İçsel çıkmaz...

Aslında az biraz daha dişimi sıksam sonrasında uzun bir tatil beni bekliyor.. Yani inşallah. Şuan için planlar böyle..

İnşallah az daha sık dişini iyi olacaksın sadece zaman gerek..

aaaa, bilmiyordum, ama benim dediğim olay yıllar öncesi, yani annesini anneme anlatırken duyduğum en az bi 15 sene belki 20

bilmiyorum, annesi annemin arkadaşıydı
kadın ağlayarak anlatmıştı
Evet burda da olmuştu ama o kadar uzun değil tabiki bi 5 6 yıl olmuş olabilir. Ya da 3 4 yıl.. insanlar neler yaşıyor ya. Allahım korusun..

Konularınıza göz attım. Size bunları yaşatan bir insanla daha fazla muhattap olmayın, size ulaşamasın, hatta numaranızı değiştirin
Bunun dışında kendinize süre verin. 2 yıl aşık oldugunuz adamın aslında bambaşka karakterde oldugunu görmüşsünüz, kolay hazmedilemeyen bir şey olabilir tabiki bu çok normal. Mesela 3 hafta süre verin kendinize, her ağlamak istediğiniz de iyice ağlayın, bir kağıda düşüncelerinizi yazın, hatta küfredin, sonra yakın o kağıtları. Ama o verdiğiniz süreden sonra toparlanacagınıza söz verin. Yorulacaksınız. Kendinizi dış dünyaya kapatmayın

İnşallah az daha sık dişini iyi olacaksın sadece zaman gerek..

Evet burda da olmuştu ama o kadar uzun değil tabiki bi 5 6 yıl olmuş olabilir. Ya da 3 4 yıl.. insanlar neler yaşıyor ya. Allahım korusun..

valla @Bilgece bu yaşananlar hiçbir şey bence
Allah sağlıkla sınamasın insanı, evladıyla sınamasın, ailesiyle sınamasın, gerisi boş
herşeye şükretmek lazım
hayattaki en büyük lütuf sağlık
sevgilisi terketse ne olur, uzun süre de üzülse geçer (konu sahibi için yazmadım, kendi örneğim için yazdım)
Allah veriyorsa, bir sebebi vardır iyinin de kötünün de

Bende düşünüyorum numaramı değiştirsem mi diye açıkçası..
Yakında taahhüt süremde bitiyor, en güzeli işe numaramı değiştirmekle başlamak olacak sanırım..

Acının dibi bence burası access. O zaman yukarı çıkışım yakınmıdır ki ?
Yok bu kahrolma olayı bi süre devam ediyo sen şu an şoktasın, bundan sonra ayrılığa alışma, her boka ağlama, nolursa olsun geriye dönsün psikolojisi, içip sapıtma arada, falan falan anıların iyi günlerin akla gelmesi sonra kabulleniş. Ay aman boktan ve uzun bi süreç ama bunu yaşamak zorundasın, istersen hobi kurslarına yazıl, evde film seyret, Kitap oku. Kafayı dağıtmaya bak. Ama sonuçta daralıcan bi noktada. Demek istediğim bu acı yaşamadan geçmez

Bende düşünüyorum numaramı değiştirsem mi diye açıkçası..
Yakında taahhüt süremde bitiyor, en güzeli işe numaramı değiştirmekle başlamak olacak sanırım..
Kesinlikle değiştirin. Siz biraz unutmaya başlayın hemen yazar size kendini hatırlatır geri gider siz başa dönersiniz. Lütfen şu durumda acınızı ertelemeyin, dondurmayın, acınızı yaşayın ama belli bir süre..

psikolojimi ciddi bozdun.

Sevgim bitmiş olsa da bu süreçleri yaşar mıyım ?
YAŞAMAK İSTEMİYORUM.
İçimdeki sevgi bitse de bu süreçlerden geçecek miyim ?
Resmen panik oldum

Kendime öyle bi duvar örüyorum ki kuğu.. Hissetmemek için büyük bi çaba harcıyorum resmen.. Çok büyük bi acıyla karşı karşıya gelecek olma düşüncesi beni çıldırtıyor resmen. Deli gibi korkuyorum. Hemen atlatma, hemen bundan kurtulma derdindeyim..

Ayy evet ya cok haklisin kesinlikle. Rabbim saglikla, esle evlatla imtihan etmesin cok zor. ..

dünya 1 ibaret değildir onsuzda olur hem kimbilir dahada güzel olur sevmiyorsa kapıyı aç ya o çıksın ya sen çık gidin insanoğlu herşeye alışır sende alışırsın alışmak istersen ...

Mümkün mü hemen olması.. Asıl hemen atlattım deseniz hiç inandırıcı olmazdı. Şuan kabullenemiyorsunuz, önce kabullenmeyi öğreneceksiniz, acınızı yaşayacaksınız ama sonra bir bakmışsın bir sabah aklına dahi gelmemiş olacak. Mutlu günler seninle olsun..

Canim aldattımi yoksa hiç sevmedim gibi bisiymi dedi?
Belki dönüşü olur

Acini simdi yaşa ki sonra güzel günlerin olsun. Dik dur güçlü ol ki mutluluk sana daha çabuk gelsin.
Herşeye alışılir insan anne babasını yokluğuna alisiyorki giden sevgiliyemi alisamiyacak hemde seni hak etmeyen birine... kendini mesgul edecek aktiviteler bul boş zamanlarıni degerlendir, ağladık zirladiktan sonra sümügünü çeke çeke burnunu koluna sil kalk ve yürü !

Konu sahibinin nickini hatırlıyor musunuz acaba?

dünya 1 ibaret değildir onsuzda olur hem kimbilir dahada güzel olur sevmiyorsa kapıyı aç ya o çıksın ya sen çık gidin insanoğlu herşeye alışır sende alışırsın alışmak istersen ...
Çıktım zaten. Bitti.
Evet dünya bir kişiden ibaret değil ama bu, içimdeki garip hisleri bastıramıyor.
Bir kabus gecesiydi ve bambaşka şeyler hissettirdi.

4 yillik iliskim bittiginde telefonda su cumleyi duydum. "Doktor psikotik bilmem ne teshisi koydu. Bugune kadar oldugun sen aslinda sen olmayabilirsin dedi. Ehe" bu cumlenin sonundaki ehe en guzeliydi :) "ehe ne soyunu sopunu kezzapladigim" demek istedim ama demedim tabi. Simdi oglumu uyutuyorum. Gecti. Unutmadim ama herhangi bir his kalmadi. Ofke dahi kalmadi. Gececek emin ol.

Nasıl geçti ? Ne kadar zamanda geçti ?
Kendi kendime " o şimdi saçma sapan programlardan başkalarıyla konuşup keyfine bakıyor " düşüncesinden bile kurtaramıyorum kendimi. Napsam rahatlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…