- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
İyi geceler kizlar , Abim idda bağımlısı , kredi cekmeler , borç almalar çok yıpratıcı babam napdiysa olmadı varmı kurtulan yok mu bı çözümü 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi ödüyor ama babamin yanında yaşıyor ekmek elden su gölden ,Girdiği borçları babanız odemiyodur inşallah
Evet malesef en son ki borcu 100 bin , onda oncekide 100 bin di ödedi ler onu şuan farklı bi borç inanın çok zor ben evime gelince huzurluyum, birden babamin annemin sikintilari geliyo aklıma boğuluyorumAllah yardımcınız olsun. Çok büyük miktarlarla mı oynuyor.
Bende iddiaya başlamak üzereyimİyi geceler kizlar , Abim idda bağımlısı , kredi cekmeler , borç almalar çok yıpratıcı babam napdiysa olmadı varmı kurtulan yok mu bı çözümü![]()
Teşekürler , randevu alim bı piskolaga gidek dedim delimiyim ben diyor bagimlilik bırakamıyosun diyorum yok oynamıyorum diyor yarın yine aynı kısır döngü yaniAllah yardımcınız olsun. Eğer yaptığı şeyin yanlış olduğunun farkında ise destek almayı önerin hatta yardımcı olun. Tabi kişinin bu bağımlılığı bırakmayı istemesi de önemli. Eğer istiyorsa destek almak hem abiniz hem aileniz için faydalı olur inşallah.
Lütfen sakin oynamayın sakinn abim 5 TL ile başladı lütfen lütfen o batağa girmeyinBende iddiaya başlamak üzereyim
Bağımlılık yapıyor mu öyle ya
Spor hocam bu sebeple eşinden boşandı. Eşi iddia bağımlısı, 3 kere tedaviye gitti ama fayda etmedi, en son 200bin tl borç yapınca boşandılar.
Kendi isteği ile tedavi olması lazım, eline hiç para vermeyin, herşeyini siz alın, cebinde hiç parası, kredi kartı olmasın