İdam Edilsin!!!

görmedim cahillikleri ozamanlarda belliydi ama üzüntü den saçmalamışlar diyeyim offf ailelerde de suç olabiliyor şimdi o adamın ailesinide düşünemiyorum evlerine kapanmışlar komşuları iyi adamdı diyor ve bu insanlar içimizde ve bir insanın hatasını bütün ailenin çekmeside acı

aynen ya bende artık haber izlemeye korkuyorum insanlık nasıl böyle bi hale geldi anlamıyorum. o şırnakta ki erkek çocuklara şantajla tecavüz eden igrenç yaratıklar.. nasıl insan bunlar ufacık cocuklara nasıl böyle bi basitligi defalarca yapabiliyorlar birini gectim bi kac tane erkek hiç mi birinin vicdanı dur demedi. onlar insansa ben insanım demeye utanıyorum artık... hos onlar a ceza evinde diger mahkumlar deflarca tecavüz ederler ama o ufacık cocuklar hele bi de erkek çocukların küçük yasta böyle seylere maruz kalması nasıl bir psikolojik rahatsızlıklar ortaya cıkaracaktır o hayvanlar ceza evinde bizim ödedigimiz vergilerle ekmek elden su gölden yasayıp gidecekler ama cocukların hayatı maf oldu ... ne desek bos kelimeler kifayetsiz kalıyor. ALLAh herkesi korusun....

karincayi bile incitmezmiymis???
guleyim bari...
sanirim karinca ve insan ''bebek katili'' icin farkli anlamlar teskil ediyor ki onca insani katlettiler, hala da devam ediyolar cinayetlerine...

neymis ab standartlarina uymuyormus, ustelik evrensel hukukta idam yokmus...
hepsi laf salatasi...bahane...
Amerika'da insanlar zehirle, elektrikle can cekise cekise olduruluyor eger engellenecekse bu iskenceli olum cesitleri engellenmeli...

Son düzenleme:
türkiyede bu haber hiç yankı yapmadı ama inglizce bilen kullanıcılar lütfen Drasius Kedys hakkındaki haberleri okusunlar...
kısaca biz özet yapacam :
Drasius Kedys litvanyalı bir adam. 3 yaşındaki kızı tecavüze uğradı, tecavüz eden 3 kişi devlet adamları oldukları için devlet hiçbirşey yapmadı ve dosya kapandı.
ve adam sübyancı avına çıktı....2 tanesini cinsel bölgelerinden ve kafalarından kurşunlayarak öldürdü. 3 cüsünü öldürmeden kendisi ölü bulundu.
bu hikaye gerçek, Drasius Kedys Litvanyada halk kahramanı ilan edildi. (Drasius litvancada ''Cesur'' demek..)

aşağıya onunla ilgilibir kısa video ekliyorum : http://www.youtube.com/watch?v=QDHmGGSjhfc

Son düzenleyen: Moderatör:
malesef idam kararına başbakan sıcak bakmıyor,televizyonda diyorki idam şu anki konumuz değil dedi kapatıyor,çoook üzülüyorum üzerinde durması gerekirken ilgi bile duymuyor,bu konuyu vatandaşlar olarak gündeme getirip geri gelmesini sağlamak lazım,sadece bir partinin ankarada imza topladığını biliyorum...

bu millet ne zaman bu kadar yozlaştı anlamıyorum..
ama cinnet sitelerine giriş seerbest oldukça,
testere,otel gibi benzeri filmler çekilmeye devam edildikçe bu tür olaylarda artacak

ya anlayamıyorum bu kesme biçme ne oluyor..belki bir anlık öfkeyle yada kendini korumayla silah çekersin,bıçaklarsın ama lime lime etmek kesmek noluyor..

ama dün eşimlede konuştuk..ne zaman testere filmi çıktı bu tür olaylar arttı..insanlar onları izleye izleye ruhsuzlaştı..otel filmide aynı şekilde.
hamile kalana kadar izliyordum bende o tür gerilim filmlerini.
hamile kalınca bırakmıştım.
o zamana kadar 3 tanesi çıkmıştı testerenin...daha sonra 4-5-6-7 çekildi..
çocuktan fırsat bulamadım dedim izlemedim diye indirdim hepsini ama yok 2 dk bakamadım ben nasıl izliyormuşum bu filmleri önceden dedim..şimdi hiç bakamıyorum..
bence bu tür filmlerin çekilmesi engellensin yasaklansın önce.
benzer sitelere giriş yasaklansın
çok büyük etken olduğunu düşünüyorum artık
baka baka insanda merhamet kalmıyor.

.amannn neye sıcak bakıyolAr ki
şu ülkede iyiye giden tek bir şey gösterin

Son düzenleme:
idamdan da vazgeçtim ben..kesinlikle hadım edilmeli ve kızgın demirle tecavüzcü katil diye alnına damga basılıp öyle salınmalı sokağa bunlar..
şeriata karşıyım ama bazı şeyleride çok hakediyorlar valla.

Biraz önce kendi konumdada yazdım ..hadım edilme cezası teklifine karşı insan haklarına aykırı buda bir nevi işkence diye itiraz edilmiş üstelik bunların içinde bayan milletvekilide varr şok oldum

SİVAS’ta evi terk eden eşine kızan 23 yaşındaki Mehmet Ali G. tarafından okul önünden kaçırılan ilköğretim öğrencisi 13 yaşındaki Ahmet Karakaya’nın cesedi, Gümüşdere Beldesi yakınlarındaki derede bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan enişte Mehmet Ali G., çocuğu öldürdüğünü itiraf etti. Şüphelinin, kayınbiraderini ellerini ve ayaklarını bağlayarak dereye soktuğu ve suda boğduktan sonra cesedin yüzeye çıkmaması için de üzerine büyük bir taş koyduğu belirlendi.

sanırım çocuk öldürmek popüler oldu

Son düzenleme:
yine bi tecavüz haberi daha gazetede.
hemde son dakika olarak.
daha ne kadar devam edecek böyle

Biraz önce kendi konumdada yazdım ..hadım edilme cezası teklifine karşı insan haklarına aykırı buda bir nevi işkence diye itiraz edilmiş üstelik bunların içinde bayan milletvekilide varr şok oldum

iNSANLIK SUÇU MU?
asıl bu canavarlarla bize aynı havayı solutmaları insanlık suçu!!!

aslinda dinimizce HADIM yasak...
Osmanli zamaninda da haremde calisan hadim edilmis erkekleri de baska yerlerden satin alirlarmis, yani gunah oldugu icin kendileri hadim etmezlermis. o sekilde bulduklari erkekleri alirlarmis.

ayni sekilde insan oldurmek te gunah...yani bu durumda IDAM da dinimizce gunahtir sanirim...
ama yine de musluman aleminde idam cok populer :26:
ben de isterim canilerin idam edilmesini ama bir de isin dini boyutu var

offfffffffff içim kararıyo bu haberlerden hayattan beziyo insan 2 çocuğum var dünyaya getirsen bi dert getirmesen bi dert nasıl yapıcaz yaa kayınbiraderini öldüren pislik de çocuğa tacizden girmiş çıkmış eşi boşanmak istemiş buna karşılık öldürmüş zavallı çocuğu bu iğrenç caniler niye nefes alıyo ya bunları toprak bile kabul etmez biz çocuklarımızı nasıl büyütücez ya

Canım herşeyi dinimize uydurdukta bumu kaldı varsın buda uymasın.
zaten hadım etmek dedikleri şey birtakım hormanlar vererek cinselliklerini bastırmak ,
yerinde ve adil olur sonuçta bu insanlar normal değil ve tedavi edilmeleri gerek

arkadaşlar gazeteci mantığıyla bakacağım olaya. sizin gibi din veya ailenin acısı olarak göremiyorum kör bakıyorum belki..

idam ve hadım cezaları insan haklarına aykırıdır, öncelikle bu.

hukuğu kendimize göre yorumladığımız bu günlerde hadım cezasının ardıdan "hırsızlık yapanın eli kesilsin" şeklinde bağrışlara başlarız.

idam diyorsunuz evet, ailenin acısı çok büyük, idam edilsin; peki tecavüzden sonra bunu düşünce suçlularına da yapmayacakları ne malum? kitap yazan aydınlara vs? altından kalkılabilir mi bunun?

henüz içeridekilerin ne için yargılandığı bile netleşmediği, yıllarca boştan yere yatıldığı davalarda mahkemelere bu kadar güveniyor musunuz?

siyasi yorum da yapmak istemiyorum ama bu kafa ilk çağ mantığı gibi.

ömür boyu yatsın, sürünsün beter olsunlar. ama idamı yasallaştırmamalı bu suçlar. çünkü ardı kesilmez.

sadece gündem doldurma konuları bu dönemde bunlar.. sizi anlıyorum, oturup ağlıyorum ben de sizinle bu haberlerde; ama çözüm bu değil.

dilerim en büyük acıları çekerek ölürler..

keşke öbür boyu yatsalar,acı çekerek ölseler.
bizde bu düzen varken 10 sene yatar çıktığındada yaptıklarına devam eder
idam konusunda farklı gözden bakınca haklısınız,bu ceza gelirse ardı arkası kesilmez buda bi gerçek.
nice aydınları kaybettik bu ceza yüzünden.
o yüzden bu pislikleri engelleyecek şeyler bulunmalı,bişeyler yapılmalı en kısa zamanda

doktorumu izleyin kızlar..bu konu hakkında ve ailelerin çocukları nasıl yetiştirmesi gerektiğini,nasıl koruması gerektiğini konuşuyorlar

Güncel ve toplumu ilgilendiren bir konu,enine boyuna tartışmalı ve görüşlerimizi saygı çerçevesinde belirtmeliyiz elbette..fakat konuyu lütfen dini ve siyasi boyutuyla tartışmayalım,yoksa bu konu kapanır ve bizler yine eşim,kaynanam,görümcem gibi konuları tartışmaya başlarız :))
güzel paylaşımlar dilerken tecavüz ve bebek katilleri suçlarında idam gelsin istiyorum..

Son düzenleme:

Bizim dinimiz böyle canilerin elini kolunu sallaya sallaya dolaşmasını asla emretmez. Senin dediğin hadım durumu keyfiyen yapılan uygulamalar için yasak. Sırf haremde çalışabilsin diye yapılan hadımla bu hadım bir olabilir mi?
Eğer bir adam sapıksa çoluk çocuk sıradan geçiriyorsa ona uygulanan hadım toplum refahı için yerinde olur. Ve masum bir sürü insanın canını alıyorsa cezası da ölümdür. Adaletin kestiği parmak acımaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…