- 25 Eylül 2015
- 69
- 179
- 8
- Konu Sahibi belirtisiz nesne
Henuz bir aylik evliyim. Bes yil suren bir iliskiyi evlilikle devam ettirdik. Simdilik sikintimiz yok her sey yolunda gidiyor sevgi, saygi cercevesinde ... Yalniz tek sorun esimin iddaa bagimliligi surekli oyun oynuyor telefondan gozunu ayirmiyor cok gec vakitte yataga geliyor. Ayrica kaybedince stresli oluyor bana pek yansitmamaya calisiyor ama anliyorum haliyle byipratiyor kendini.
Cok yogun calisiyor bu yuzden pek bozuk atmiyorum ona ama hic birlikte plan yapmiyoruz onemli degil ama cikip bir yürüyüş bile yapmıyor benimle hep evdeyiz ya da annemlere gidiyoruz. Bunaldim şimdiden. Acaba çok mu tepkisiz kaliyorum isteklerimi belirtmeli miyim siz olsaydiniz ne yapardiniz nasil yaklasirdiniz?
Cok yogun calisiyor bu yuzden pek bozuk atmiyorum ona ama hic birlikte plan yapmiyoruz onemli degil ama cikip bir yürüyüş bile yapmıyor benimle hep evdeyiz ya da annemlere gidiyoruz. Bunaldim şimdiden. Acaba çok mu tepkisiz kaliyorum isteklerimi belirtmeli miyim siz olsaydiniz ne yapardiniz nasil yaklasirdiniz?
Son düzenleme: