• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdam Edilsin!!!

gece yarısı uyku tutmadı yine böyle benze bir konuya yazdım sonra gittim yatağa..dön dön uyuyamıyorum eşim kalktı noldu dedi..uyuyamıyorum 3 çocuğu düşünmekten ailesini düşünmöekten dedim..son yıllarda neden bu millet bu kadar coştu..hergün kesen biçen okuyoruz...medyamı bu hale getirdi.tv mi net mi..ne zaman böyle olduk..
biz rahat rahat sokaklarda oyun oynarken şimdi çocuklarımızı parka götürüyoruz herkesin anası babası başında..parkta ebeveyn dolu..kimse tek başına yollamıyor insanların ödü kopuyor çünkü..
nasıl bir vicdan aklım almıyor..

eşim hukukçu ona sordum idam geri gelmezmi diye.gelmez artık dedi..
ama bu mahluklar yaşamayı haketmiyor en kötü şekilde işkenceyle ölmeyi hakediyorlar dedim.haklısın dedi ama yapacak bişey yok...

aklıma law abiding citizen filmi geldi..
izlemeyenlere kesinlikle izlemesini öneririm..benim başıma böyle bişey gelse bende aynı psikolojiye bürünüp filmdeki adam gibi davranırdım..

idam edilmesinler de alınlarına dövme ile çocuk katili -sapık filan yazılıp halkın arasında yaşamaya mecbur edilsinler ....bu konuda duyarlı olan halkım elbet onlara hakettikleri ölüm şeklini bulacaktır :47:

..........
ama bu mahluklar yaşamayı haketmiyor en kötü şekilde işkenceyle ölmeyi hakediyorlar dedim.haklısın dedi ama yapacak bişey yok...
...............I]

bu ülkede apo bizim himayemiz altında oldugu sürece bizde idam gelmez...
biz bizim okdar askerimizi öldüren adamı asmamışız gidipte 3 küçük yavrucugu öldüren adamımı asacağız...!!!! :47:

içimi tek rahatlatan şey RABBİMİN ADALETİ
biliyorum öbür dünyada cehennemin en dibinde işkence çekecekler..
en ufak inancı olan bile cennte girecek cezasını çektikten sonra ama bunun gibiler giremeyecek ben inanıyorum....bizim içimizden geçen işkencelerin çok daha beterini defalarca yaşayacaklar..öyle düşününce rahatlıyorum

Diğer konuya da yazmıştım buraya da yazayım.

İdam geri gelsin. Hümanizm den dem vuran insanlara sesleniyorum. Hani o katillerin, teczvüzcülerin yaşama hakkını devlet olarak alma hakkı yokmuş ya. Islah edilmeleri yeterliymiş. Onların yaşama hakkı var da

-Tecavüz edilen ve öldürülen minik T.'nin (daha 11 yaşında)
-Arkadaşlarına tecavüz edildiğini gördükleri için öldürülen diğer iki kardeşin
-Sırf sokağa çıkmak istedi diye üvey anneanne ve annesi tarafında kafasına çekiçle vurulup yetmezmiş
gibi vücudu parçalara ayrılarak sokak sokak dağıtılan minik Fırat'ın
-8 kişinin tecavüzüne uğrayan 13 yaşındaki kızın
-2 kardeşin tecavüzüne uğrayan 8 yaşındaki başka bir kızın

hakları?????

Sadece tecavüz değil, vahşi hislerle işlenmiş tüm cinayetlere de idam gelsin...
Yaşamasınlar bizim paralarımızla...

Avrupa Birliği ne emretti idamı kaldırın dedi demi ..

Alın işte idam kalkarsa bunun gibi insanlıktan nasibini almamış sapıklar hala aramızda dolaşırlar ...

Kadına çocuğa ve hatta hayvanlarada tecavüzde devam eder ...

Ödediğimiz vergilerle de bu hayvanları besliyoruz hala.....

dün akşam haberlerde gösterdi geri gelsin idam diye...ama karşı çıkılmış...
nasıl böyle birşeye göz yumulur anlamıyorum..idam insanlık dışı bir davranış olurmuş...

yani o hayvanlar o masumları öldürürken işkenceye(tecavüz)maruz bırakılırken bu kadar ucuz mu o masumların hayatı yok karşıymışlar yuhhh diyorum o geberesicelere birde içerde paşa gibi bakılacaklar bizim paramızla yok böyle birşey ya hala elimayağm titriyor.....yok müebbet verilsinmiş hala yaşatılacaklar yani af çıktğnda nolacak hiç bunu düşünen yok adam olmayız yazık ölen çocuklarn ailelerine gerisi yalan dolan birde bu tartışma çıktı başımıza hiçbirşey doğru dürüst yapılmıyor zaten......

cumhurbaşkanını seçip seçmeme gibi bir saçma konuda nasıl halka soruyorlar evetmi hayırmı diye ..bunuda sorsunlar...
gereksiz şeylar için halkı sandığa çağırıyosa bunuda yapsınlar.....bundada sandığa gidilsin...inanın birmilyon kere evet basardım...

Dün gece bende bir türlü uyuyamadım düşünmekten. Yavrum nasıl acı çekmişlerdir kim bilir. Ama onların cennette olmasıyla avutuyorum kendimi.

Adi adam hergün cinsel içerikli videolar izliyormuş.
ee ahlaksızlık basiretini bağladı.göremez, düşünemez oldu.
kendi yaptığına kendi bile dayanamamış olsa gerek adam bayılmış çocukları katlederken.

bence idam edilmesin ilk önce hadım edilsin. sonra yıllarca hapislerde sürünsün.
her gün bunun vican azabını koysun Allah yüreğine.acı çeke çeke geberip gitsin pislik.

Allahım böyle insan görünüp şeytanlaşan insanlardan bizi ve sevdiklerimizi minicik yavruları korusun.

gece yarısı uyku tutmadı yine böyle benze bir konuya yazdım sonra gittim yatağa..dön dön uyuyamıyorum eşim kalktı noldu dedi..uyuyamıyorum 3 çocuğu düşünmekten ailesini düşünmöekten dedim..son yıllarda neden bu millet bu kadar coştu..hergün kesen biçen okuyoruz...medyamı bu hale getirdi.tv mi net mi..ne zaman böyle olduk..
biz rahat rahat sokaklarda oyun oynarken şimdi çocuklarımızı parka götürüyoruz herkesin anası babası başında..parkta ebeveyn dolu..kimse tek başına yollamıyor insanların ödü kopuyor çünkü..
nasıl bir vicdan aklım almıyor..

aklıma law abiding citizen filmi geldi..
izlemeyenlere kesinlikle izlemesini öneririm..benim başıma böyle bişey gelse bende aynı psikolojiye bürünüp filmdeki adam gibi davranırdım..

bizde izlemiştik benim eşimde hukukçu...ve katılıyorum yazdıklarınıza......

kesinlikle katılıyorum böyle adileri meydanda asmalı herkese ibret olmalı bundan 1kaçyıl evvel 17 aylık bebeğede tecavüz edildi vve devlet bu adamları içeride besliyo dün foxta izledim bu 3 çocuğu öldren adamı tek odalı bir hücreye kapatmışlar diğer mahkumlarda tenekelere vurup hehdit edip rahatsız ediyorlarmış o köpekte gardiyanları çağırıp beni öldürün demiş ölüm ona ödül olur aslında işkenceyle öldürmeli

bunları ilk tek kişilk hücrelere atılıor fare bile yaşıo oralarda gardiyanlar bikaç kez öldürrcesine dövüyo.. sonrada koğuşa atarken çocuk tecavüzünden girdiler diye bağrıyo gardiyan kapıyı kapıyo koğuşağasından bi dayak koğuş sorumlusundan bi dayak sonra tüm koğuş dalıyo:S bunlar orda öle rahat yatamıyo yanii... nerden biliosn diyceksiniz erkek arkadaşım trafik kazasından girmişti o anlatmıştıı!!böle oluomuş sonra herkes dövünce haliyle pertoluyolar tekrar hürceyee

Bunları tek kişilik hücrelere atıp kimi kimden koruyolar acaba. Ben salıverilmeleri taraftarıyım. ama şöyle ne zaman nerde salacaklarsa halka da haber versinler ki bir karşılama töreni hazırlayalım.:47:

Bunları tek kişilik hücrelere atıp kimi kimden koruyolar acaba. Ben salıverilmeleri taraftarıyım. ama şöyle ne zaman nerde salacaklarsa halka da haber versinler ki bir karşılama töreni hazırlayalım.:47:

sen yanlış anladın gardiyanlar öyle açıkta yapamaz:S kurallar var onlar hücrede bi dövüyo sonra o koğuştan o koğuşa atıolar koğuş değişirken tekrar gardiyanlar hallediyo korumak için atmıyolar hücreye

Onları öyle rahat bırakmazlar cezaevinde o kadar mahkum var orda. Aralarında şerefli insanlar da vardır. İcabına bakıyolardır. Öyle rahat edemezler.
Af çıksa zaten onlara vurmaz zaten vursa da daha kötü dışarı çıkınca kimse onları rahat bırakmaz daha kötü olur. Yani artık rahat yok onlara. Ama ölenler geri gelmiyor tabi.

bunları ilk tek kişilk hücrelere atılıor fare bile yaşıo oralarda gardiyanlar bikaç kez öldürrcesine dövüyo.. sonrada koğuşa atarken çocuk tecavüzünden girdiler diye bağrıyo gardiyan kapıyı kapıyo koğuşağasından bi dayak koğuş sorumlusundan bi dayak sonra tüm koğuş dalıyo:S bunlar orda öle rahat yatamıyo yanii... nerden biliosn diyceksiniz erkek arkadaşım trafik kazasından girmişti o anlatmıştıı!!böle oluomuş sonra herkes dövünce haliyle pertoluyolar tekrar hürceyee

ohhhh iyi bari:47::47::47::47::47::47:

Onları öyle rahat bırakmazlar cezaevinde o kadar mahkum var orda. Aralarında şerefli insanlar da vardır. İcabına bakıyolardır. Öyle rahat edemezler.
Af çıksa zaten onlara vurmaz zaten vursa da daha kötü dışarı çıkınca kimse onları rahat bırakmaz daha kötü olur. Yani artık rahat yok onlara. Ama ölenler geri gelmiyor tabi.

onlar öldürdüğü insan kadar ağırlaştırılmış müebbet alıolar onlara vurmuo af falan aynen koğuuşa atarken bağrıyolarmış gardiyanlar tecavüzden girdi diye mahkumlar hallediyomuş ama bunlara avukat tutuyolar yaa bu insana avukatlık yapılırmı aslında idam etcekler ibreti alem olsun diye bak daha yapabiliyolarmı insan haklarına aykırıymış idam ama bunlar insan değilki ne hakkı ya:S o çocukları nasıl öldürdüyse öyle öldürülsün bunlar

Back
X