icradan anlayanlar lutfen cevap verin

Tabi kaç ay süreceğini hususunda satış bürosu bilgilidir. Dediğim gibi icra konusu ile pek ilgilenmiyorum

Baba dediginiz kişi üvey babanız.annenizle resmi nikahi yok..yani anneniz kanun onunde onun hiçbirşeyi.. o ev neden size yada annenize kalsın ki?adamin çocuğu varsa onlara kalır.. eşinden resmî olarak ayrılmadıysa eşine kalır.. siz nasıl bir hak iddaa edebilirsiniz ki..

Hak iddia etmeyecekler işte. Hak sahibi kisiler reddi miras yaptigindan direk ihalede satın alacaklar.

Siz üvey babanızın üzerine mi kayıtlısınız. Yani resmi olarak sizin babanız olarak mı gözüküyor ? Eğer öyleyse siz de mirasçı olabilirsiniz

siz ve anneniz kanunen o adam için yabancı kişilersiniz.ne borcu sizi ilgilendirir ne de mirası.ha kanunda annenizle 20 yıl yaşadı diye yeni bir hak koyulduysa bilemem.ama ben hiç duymadım böyle bir şey.o mirası çocukları reddettiyse kardeşlerine kalır.

Yetim maaşı ile ilgili bir konunuz vardı sizin değil mi?
Anneniz vefat eden eşinden yani babanızdan kalan maaşı almak için mi resmi nikah kıymadan 20 yıl yaşadı?
hayir oz babamda anneme nikah kiymamisti.annemin kimligi yoktu.annem maas almadi uvey babam esinden bosanamadgi icin nikah kiyamadi anneme

Siz ne kadar ödediniz ki birde icradan bu evi satın almak için para ödeyeceksiniz?

Ev icra yolu ile satilacak, acik artirmaya sizde girebilirsiniz ama emin olun bi suru simsar da gelecek ihaleye girmek icin kim en cok parayi verirse onda kalacak, zor bir surec , umarim ilahe sizde kalir

devir konusu çok problemli. Çocuklu anneleri ile dini nikahla 20 yıl birlikte yaşadıklarını ispat eder ise , bozulması çok kolay olur idi .. Bunun olması gerekeni , vasiyetname sözleşme , hiç olmadı intifa hakki idi .

evet o sekilde yapacagiz ihaleyle satin alacagiz.kayyum atanacak dedi bunlarin atanmasi uzunmu suruyor bilginiz varmi
Haddime degil ama keşke avukata hiç para kaptirmasaydiniz.. Hiç olamayacak bir süreç bu .. Bu ihalelere çok fazla kişi/kişiler giriyor .takip ediyor . prosedür ile pratik uymuyor . kanunda 1 yılda satış yazıyor . pratikte 3 yıl sürüyor. Keşke babanız sizin hakkınızı koruyacak intifa hakki yahut sözleşme yapmış olsaydiniz

hayir oz babamda anneme nikah kiymamisti.annemin kimligi yoktu.annem maas almadi uvey babam esinden bosanamadgi icin nikah kiyamadi anneme
aaaa anneniz üzgünüm ama metresmiş zaten.ne diye miras peşindesiniz ki?annenizin o adamdan çocuğu varsa sadece o mirasçıdır.siz ve anneniz asla değil.diğer konunuzda sizi haklı bulmuştum ama burada annenize hem üzüldüm hem de kızdım.hadi babanızla evlenirken küçüktü kandırıldı nikah yapılmadı diyeyim.sonra ne diye başkasının kocasıyla yaşadı?bak adam geleceğini bile güvence altına almamış.bundan sonra ne yapacak?başka bir nikahsız ilişkiye mi bel bağlayacak?

kendi babası değil ki evin sahibi.üvey babam diyor aslında kanunen üvey babası bile değil.adam başka kadınla evli.konu sahibinin annesi sadece metres kanuna göre

İcrada başka gelenlerde olur fiyat artar Tek siz olursanız bankanın çok uzman olduğu bir konu itiraz edilebilir bir kaç yıla uzar banka fiyat yükseltmeden bırakmaz itirazi var bir sürü süreci var
Boşuna para kaptirmissiniz.

avukatla o eve icra koyduran üvey babanın arkadaşı kandırmışlar maalesef.o adam parasını kurtarma derdinde evi sattırıp.bu satışla da hiç ilgileri yok konu sahibinin ve annesinin.onlar kanunen aynı senin benim kadar hakka sahipler o evde

Evet ama hadi satın aldılar diyelim satis işleride uzayabilir banka ikna olmaz itirazi var pazarlığı var.
Ztn icrada ev kapış kapış gider girenler olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…