• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iddaa bağımlısı eş

belirtisiz nesne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
69
179
8
Henuz bir aylik evliyim. Bes yil suren bir iliskiyi evlilikle devam ettirdik. Simdilik sikintimiz yok her sey yolunda gidiyor sevgi, saygi cercevesinde ... Yalniz tek sorun esimin iddaa bagimliligi surekli oyun oynuyor telefondan gozunu ayirmiyor cok gec vakitte yataga geliyor. Ayrica kaybedince stresli oluyor bana pek yansitmamaya calisiyor ama anliyorum haliyle byipratiyor kendini.
Cok yogun calisiyor bu yuzden pek bozuk atmiyorum ona ama hic birlikte plan yapmiyoruz onemli degil ama cikip bir yürüyüş bile yapmıyor benimle hep evdeyiz ya da annemlere gidiyoruz. Bunaldim şimdiden. Acaba çok mu tepkisiz kaliyorum isteklerimi belirtmeli miyim siz olsaydiniz ne yapardiniz nasil yaklasirdiniz?

Son düzenleme:
eşinizin yaptığı masum bi olay değil.Bildiğiniz kumar bağımlısı olmuş.Yarın öbürgün ,bu evliliğinize her türlü yansıyacak, çünkü ne kadar kaybettiğini bilmiyorsunuz.
Bu illeten burda kaç yuva yıkıldı, bi arayın okuyun.
Benim eşim oynasa ,sizin gibi asla sessiz kalmaz , bildiğiniz canına okurdum.
Ya ben ya kumar derdim, inanın hiç blöf falan yapmaz ,bildiğiniz giderdim.
Bu iş hiç basit değil , baştan önleminizi alın, eşinize bıraktırmaya çalışın.yoksa çok başınız ağrıyacak inanın.

Alkol ve uyusturucunun merkezleri var, yatıp tedavi oluyorsunuz ama kumarın yok.
33 yıllık kumarbaz bir babanın kızı olarak çok üzüldüm. İnşallah annem gibi 27 yıl kumarı bırakacak diye gençliğinizi tüketmezsiniz.
Allah yardım etsin, inşallah siz başarabilirsiniz.

Bunun icin bilezikleri bozdurdu ve iddaaya yatirdi para filan umrumda degil ama kendini kaptirmasindan korkuyorum biraz bekle diyorum yanlisindan dönmesini bekliyorum sadece caresizce

Canim boyle sesizlikle bir yere varamazsin iyi yada kötü bi tepki vermelisin insallah kurtulur kocan bu illetten..
Evlenmeden once biliyormuydun iddaa oynadigini

Haklisiniz. Durumun vahim oldugunu cok gec fark ettim. Iddaa oynayan kisiler var cevremde ama 5-10 liralik oyunlar bu tipki gazozuna okey oynamak gibi geliyordu bana ama esiminki farkli buyuk meblaglar yatiriyor arkadaslariylaortak oynuyor organizeolmuslar yani.
Aile buyuklerimize soyleyemem ailesi muhafazakar ve buyuk tepki gostereceklerdir

Bunun icin bilezikleri bozdurdu ve iddaaya yatirdi para filan umrumda degil ama kendini kaptirmasindan korkuyorum biraz bekle diyorum yanlisindan dönmesini bekliyorum sadece caresizce

Kendini hala kaptirmamis mi sizce?
Olumlu bakmaya çalışıyorsunuz ama ciddi bir sorun bu.
Durup dururken bırakmayacak bu bağımlılık.

İddaa için altın bozduruyor hala sessiz kalıyorsunuz.Neyi bekliyorsunuz pardon? Herşeyinizi bozdurup,kaybetmesini mi? Alın karşınıza ciddi ciddi konuşun.Ya ben ya oyunun diyeceksiniz bu kadar basit.Eğer devam ederse toplayın eşyanızı gidin ailenizin yanına,gözü korksun biraz.Ya da ailesine söyleyin,uyarsınlar çocuklarını.

Onu kısıtlayarak evliligimizin yipranmasindan endise ediyorum. Aslinda yapi olarak sivri biriyim aninda yakarim gemileri ama bu konu onun icin kendini kanitlama gibi bir sey olmus gibi o yüzden hassas yaklasiyorum

Onu kısıtlayarak evliligimizin yipranmasindan endise ediyorum. Aslinda yapi olarak sivri biriyim aninda yakarim gemileri ama bu konu onun icin kendini kanitlama gibi bir sey olmus gibi o yüzden hassas yaklasiyorum
Bunun kısıtlamakla alakası yok.Bu oraya gitme,şunla görüşme tarzında bir mevzu değil.Eşin resmen kumar oynuyor,bu durumda tabi ki kısıtlayacaksın ne yapacaksın başka? Baştan önlemini almazsan,çok çekersin bu konuda söyleyeyim.Seni yumuşak görürse tepene çıkar ve daha sonra istediğini yapsanda seni takmaz.Daha olay yeniyken ortalığı ayağa kaldıracaksın ki ciddiyetini anlasın ve bir daha oynamaya cesaret edemesin.Adam altın bozuyor iddaa için altın,daha neyi bekliyorsun,bozup bozup kaybetsin istersen bütün takılarını.

cok istememe ragmen bebek icin muhlet istedim en az bir yil olmayacak. onu tesvik eden arkadaslarinin kazanci. kkaybetmek de alikoymuyor onu bilmiyorum ona gore cok masum bu yaptigi

Bunun kısıtlamakla alakası yok.Bu oraya gitme,şunla görüşme tarzında bir mevzu değil.Eşin resmen kumar oynuyor,bu durumda tabi ki kısıtlayacaksın ne yapacaksın başka? Baştan önlemini almazsan,çok çekersin bu konuda söyleyeyim.Seni yumuşak görürse tepene çıkar ve daha sonra istediğini yapsanda seni takmaz.Daha olay yeniyken ortalığı ayağa kaldıracaksın ki ciddiyetini anlasın ve bir daha oynamaya cesaret edemesin.Adam altın bozuyor iddaa için altın,daha neyi bekliyorsun,bozup bozup kaybetsin istersen bütün takılarını.
Gerekirse kaybetsin bir musibet bin nasihate yeğdir. Sonra ben kazanacaktim sen mani oldun diye de suçlayabilir

Gerekirse kaybetsin bir musibet bin nasihate yeğdir. Sonra ben kazanacaktim sen mani oldun diye de suçlayabilir
Kaybetse oynamayı bırakacak mı sanıyorsun? Daha çok hırs yapacak,kaybettiklerini geri kazanmak için yine oynayacak.Kumar böyle bir hastalıktır zaten.Eğer öyle olmasaydı 1 kez kaybeden bırakırdı devamını getirmezdi.Kaybettikçe daha çok oynar insan kumarı.

İnançlı bir de. Bana söylediğinde uygun bulmadigimi eemeksiz para kazanmanin yanlis oldugunu ama karari kendisinin vermesini soyledim. Zaten o da öylesine sormuştu bana kararını coktan vermisti bu yaptığının ayrıca yanlış olduğunu biliyorum beni yoksaydi resmen ama suskunnum simdilik

kendini kaptırmasından endişe etmenize gerek kalmamış artık ..kendini fazlasıyla kaptırmış..kaybettikçe hırslanıyor demişsiniz peki kazanırsa ne olacak sanıyorsunuz ohh tamam muradıma erdim diye bir köşeye mi çekilecek.. bu sefer daha da hırslanacak daha çok kazanma derdine düşecek..

Back
X