iğrenç ötesi bir durum
ve ben o anne babalara kızıyorum hemde çok kızıyorum
bayramlarda gidip kapılarına küfür etmek istiyorum
ya bunlar bu kadarmı saflar hiç mi bilmiyorlar herkese güvenilmeyeceğini
hiç mi haber izlemiyorlar ilk kaybolan onların çocukları değil
onlardan önce kaç çocuk kayboldu kaç çocuk tecavüze uğradı öldürüldü hiçmi görmediler haberlerde
ya ben istanbulda yaşıyorum kapı komşuma bile güvenmiyorum tanımadığım kimseye kapı açmıyorum
ama ne yazıkki her bayramda kapımıza 3-4 gün içinde 50 tane farklı farklı çocuk geliyor
anneleri cicilerini giydirmiş saçını başını süslemiş bizim apartmandanda değil çocuklar
hiç görmediğim yüzler gelio
4 yaşında 5 yaşında çocuklar bayramınız kutlu olsun deyip şeker istiyorlar
ya ben piskopatın biri olsam o çocuklardan bir kaçını eve alsam öldürsem kimsenin ruhu duymaz
kimse umursamıyor bunu ya benim milletim ebeveynlerimizin çoğu
bu kadar cahil oldukçaaa
bayramda akrabalarıyla arkadşlarıyla toplanıp rahat sohbet edebilsinler diye
çocuklarını giydirip süsleyip hadi bakalım ayak altında dolanmayın gidin şeker toplayın
diye evden gönderen anne babalara kızıyorum
sonra çocuğunuzun başına kötü birşey geldiğinde kıymetli oluyor çocuklarınız
onlar küçük birer melek iyiyi kötüyü ayırt edemez
ne kadar öğüt versenizde iyi niyetliler unuturlar şeker pasta vs. o an daha cazip gelir
kapıdan şeker verir içerde kocaman pasta var gelin keseyim size der girer içeri çocuklar
lütfen artık bilinçli birer ebeveyn olalım lütfen yaa
çocuklarımızı sokaklara başı boş olarak göndermeyelim
eĞER YANLIŞSAM YANLIŞSIN DEYİN LÜTFEN
Çok kötüyüm kızlar haberleri izlemek istemiyorum
Dilruba, Türkan ve Ahmet'in başına gelenleri bilmeyen yoktur
Ailelerin halini düşünemiyorum
O alçağa hangi ceza verilirse verilsin asla yaptığı vahşete denk bi ceza olamaz
Düşünebiliyo musunuz ifadesinde "birtanesinin canı çok zor çıktı, çok direndi ama sonunda onu da hallettm" demiş
Bu ne adiliktir böyle? Üstelik Türkan'a tecavüz etmiş.
İnanın haber izlemeye korkuyorum, tüylerim ürperiyo
Ve korkarım ki böyleleri toplumumuzda hızla çoğalıyor
Bence bu adi virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus adam(!) herkesin gözü önünde idam edilmeli
Evet gerçekten idam edilmeli!
Bu da yaptığı vahşete denk değil tabiki ama en azından böyle bir şeyi yapmaya yeltenecek olanlara bir gözdağı olabilir
Siz ne düşünüyosunuz?
ankarada idam cezası geri gelsin diye imza kampanyası başlatılmış bir parti tarafından.istanbulda da yapılcak galiba..istanbula gelirse gidip imzamı vercem sizde verin arkadaşlar..bu olayın üstüne gidelim olay yeni ama bir iki gün sonra unutulmasın idam geri gelsin..kimse de çağdışı, insan haklarına aykırı,geri dönüşü olmayan bir yöntem demesin,bu minik çocukların da canları geri ggelmiyor
kesinlikle katılıyorum.umarım bütün türkiye genelinde bu kampanya başlatılır.
ben şu düşüncedeyim arkadaşlar
münevver karabulut cinayeti çok fazla haberlerde yer almıştı
hergün eksiksiz olarak tüm kanallarda gösteriliyordu
medya çok fazla üzerinde durdu
o olaydan sonra bir sürü üniversiteli liseli kız eski sevgilisi tarafından aynı şekilde öldürüldü
haksızmıyım
ben bile çewremde arkadaşlarımın sevgililerinde bak beni aldatırsan münevver gibi olursun
münevver gibi olmak istemiyorsan bana sadık kal vs.
türü sözler çok duydum
kendini bilmez bir çok erkek sevgilisine eski sevgilisine münevveri örnek gösteriyor
bu da ne demek oluyor o haberler kendini bilen akıllı zeki insanlarda korku ve o olayın ne kadar kötü bir durum olduğunu düşündürüyor
amaaaa neyazıkki bir çok kendini bilmez piskopat sapık erkeğede örnek oldu
bence bu olayla daha çok azdılar gerçekten
nasılsa 10-15 yıl en fazla yatıp çıkıcam diyorlar
bari bende ünlü olayım delikanlı olayım die o kadar çok düşünen var ki
gerçekten gidişatımızdan korkuyorum
çünkü malesef ki ülkemizde caydırıcı cezalar yok
katile kesinlikle herhangi bir hak tanınmamalı
medyamız genç kızların çocukların nasıl öldürüldüğünü değil
katillerin nasıl işkence gördüğünü öldürülmekten beter edildiğini göstersinler ki
sonra bakalım cinayetler bu kadar artacakmı azalacakmı caydırıcı ceza olmadıkça bunlar zaman geçtikçe artacaktır
bir örnek daha
bir haber çıktı kocası boşanmak isteyen karısını sokak ortasında kurşunladı diye
o haberden sonra en az 10 tane kendini bilmez koca boşanmak isteyen karısını
sokak ortasında işyerinde vs. öldürdü
yalanmı
bu cahil insanlar haberleri izleyince örnek alıolar kendilerine helal olsun be adama bak delikanlıymış kadın dediğin kocasına sadık kalacak diyen birsürü adam vardır eminim
canım idam cezası getirilirse saçma saçma maddeler eklenir haketmeyen insanlar idam edilir geçmişte olduğu gibi ve eminim bugn getirilse yarın daha suçu bile tam olarak kanıtlanmayan mahkemesi görülen tutuklu subaylar komutanlar idam edilsin diye 40 takla atanlar olacaktır bizim ülkemiz herşey gibi bu da abartılır
önceden güven vardı..çocukları alıp eve mahkum edemezsiniz..
onların minicik vücutlarında depo olmuş koca enerjilerini
atmaları için sokağa çıkmaları gerekir..
Hepimiz sokaklarda parklarda oyunlar oynayarak büyüdük..
Hepimiz bayramları sırf şeker toplayabilmek için dört gözle bekledik..
Bu çocukların ya da ailelerin sucu değil..Hangi anne baba böyle birşey ister
yada aklından geçirirdi..
Toplumda sapık zihniyetler okadar çoğaldı ki bunların hiç mi ana babası yoktu diyesi geliyor insanın.
O caninin anne babası sokağa çıkamıyor şimdi..bunu mu murad ederlerdi..istemezler miydi onlar hayırlı birer evlat..öyleyse bastan yanlış giden birşeyler var...Çocuk doğdu yaşasın bir başına olmaz..
onu hayırlı edene kadar basında duracaksın ana baba olacaksın..sokak canisi olana kadar beklemeyeceksin..içim acıyor...
hergün dizi dizi sapık sapık tecavüz sahneleri sergileniyor..filmlerde asmalar kesmeler cinayetler...
Ahlak dışı birsürü ilişki çeşitleri gözümüze gözümüze sokuluyor..
Normal insanlara dokunmuyor belki bunlar ama hasta ruhluları sapık tabiatlıları azdırıyor dürtüyor.
Malesef bize özgürlük diye sanat diye direttiklerinin neticesiyle sapıklara cesaret verildi..Bize bukadar özgürlük fazla...Yaşamasın bu insanlar..bu insanların havadan alacakları bir yudum nefesten bile nasipleri olmasın...Allah o günahsız bebekleri de cennette ailelerine kavustursun inşaallah.
bence idam olmalı suçalr çok arttı insanlar biraz korkarda suç işlemez bari helede çocuklara tecavüz edenler hunharca insan doğrayanlar sorgusuz asılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?