İdda kumar değil hobiymiş ?

İki kez arabayla ezmeye kalktı , 9 aylık bebeğin var ,hamilesin (!) ve hala kocaya tam bağımlı bir hayatın var ....

Ailen sahip çıkmıyorsa kadın sığınma evine git ,bir süre sonra ciddiyetini anlar ve kabul ederler .ediyorlarsa da sıkıntı yok ,uzaklaştırma kararı çıkar ve boşan . Canını yolda mı buldun ? Kocana soyleyeceklerim ban sebebi o yüzden hiç girmiyorum o toplara ..

Bağımlılık. Böyle bir arkadaşım var boğazına kadar borçta. En az üç yıl maaşının yarısı ödemelere gidecek şekilde. Ne zaman konuşsak yapma etme diye direk savunmaya geçiyor, bin tane bahane buluyor. En son da ben istemesem oynamam diyor ama hala oynuyor. Yıllardır.

9 aylik bebegine ugursuz mu diyor. Kusura bakmada ugursuz olan biri varsa oda esin. Ayrica hangi sebeple katlanyorsunuz buna ?? Bide ikinci cocuk.
Bilemedm. Allah yardmcin olsun. Onuda islah etsin.

Memlekette ne degisik insanlar insan evladnn annesini ayni yataga girdgi karisini niye arabayla ezmeye kalkar anlamyorm. Aklm almyo. Kadin da bundan neden pirsarda kenara cekilr onu hic hic anlamyorm..

bi de maşallah bebek 9 aylık, karnındaki 1 aylık. keşke boş dursaydınız biraz.

Adam 2500 tl kaybeyor idda da ve siz sessiz mı kalıyorsunuz? Dünyayı dar ederim. Çeker giderim.
Bide bu haldeyken 2 inci çocuk mu yaptınız? Pes..

sizi arabayla ezmeye kalkti ugursuzsunuz dedi hemde cocugunuzuda dahil etti buna ama sizin butun derdiniz iddia oynamasi mi simdi ?

bu adama neden peşpeşe çocuk dicem ama klasik cevabı duymaktan korkuyorum :olamaz:

Adam sizi iki kez ezmeye kalkıyor siz ikinci çocuğu yapmışsınız şaka gibi ya
Off ya, diğer konusunda dayak da var...eşi tarafından beğenilmeme, sürekli eleştirilme var.

Trafiğin sorumlusu bile bayanmış.

Az önce de Balamir'in konusuna yorum yaptım. Çok üzüldüm ya...gencecik insanlar ne biçim evlilikler yapıyor. Böyle bir şerefsizi 5 yıl beklemiş bir de. Hiç mi falso vermemiş bu adam?

Ne olacak şimdi bu 2 çocuk?

Benim babamda bu iddia oyunu yüzünden 100 bin TL den fazla borca girdi yıllarca kumar borcu ödedik bi ev parası rahat gitmiştir yani bizim bilmediklerimizle birlikte cok umutlu olmayın cunku vu hastalik gibi bisey ve kolay kolay bırakılmıyo borç ödemeleri yeni yeni bitti hala devam ediyo oynamaya maddi durumumuz iyi diyede cok guvenmeyin kumara dağ olsa dayanmıyor

İddaa yerine gore hobi olabilir ama boyle hobi olmaz adam kafayi yemis. Acil bosanin. Parasi basini yesin bu ne ya

Off ya, diğer konusunda dayak da var...eşi tarafından beğenilmeme, sürekli eleştirilme var.

Trafiğin sorumlusu bile bayanmış.

Az önce de Balamir'in konusuna yorum yaptım. Çok üzüldüm ya...gencecik insanlar ne biçim evlilikler yapıyor. Böyle bir şerefsizi 5 yıl beklemiş bir de. Hiç mi falso vermemiş bu adam?

Ne olacak şimdi bu 2 çocuk?
Falso vermez olur mu? Ha bugün düzelir ha yarın derken böyle. Evde kalıcam korkusu yanlış evlilik kararı almaya neden oluyor bence.

Balamir de bundan farksız. Son gün bile uyardık evlenmeyi tercih etti. Kendi düşen ağlamazmış....

Yuh. 2500 TL'lik kupon mu yapılır? Sizinki hobi olarak değil, tam kumar olarak oynuyor, ki zaten iddaa kumar.

Canınıza kasteden, kaybedince gözü dönen, sizi suçlayan bu adamla neden?

İddaa kazandırdığı kadarını kaybettirir. Eşiniz farkında değil sanırım.

Back
X