içsel huzursuzluk

gossipgirl5

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
552
115
18
21
arkadaşlar sürekli içsel bir sıkıntı huzursuzluğum var, her şeyi kafaya takıyorum, sağlık anksiyetem de var kendimi hasta ve kötü hissediyorum yaşayan var mı

arkadaşlar sürekli içsel bir sıkıntı huzursuzluğum var, her şeyi kafaya takıyorum, sağlık anksiyetem de var kendimi hasta ve kötü hissediyorum yaşayan var mı
Var ben . İçsel huzursuzluğum o kadar arttı ki sanırım hayata uyum sağlayamayan birine dönüşüyorum. Arkadaş çevrem ,ailem vs azaltıyorum sürekli. Bir gün muhtemelen yapayalnız kalacağım . Gram hevesim ,neşem ,enerjim ,merakım yok .kronik mutsuz ve yorgun oldum çıktım .vücudum tepki veriyor artık sürekli hasta ve yprgunum.cinsel isteğim dahi sıfır . Nasıl çözerim bilmiyorum dr a gidip ilaç aldım uzunca bir süre ama sanki sonu yok

Bennnnn. Senelerdir sağlık anksiyetesiyle mücadele ediyorum. Zaten her şeyi kafama takmak benim göbek adım olmuş durumda. Psikologdan destek almaya başladım bir umut. Bakalım.

hayatınız mı sizi tatmin etmiyor yoksa siz sebepsiz mi huzursuzsunuz?
etrafınızdaki insanlar mı sizi hasta ediyor yoksa siz sebepsiz hasta olacağım mı sanıyorsunuz?
gündelik yaşamınız mi sizi mutsuz ediyor yoksa sağlıklı alışkanlıklara rağmen mutsuz musunuz?
sistem mi yanlış yoksa iç sesiniz mi bunun farkında?
vs vs..

hayat amacın ne?
olduğun kişiyi tanıyor musun?
ne istediğini biliyor musun?
bizi nelere programladıklarının farkında mısın?
vs vs..

inşallah hepimiz mutlu bir sona ulaşırız bu süreçte inanın ne yapılır ben de bilmiyorum, galiba tek yapabileceğimiz kafa dağıtmak bir şekilde

aslında insanın en büyük düşmanı yine kendisi ben kendi kendimi huzursuz ediyorum

inşallah hepimiz mutlu bir sona ulaşırız bu süreçte inanın ne yapılır ben de bilmiyorum, galiba tek yapabileceğimiz kafa dağıtmak bir şekilde
Yani aslında uzun yıllar çok çabaladım .muhakkak beni güçlü kılacak yeni alanlar ,hobiler vs buldum. Bir şekilde çıkmayı başardım o psikolojiden ama aksi gibi son 2 yıldır hayatımda ekstra zorlayıcı olaylar oldu .orda koptu sanki her şey . Şimdi bir yol bulamıyorum . İçine kapanık birine dönüştüm . Konuyu ilgiyle takip edeceğim .umarım bir yolu vardır

inşallah, peki terapi almayı düşündünüz mü ya da aldınız mı?

Evli ,çocukları olan ,iş hayatı stabil biriyim . Kesinlikle haklısınız .yeni insan veya yenilik şart .
evet çünkü insan sürekli aynı şeyleri görmek istemiyor. en basit benim için üniversite ve aile hayatı çok farklı. üniversite hayatında sürekli yeni insanlarla tanışıyorum mesela aklıma bu anksiyete sorunlarım gelmiyor.

Bende de bir ara bu durum vardı sürekli sağlık ile ilgili araştırmalar yapıyor bunu kafaya takıyordum. Psikolojik destek aldınız mı hiç?

Ben sürekli düşünen takıntılı biriyim her şeyi kafama takan bir yapım var. Birkaç aydır ilaç kullanıyorum rahatladım. Sizin de destek almanızı öneririm . Günlük olarak düzenli yürüyüş yapmak iyi gelir. Boşta kalınca insan bunalıma giriyor, çok fazla düşünecek vakti oluyor. O yüzden hobi, kurs , arkadaşlarla görüşmek vs size iyi gelen ne varsa onları deneyin. Psikolojik kitaplar okumak ve psikolojik videolar izlemek de rahatlatıyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…