- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
O zaman sana söyle bir olay anlatayım. Vakti zamanında bir konu okudum ve hiçbir konu beni bu kadar etkilememisti.
Bir kizcagiz yazıyor. Sevdiği adam ÇOK zengin. Her gün yurt dışı toplantılar falan villalar bilmem neler. Ailesi amerikada yaşıyor gorusemiyorlar sürekli. Kızla geziyor tozuyör. Kız ne kadar aileyle tanışmak istese ailem yurt dışında gelemez falan filan tonla şey çıkartıyor. Ama çocuk kızın ailesiyle tanışıyor. Yıllar geçiyor. Çocuk kıza evlenme teklif ediyor. Evlenecekler ama anne baba yok ortada.
Çocuk kendi aramızda yapalım ailem ancak düğüne gelebilir diyor. Nisan yapıyorlar. Ev ayarlayacaklar. Çocuk surdaki villamizda oturalim falan diyor.
Neyse derken ev düzme zamanı tabi eve bakacaklar derken.
Meğerse çocuk sizofrenmis. Söylediği bütün her şey yalanmis. Issiz güçsüzmus.
Amerikaya gidiyorum bilmem ne derken hep evdeymis, hastanedeymis.
Yani ben bu olayı duyduktan sonra her şey bana basit geliyor böyle konularda. Düşünsenize yillarinizi geçirdiğiniz adam şizofren ve hayatı tamamen yalan ve siz hiçbir şey anlamamissiniz. .
Neyse kız ayrilmisti zaten..
Yani bazen her şeye sukretmek lazım. Beterin beteri var.
Tabi bu yorumumu evli olmadığınızı varsayarak yapıyorum. ..
Bu arada inşallah o konu sahibi inşallah çok mutludur şimdi. Ve kendine gelmiştir inşallah.
O zaman sana söyle bir olay anlatayım. Vakti zamanında bir konu okudum ve hiçbir konu beni bu kadar etkilememisti.
Bir kizcagiz yazıyor. Sevdiği adam ÇOK zengin. Her gün yurt dışı toplantılar falan villalar bilmem neler. Ailesi amerikada yaşıyor gorusemiyorlar sürekli. Kızla geziyor tozuyör. Kız ne kadar aileyle tanışmak istese ailem yurt dışında gelemez falan filan tonla şey çıkartıyor. Ama çocuk kızın ailesiyle tanışıyor. Yıllar geçiyor. Çocuk kıza evlenme teklif ediyor. Evlenecekler ama anne baba yok ortada.
Çocuk kendi aramızda yapalım ailem ancak düğüne gelebilir diyor. Nisan yapıyorlar. Ev ayarlayacaklar. Çocuk surdaki villamizda oturalim falan diyor.
Neyse derken ev düzme zamanı tabi eve bakacaklar derken.
Meğerse çocuk sizofrenmis. Söylediği bütün her şey yalanmis. Issiz güçsüzmus.
Amerikaya gidiyorum bilmem ne derken hep evdeymis, hastanedeymis.
Yani ben bu olayı duyduktan sonra her şey bana basit geliyor böyle konularda. Düşünsenize yillarinizi geçirdiğiniz adam şizofren ve hayatı tamamen yalan ve siz hiçbir şey anlamamissiniz. .
Neyse kız ayrilmisti zaten..
Yani bazen her şeye sukretmek lazım. Beterin beteri var.
Tabi bu yorumumu evli olmadığınızı varsayarak yapıyorum. ..
Bu arada inşallah o konu sahibi inşallah çok mutludur şimdi. Ve kendine gelmiştir inşallah.
Bu gerçek mi acaba böylesini ilk defa görüyorum.
Çok büyük bir yıkım üzüldüm gerçekten. Umarım şuan çok mutludur.Evet maalesef gerçekti. O kizcagiz da kahrolmustu yazık. Belki okuyordur burayı.
Bu gerçek mi acaba böylesini ilk defa görüyorum.
benim bildiğim gerçek bir olayda da
kadınla adam uzun süre sevgililermiş
adam kadına bir arkadaşım evleniyor demiş, birlikte nikaha gidelim
gitmişler
oturmuşlar
adam bir arkadaşımı görüp geleyim demiş
gitmiş çıkmış kürsüye, evlenmiş başkasıyla
psikopatlığın ayrı bi boyutu
gerçek bu olay
@Bilgece seni alıntılayamamışım
Bu daha kötüymüş, derdi neydi acaba psikopatınbenim bildiğim gerçek bir olayda da
gitmişler
oturmuşlar
gerçek bu olay
İnşallah ya. .Çok büyük bir yıkım üzüldüm gerçekten. Umarım şuan çok mutludur.
benim bildiğim gerçek bir olayda da
gitmişler
oturmuşlar
gerçek bu olay
Çok çok zor bir durum..
Ama yinede benim içimdeki durumu bastıramadı işte..
İnşallah ya. .
Ya o olay da burda yazılmıştı de mi? Of onu da hatırlıyorum ya berbat bir şey. .
Bence her şeyde bir hayır var. İyi düşün iyi olsun. Her şey biter yenisi başlar. Bence güzel bir hayatin başlayacak bol dua et insallaj hakında hayırlısı olur. .
İnşallah bilgece..Bence her şeyde bir hayır var. İyi düşün iyi olsun. Her şey biter yenisi başlar. Bence güzel bir hayatin başlayacak bol dua et insallaj hakında hayırlısı olur. .
ben bir kere yazmıştım
bizim bir tanıdığın kızının başına geldi
ha ama aynı olayın benzeri vardır, bilemem
Peki kız ne yapmış o olaydan sonra.ben bir kere yazmıştım
bizim bir tanıdığın kızının başına geldi
ha ama aynı olayın benzeri vardır, bilemem
İnşallah bilgece..
Ama şuan için zorluyor bu durum beni işte..
İstiyorum ki yeni düşünce tarzlarım oluşsun, daha çabuk atlatayım, daha çabuk geçsin..
Acının dibi bence burası access. O zaman yukarı çıkışım yakınmıdır ki ?Acının dibini görmeden yukarı çıkış yok, kolay yolu yok bu işin
Aslında az biraz daha dişimi sıksam sonrasında uzun bir tatil beni bekliyor.. Yani inşallah. Şuan için planlar böyle..Gez bence. Eğer imkanın varsa gez yeni yerler gör belki atlatirsin böylece..
Ya burda da biri yazmıştı acaba sizin tanıdık miydi ki yazan? çünkü çok iyi hatırladım. .
bilmiyorum, annesi annemin arkadaşıydıPeki kız ne yapmış o olaydan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?