- 10 Nisan 2014
- 43.389
- 115.653
- 798
- Konu Sahibi teo1mmervve
-
kuzum işte ben de bunu anlamıyorum.madem tam ev alacak paraları var icradan başka evlerde alabilirler ya da dışardaki evlerden.kendilerine hiç bir ayrıcalık sağlanmayacak ki ne fiyatta ne de teklif önceliğindeEvet ama hadi satın aldılar diyelim satis işleride uzayabilir banka ikna olmaz itirazi var pazarlığı var.
Ztn icrada ev kapış kapış gider girenler olacaktir
kuzum işte ben de bunu anlamıyorum.madem tam ev alacak paraları var icradan başka evlerde alabilirler ya da dışardaki evlerden.kendilerine hiç bir ayrıcalık sağlanmayacak ki ne fiyatta ne de teklif önceliğinde
Bana biraz ihalede usulsüzlük yapacaklar gibi geldiaynen öyle.icrada öncelik hakları da yok.kim fazla teklif verirse o alır.
20 yıl mı boşanamamış rahmetli?hayir oz babamda anneme nikah kiymamisti.annemin kimligi yoktu.annem maas almadi uvey babam esinden bosanamadgi icin nikah kiyamadi anneme
sizin o malda hakkınız yok annenizin de yok yazdık.yani icra kısmı da sizi ilgilendirmiyorsadece icradan anlayan arkadaslar yazsij dedim.ya boyle her halta maydanoz olup yorum yapmak icin atlayan ne cok insan varmis
sadece icradan anlayan arkadaslar yazsij dedim.ya boyle her halta maydanoz olup yorum yapmak icin atlayan ne cok insan varmis
eminmisin oyle yazdigina yok metres yok bilmem ne.adamin karisi adami birakmis baskasina kacmis bosamiyor adami .bosanma davasi yillardir cekismeli surdu zaten ne biliyorsunda ortaya metres flan diye atliyorsun.yprum yapacaksan duzgun seyler yaz.her halta yorum yapimde dikkat cekim ayaklarijda olmasizin o malda hakkınız yok annenizin de yok yazdık.yani icra kısmı da sizi ilgilendirmiyor
eminmisin oyle yazdigina yok metres yok bilmem ne.adamin karisi adami birakmis baskasina kacmis bosamiyor adami .bosanma davasi yillardir cekismeli surdu zaten ne biliyorsunda ortaya metres flan diye atliyorsun.yprum yapacaksan duzgun seyler yaz.her halta yorum yapimde dikkat cekim ayaklarijda olma
tmmYani siz kabul etmeyin ama durum biraz öyle
bizleri kara cahil sanıyorlar galiba.20 yıl sürüyormuş boşanma davası.hem de adamın karısı başkasına kaçmışken.kadın ağır kusurlu sayılır ve en fazla 3 yıl içinde boşanma olur nasıl boşanamıyormuş?ve ben kadının kaçtığına da asla inanmadım ya orası ayrı konuYani siz kabul etmeyin ama durum biraz öyle
Emredersinizsadece icradan anlayan arkadaslar yazsij dedim.ya boyle her halta maydanoz olup yorum yapmak icin atlayan ne cok insan varmis
bizleri kara cahil sanıyorlar galiba.20 yıl sürüyormuş boşanma davası.hem de adamın karısı başkasına kaçmışken.kadın ağır kusurlu sayılır ve en fazla 3 yıl içinde boşanma olur nasıl boşanamıyormuş?ve ben kadının kaçtığına da asla inanmadım ya orası ayrı konu
konuya tam 2 tane avukat arkadaş da yazdı onlara da inanmadı napalım.Yani doğan çocuk yetişkin oluyor mahkeme uğraşır mi 20 yil
Adama da helal olsun 20 yılda bir ev bırakmamış şimdi uğraşıyor tamam iki kişinin arasında bize ne
Ama burada konu o evde hiç bir hak sahibi olmamaları
Yazık avukat ta parayı toplasın toplasın dursun
konuya tam 2 tane avukat arkadaş da yazdı onlara da inanmadı napalım.
babam şu an bir kadınla yaşıyor 75 yaşında.bugün vefat etse yarın gider kadını kapının önüne koyarım ev benim diye.e annesi de bu durumda maalesef.bunu anlatamıyorum bir türlüNeyse kelli felli müteahhitler icra dan satışa gelince Anlar ne diyelim
babam şu an bir kadınla yaşıyor 75 yaşında.bugün vefat etse yarın gider kadını kapının önüne koyarım ev benim diye.e annesi de bu durumda maalesef.bunu anlatamıyorum bir türlü
Insanin annesi olunca tabii ağır geliyordur ama malesef durumu değiştirmiyor.eminmisin oyle yazdigina yok metres yok bilmem ne.adamin karisi adami birakmis baskasina kacmis bosamiyor adami .bosanma davasi yillardir cekismeli surdu zaten ne biliyorsunda ortaya metres flan diye atliyorsun.yprum yapacaksan duzgun seyler yaz.her halta yorum yapimde dikkat cekim ayaklarijda olma
geçen bir konu daha açtı yetim aylığı ve nafaka hakkında.orada kendisini haklı buldum savundum.ama burada savunulacak tek bir doğru yokHayır birde kiziyor ya banane 10 bin sokaktan toplanmiyor
geçem bir konu daha açtı yetim aylığı ve nafaka hakkında.orada kendisini haklı buldum savundum.ama burada savunulacak tek bir doğru yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?