• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ideal Evlenilecek erkek

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onnf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
Merhaba kızlar size çok kısa iki sorum olucaktı.
1-) karşınızdakinin Evlenilecek ideal erkek olduğuna nasıl karar verirsiniz.? (Deneyimleriniz varsa paylaşabilirsiniz)
2-) sevgiliniz var ise sevgilinizle ne sıklıkla buluşuyorsunuz.?

Merhaba kızlar size çok kısa iki sorum olucaktı.
1-) karşınızdakinin Evlenilecek ideal erkek olduğuna nasıl karar verirsiniz.? (Deneyimleriniz varsa paylaşabilirsiniz)
2-) sevgiliniz var ise sevgilinizle ne sıklıkla buluşuyorsunuz.?
1.
Evliyim..eşim ideal erkekmi bilmiyorum ama onu seviyorum.
2.Sevgilim yok.

1 aşık olup evleniyor insan işte ideal mi diye düşünmüyor
ideal erkek var mı ayrıca ya hiç aklıma gelmedi:deli:
2 Evliyim

1. Oooo ideal evlenilecek erkek testini gecmek kolay mi? Bir suru kriteri basariyla gecmesi lazim ama once insan olmasi bir de seninle uyumlu olmasi ve karsilikli sevgi lazim.

2. Ikinizin de uygun oldugu vakitte ve siklikta gorusulur.

Esimin ideal erkek oldugunu dusunuyorum tabi bana gore bu.
Evliyim..

1. Kalbe ve mantığa yatan idealdir. Kriterler kişiye göre değişir çünkü.
2. Sevgiliyken aynı şehirdeyken hergün, farklı şehirde 5-6 ayda bir görüşebiliyorduk.

1- ideal erkek için o kadar çok kriter var ki hepsini burada yazmak mümkün değil bir kaç tanesini yazayım (tabi bu benim ideal erkeğim)
* Çalışkan olmalı ekmeğini taştan çıkarır misali, sorumluluk almalı ve bunu yerine getirmek için canla başla mücadele etmeli
* Kadını hizmetçi yada cinsel obje gibi görmemeli
* Kesinlikle şiddete ( özellikle çocuk ve kadınlara) meyilli olmamalı
* Gözü dışarda olmamalı aile birliğine saygılı olmalı
* Kadından beklentileri yüksek olmamalı , kadına yardımcı olmayı sevmeli
* Azıcık kadından korkmalı
ilk aklıma gelenler bunlar tabi daha pek çok şey var.
Ha birde manevi dünyası geniş olmalı , sevgiye saygıya değer vermeli..

2- Aynı şehirdeyken 2-3 güne bir görüşmekte fayda var atalarımız ne demiş çok muhabbet tez ayrılık getirir . Gözden uzak olan gönülden de uzak olur. Ne çok ne az yani..

1) ideal erkek kişiden kişiye göre değişir. nişanlımı seviyorum. ideal bir insan mı bilmiyorum. düşününce bende ideal bir insan değilim. ama ortak paydamız var :))

2) sevgilim yok nişanlıyım.
duruma ve şartlara göre buluşma sürecimiz hep değişti.
kimi zaman üst üste her gün görüştük, kimi zaman aylarca görüşmedik. şimdi haftada bir oluyor geneldeçç

1- İdeal erkek merhametli olandır.:KK68:
2- Evliyim. Flört dönemimizde hemen hergün görüşürdük,1 saat bile olsa.:spor:

1- ideal erkek, kötü/düşük/çirkin/... vs özellikleri sizi rahatsız etmeyen, sizin o özelliklerinizden de sevgiyle bahsedebilen erkektir.

2-o kadar uzun sevgililik dönemimiz oldu ki eşimle, uzak şehirlerde ayda bir görüştüğümüz de oldu, aynı şehirde dip dibe yaşadığımız da. Ama ne kadar uzak olsak da ayda bir görüşmek için cebimizdeki son 5 lirayı bile kıyıya atmaya çalıştık ve arayı açmamaya çalıştık.

Back
X