İdda kumar değil hobiymiş ?

Nurse197

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
125
129
23
33
şiştim artık. Dijitürkü aldığımızdan beri ne adam doğru düzgün yüzümüze bakıyor ne varlığımızdan hoşnut oluyor. 9 aylık bi kızımız var maçlar başlayınca adama bi haller olur. Bizim yüzümüzden kaybediyormuş biz ne zaman odaya gelsek yeniliyormuş hep uğursuzluğumuzdan bahsediyor. Biz kızımla odamıza akşam 7de giriyoruz o akşam çıkmıyoruz adam laf söylemesin huzursuzluk çıkarmasın diye hakaret bile ediyor ama maç yokken problem yok herşey iyi (gündüzleri) Geçen gün dedim ki Canıma yetti ya bu alet evden gidecek ya ben. Güldü kendini onunla mı kıyaslıyorsun saçmalama siz benim canımsınız bilmem ne. Bu gün yine idda oynadı 2500 tl kaybetti (oda benim bildiğim) yetmedi sebepsiz yere çıtım çıkmamasına rağmen hakaret işittim. Hani sokakta yürürken ne bakıyorsun? Diye kavga çıkaran tipler olur ya hah işte bizimki de bana ne bakıyorsun diye kavga çıkarmak istedi sabır çektim kızımla odamıza geldik.sonra kendi gitti yattı. Bu arada 1aylık hamileyim usandım bu adamın başkasına sinirlenip bizeçatmasından. Daha önceden seni babana söyleyeceğim diye tehdit etmiştim ama öyle birşey yaparsam dar eder bana burayı. Biz başka ildeyiz geçici olarak benim ailemle onun ailesi farklı farklı şehirdeler. Bıktım insan gibi konuşmaya çalıştım hemen kavga çıkarıyor bağırıp çağırıyor. Bizi odaya hapsediyor. Üff maç başladı siz hala buradasınız yine kaybedeceğim. Dedim senin birşeyleri birilerinin üzerine yıkma ya da onlara bağlama gibi bi özelliğin var koskoca Avrupa takımının gol atamamasının sebebi ben miyim dedim ve yine delirdi iflah olmuyor ne yapsam boş elinde kaldım. Kaç kurtar diyeceksiniz kendini beni 2 kez arabayla ezmeye kalktı.

Tamam durumumuz iyi olabilir ama çocuğumuzun rızkını kumara yatırıyor sürekli kaybediyor oynama haram bi yerden çıkar diyorum daha geçen ay kardeşi bizim arabayla kaza yaptı. Kendide farkında ama bırakmıyor

Böyle durumlarda siz eşinize yardım edin. Konuşun ama güzelce deyin ki eğer bırakamıyorsan psikolojik destek alalım. Bu ayıp değil utanılacak birşey değil. Sadece para kaybettik ya birgün tüm herşey elden giderse ne yapacağız. Kızımız büyüdükçe bu durumdan olumsuz etkilenir eğer böyle devam ederse gibi konuşun. Eğer hiç umursamazsa siz tepki gösterin. Ona tavır gösterin. Allah yardımcınız olsun

Ayni sacmalik bizde de vardi o koltukta oturma yoksa kaybederim hobi olarak oynuyorum deyip 60 milyar borc yapti al sana hobi dedim neyseki akillandi ama is isten gecti

Aman yarabbi daha neler duyacagiz. Sizi arabayla ezmeye mi kalkti?
Sen ya ben ya o illet diyip o evde durmaya devam edersen bu adam burakmaz iddaa oynamayi.
Topla tasini taragini ailenin yanina git oynamayi birakmadigi takdir de eve asla donmeyecegini belirt.
Dönsen bile temkinli ol tehlikeli bir tip bagimli resmen

Bu adam iflah olmaz gibi..
Gbisi fazla bile! 9 aylık minicik bebeğe uğursuz diyen adamdan ne beklenir.
Yani benim eski eşim bazen haftada bir oynardı ama 3 lira 5 lira yatırırdı fazlasına izin vermezdim. Aşırıya kaçmadığı sürece bu hobidir oynanır ama sizin ki aşırı.
Arabayla ezmeye kalkması da ayrı tuhaflık, bide hamileymişsin çok üzüldüm. Ne yapılır ki bu durumda.

Allah sabır versin sana eşin seni arabayla nasıl ezmeye çalışır seni anlayamıyor o iddia belasıda haram eşiniz çocuğunuzun sizin rızkınızı veriyor ayrıca şuanki kadar ya dijitürkü atardım yada babamın evine giderdim akıllanana kadar

Bağımlı olmuş
Kaybetmeyi kendine yediremeyince de savunma mekanizması olarak suçu size atıyor
Kurtuluşunuz zor
Keşke 2. Bebeğe acele etmeseydiniz

Ciddi derecede bagimlilik yapan bisey kumarin her turu bizim bi arkadas kumarhaneyi birakti iddiaya basladi simdi hergun 2bn 3bn yiyor sonra kazaniyor ve cozumu uzmanlarda veya telefon internet kullanamiycak uzun sure sogumuyorlar Allah yardimciniz olsun

Kendine saygısı olan bi insanın yapacağı hareketler değil bunlar. Adam sizi totem kurbanı yapmış, bağırma çağırma zaten tek başına sorunken bide ezmeye kalkmış. Bu ne demek? Ezmek? Hapiste olması gerekiyor adamın siz koca diye hala yanınızda gezdiriyorsunuz. Bravo vallahi.

Benim bi yakinim en son bu bela yuzunden 70 bin tl banka borcu getirdi cok yazik gercekten evinin cocugunun rizkini kumara yatirmak. Kumardan medet umunca Allah bi yerden cikariyor iste. İnternette tanistigi Kibristan birinin tuzagina dusmus aman dikkat esleriniz boyle buyuk paralar kazanip kaybediyorsa hic normal degil insallah esin yola gelir canim

Adam sizi iki kez ezmeye kalkıyor siz ikinci çocuğu yapmışsınız şaka gibi ya

Hobi dediğin benim gibi 3 tllik oynamaktir yav o da yalnızca hobi olmuyor tabi kumar hobisi oluyor yalan yok.2500 tl kaybetmek ne demek. Çocuklarının rizki o.

Her şeyi geçtim ondan önce daha büyük bi sorununuz var. Sizi arabayla ezmeye kalkıyor, yani canımıza kastediyor. Hiç korkmuyor musunuz gece yanında uyurken? Ya da hiç aklınıza gelmiyor mu çocuğunuza da bir gün zarar verebileceği?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…