- Katılım
- 16 Kasım 2024
- Mesajlar
- 1.159
- Emoji Skoru
- 469
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
- #21
ben kötü bir hastalığım olduğunu düşünüyorumBen sürekli düşünen takıntılı biriyim her şeyi kafama takan bir yapım var. Birkaç aydır ilaç kullanıyorum rahatladım. Sizin de destek almanızı öneririm . Günlük olarak düzenli yürüyüş yapmak iyi gelir. Boşta kalınca insan bunalıma giriyor, çok fazla düşünecek vakti oluyor. O yüzden hobi, kurs , arkadaşlarla görüşmek vs size iyi gelen ne varsa onları deneyin. Psikolojik kitaplar okumak ve psikolojik videolar izlemek de rahatlatıyor beni.
Ne gibi bir hastalık?ben kötü bir hastalığım olduğunu düşünüyorum
kötü ciddi bir hastalık fiziksel çok dile getirmek istemiyorumNe gibi bir hastalık?
Bir şeyiniz yoktur boşuna evham yapıyorsunuz. Hastalık belirtilerine bakmayın. İnternette yazan her şeye de inanmayın.kötü ciddi bir hastalık fiziksel çok dile getirmek istemiyorum
Yok daha beter hâle geldim vallahi. Sürekli bana diyor ki bu düşündüklerin gerçek değil. Ben de biliyorum. Gerçi henüz yeni başladımnasıl iyi geliyor mu psikolog tedavisi?
sürekli bakasım geliyor ya, nerem ağrısa oraya bağlıyorum öyleymiş gibi geliyorBir şeyiniz yoktur boşuna evham yapıyorsunuz. Hastalık belirtilerine bakmayın. İnternette yazan her şeye de inanmayın.
devlette terapiye gidecektim ancak ünide olduğum için fırsat bulamadım bir türlübazı sorunlar bırıkınca bı anda patlıyor. Sımdıden onlemınızı alın. Ben de saglık anksıyetesı yasayan sureklı acıllere gıden bırıydım. Çünkü birkac hastalıgım ust uste gelınce dıgerlerını ben kafada kurmaya baslamıstım. Antidepresan kullanıyorum, kotu hislerımı azalttı. Terapıler çok etkılı. Terapıye para veremıyorsanız hobi edinin. Yürümek, resim yapmak, seramık yapmak. Kafanızı meşgul edın kı düşünmeye fırsat kalmasın. O karamsar donguden cıkabılın.
aynen bakalım ileride işe yarar belkiYok daha beter hâle geldim vallahi. Sürekli bana diyor ki bu düşündüklerin gerçek değil. Ben de biliyorum. Gerçi henüz yeni başladım
Unıversıtede psıkoloji,pdr öğrencilerı ucretsız yapıyor bazen. Sayfalarını takıp et, panolara bakdevlette terapiye gidecektim ancak ünide olduğum için fırsat bulamadım bir türlü
tamamdır teşekkürlerUnıversıtede psıkoloji,pdr öğrencilerı ucretsız yapıyor bazen. Sayfalarını takıp et, panolara bak