduğu mahalleye aldırdım. 2013 yılında tekrar bu dava alevlenmiş ben 06.2011 yılında çalışmaya başladım 11.2014 yılında maaşım kesilince haciz geldiğini söylediler.sizden ricam bu durumda ne yapabilirim kendimi nasıl haklı çıkarabilirim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Sayın avukatım,2008 yılında eşimim borcundan dolayı bana tebligat gelmiş üç defa, ben o tarihlerde bir çocuğumu alarak ailemin yanını yerleştim. tebliğattan haberim olmadı 2010 yılında eşimden ayrıldıktan sonra nüfus kaydımı ailemin oturduğu mahalleye aldırdım. 2013 yılında tekrar bu dava alevlenmiş ben 06.2011 yılında çalışmaya başladım 11.2014 yılında maaşım kesilince haciz geldiğini söylediler.sizden ricam bu durumda ne yapabilirim kendimi nasıl haklı çıkarabilirim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

konunuzada yazdım sanırım görmedınız.sızın kefııllığınız olmadıgı surece yapılan ıslem yasal degıl bır yanlışlık olmalı muhakkak.yada sızın unuttgunuz bır kefıılık soz konusu.bunu oğrenmenın tek yolu hangı ıcra daıresının hangı dosyasıysa gıdecek ınceleyeceksınız...memur arkadaslardan yardım ısteyın dosyayı sıze ınceletırler....orda anlarsınız kefıl olup olmadıgınız..sız bı ınceleyın bakalım kefıllığınız yoksa cevap yazın yardımcı olalım

Bu borç eski eşimin şahsi borcuydu.Ortağının üzerinde hiç birşey olmayınca benim maaşımı haczettiler.hatta oradakiler hukuk dili ile (39 'a birşey )diyorlar.Canım benim yardımcı olursan sana minettar olurum.

Son düzenleme:
Canım benim oradaki kişilere sordum . gönderilen tebligatların süresi geçtiği için borç size geçmiş dediler

Bu borç eski eşimin şahsi borcuydu.Ortağının üzerinde hiç birşey olmayınca benim maaşımı haczettiler.hatta oradakiler hukuk dili ile (39 'a birşey )diyorlar.Canım benim yardımcı olursan sana minettar olurum.

oyle sey olmaz.suresı gecmş borç sıze gecmış ...komık savsafalar bunlar....gönderılen 89 /1 maaş hacız ıhbarnamesıdır.siz benım dedıgımı yapın gıdın dosyayı ınceleyın.baska turlu sıze nasıl yardımcı olalım.soyluyorum kefıllığınız olmadıgı surece SİZE HIÇBIR ŞEKİLDE İŞLEM YAPAMAZLAR.gıdın bakın dosyaya devamında ben yardımcı olurum gene

Back
X