gece yarısı uyku tutmadı yine böyle benze bir konuya yazdım sonra gittim yatağa..dön dön uyuyamıyorum eşim kalktı noldu dedi..uyuyamıyorum 3 çocuğu düşünmekten ailesini düşünmöekten dedim..son yıllarda neden bu millet bu kadar coştu..hergün kesen biçen okuyoruz...medyamı bu hale getirdi.tv mi net mi..ne zaman böyle olduk..
biz rahat rahat sokaklarda oyun oynarken şimdi çocuklarımızı parka götürüyoruz herkesin anası babası başında..parkta ebeveyn dolu..kimse tek başına yollamıyor insanların ödü kopuyor çünkü..
nasıl bir vicdan aklım almıyor..
eşim hukukçu ona sordum idam geri gelmezmi diye.gelmez artık dedi..
ama bu mahluklar yaşamayı haketmiyor en kötü şekilde işkenceyle ölmeyi hakediyorlar dedim.haklısın dedi ama yapacak bişey yok...
aklıma law abiding citizen filmi geldi..
izlemeyenlere kesinlikle izlemesini öneririm..benim başıma böyle bişey gelse bende aynı psikolojiye bürünüp filmdeki adam gibi davranırdım..
biz rahat rahat sokaklarda oyun oynarken şimdi çocuklarımızı parka götürüyoruz herkesin anası babası başında..parkta ebeveyn dolu..kimse tek başına yollamıyor insanların ödü kopuyor çünkü..
nasıl bir vicdan aklım almıyor..
eşim hukukçu ona sordum idam geri gelmezmi diye.gelmez artık dedi..
ama bu mahluklar yaşamayı haketmiyor en kötü şekilde işkenceyle ölmeyi hakediyorlar dedim.haklısın dedi ama yapacak bişey yok...
aklıma law abiding citizen filmi geldi..
izlemeyenlere kesinlikle izlemesini öneririm..benim başıma böyle bişey gelse bende aynı psikolojiye bürünüp filmdeki adam gibi davranırdım..