- 14 Aralık 2009
- 310
- 0
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında başkalarıyla aynı koğuşta olsa, öldürmeselerde, onu kendinlerine karı yaparlar, diğer mahkümlar (avrupa ülkelerinde öyle oluyor) ama ne yazıkki şu anda tek başına kalıyor hücrede..
yasa ne diyor bilemiyorum ama cinsel suçlara mehili olan heleki böyle vahşide birilerini öldürmüş insanlara ''özel hayat'' hakkı verilmemeli...
bununları bırakalım yaşamaları nefes almaları bile midemi bulandırmaya yetiyor.
bende demiştim dğer koğuşlara konulsa cezasını keseler ya şişlenir ya da kendi gibi tecavüzcüler koğusuna konulursa başka şeyler olur aama hapisanedeki bu tür ilşkilerde skıntı yaratır.
bu kişler zaten mahlukatlar birde bundan zevk alırlarsa ne olucak. cık böyle birşey olmaz
kökten çözüm bence cinsel organlarını kesmek . sapıklara en güzel cezalardan biri olur .
gerçekten idam edilmesini istiyormusunuz?
yani 5 dakkada, hiç acı çekmeden, ölmesinimi istiyorsunuz?
yukardada belirttiğim gibi : acı çekmesini istiyorum, vicdan azabı çeksin istiyorum, o çocuklar geceleri rüyasına girsin istiyorum, kıvransın istiyorum, ölmek istesin ama ölemesin istiyorum..
kesinlikle yorumuna katılıyorum ama birinden başlanmalı.biri yaptığı pisliğin cezasını çekmeli ki daha sonra bu iğrençliği yapacak olanların önü kesilebilsin.yoksa tabiki idam onlara ödül işkence çekmeli kıvranmalı bin kere pişman olmalı ama yinede affedilmemeli.gerçekten idam edilmesini istiyormusunuz?
yani 5 dakkada, hiç acı çekmeden, ölmesinimi istiyorsunuz?
yukardada belirttiğim gibi : acı çekmesini istiyorum, vicdan azabı çeksin istiyorum, o çocuklar geceleri rüyasına girsin istiyorum, kıvransın istiyorum, ölmek istesin ama ölemesin istiyorum..
öldükten sonraki adaleti unutuyorsun galiba..
kesinlikle yorumuna katılıyorum ama birinden başlanmalı.biri yaptığı pisliğin cezasını çekmeli ki daha sonra bu iğrençliği yapacak olanların önü kesilebilsin.yoksa tabiki idam onlara ödül işkence çekmeli kıvranmalı bin kere pişman olmalı ama yinede affedilmemeli.
idam cezalarinin kaldirilmasinin en büyük sebeplerinden biri hangi yol olursa olsun, kisinin hem fiziksel hem de ruhsal aci cekiyor olmasidir.
asilma yönteminde önce boyun kirilir, kemik acisini hisseder, ama nefessiz kalmasi ve bogularak ölmesi daha sonraki bir sürectir. ayni sekilde elektrik ve ilacta...
ruhsal acida ise, insan ölecegini bile bile bekler, ve daragacina onunla ilerler...