arkadaşlar gazeteci mantığıyla bakacağım olaya. sizin gibi din veya ailenin acısı olarak göremiyorum kör bakıyorum belki..
idam ve hadım cezaları insan haklarına aykırıdır, öncelikle bu.
hukuğu kendimize göre yorumladığımız bu günlerde hadım cezasının ardıdan "hırsızlık yapanın eli kesilsin" şeklinde bağrışlara başlarız.
idam diyorsunuz evet, ailenin acısı çok büyük, idam edilsin; peki tecavüzden sonra bunu düşünce suçlularına da yapmayacakları ne malum? kitap yazan aydınlara vs? altından kalkılabilir mi bunun?
henüz içeridekilerin ne için yargılandığı bile netleşmediği, yıllarca boştan yere yatıldığı davalarda mahkemelere bu kadar güveniyor musunuz?
siyasi yorum da yapmak istemiyorum ama bu kafa ilk çağ mantığı gibi.
ömür boyu yatsın, sürünsün beter olsunlar. ama idamı yasallaştırmamalı bu suçlar. çünkü ardı kesilmez.
sadece gündem doldurma konuları bu dönemde bunlar.. sizi anlıyorum, oturup ağlıyorum ben de sizinle bu haberlerde; ama çözüm bu değil.
dilerim en büyük acıları çekerek ölürler..
Güncel ve toplumu ilgilendiren bir konu,enine boyuna tartışmalı ve görüşlerimizi saygı çerçevesinde belirtmeliyiz elbette..fakat konuyu lütfen dini ve siyasi boyutuyla tartışmayalım,yoksa bu konu kapanır ve bizler yine eşim,kaynanam,görümcem gibi konuları tartışmaya başlarız :))
güzel paylaşımlar dilerken tecavüz ve bebek katilleri suçlarında idam gelsin istiyorum..
arkadaşlar gazeteci mantığıyla bakacağım olaya. sizin gibi din veya ailenin acısı olarak göremiyorum kör bakıyorum belki..
hukuğu kendimize göre yorumladığımız bu günlerde hadım cezasının ardıdan "hırsızlık yapanın eli kesilsin" şeklinde bağrışlara başlarız.
idam diyorsunuz evet, ailenin acısı çok büyük, idam edilsin; peki tecavüzden sonra bunu düşünce suçlularına da yapmayacakları ne malum? kitap yazan aydınlara vs? altından kalkılabilir mi bunun?
henüz içeridekilerin ne için yargılandığı bile netleşmediği, yıllarca boştan yere yatıldığı davalarda mahkemelere bu kadar güveniyor musunuz?
ömür boyu yatsın, sürünsün beter olsunlar. ama idamı yasallaştırmamalı bu suçlar. çünkü ardı kesilmez.
sadece gündem doldurma konuları bu dönemde bunlar.. sizi anlıyorum, oturup ağlıyorum ben de sizinle bu haberlerde; ama çözüm bu değil.
ben de bir anne olarakarkadaşlar gazeteci mantığıyla bakacağım olaya. sizin gibi din veya ailenin acısı olarak göremiyorum kör bakıyorum belki..
Bizim dinimiz böyle canilerin elini kolunu sallaya sallaya dolaşmasını asla emretmez. Senin dediğin hadım durumu keyfiyen yapılan uygulamalar için yasak. Sırf haremde çalışabilsin diye yapılan hadımla bu hadım bir olabilir mi?
Eğer bir adam sapıksa çoluk çocuk sıradan geçiriyorsa ona uygulanan hadım toplum refahı için yerinde olur. Ve masum bir sürü insanın canını alıyorsa cezası da ölümdür. Adaletin kestiği parmak acımaz...
Hadım Yasası Onaylandı... ama bir maddesi geçmedi
.Oda şu;tecavüze uğrayan kişinin psikolojisi bozulur evini ,işini değiştirir adaptasyonu bozulursa ...
Sende açık sacık gezmeyeceksin tahrik etmeyeceksin :)))Aaaaa ''tahrik varsa müstehak sana ''demeye getiriyorlar anacığım:))Ama umarım sizinde başınıza gelir bu bela..Anlarsınız..
tecavüze uğrayan kişinin psikolojisi bozulur evini ,işini değiştirir adaptasyonu bozulursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?