Merhaba Kızlar;
Kilo vermekte etkili olan bir çok yöntem,diyet listesi vb gibi konuları hepimiz çok iyi biliyoruz.Bazen başarılı oluyor,ama yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.Çünkü ilk günlerdeki motivasyonumuz kalmıyor ve pes ediyoruz.Birçok diyet grubuna katıldım,bir çok şeyde öğrendim tabi ki ama genelde o gün yediklerinden öte pek bir paylaşım göremedim.Ben başarı hikayeleri,kilolu haldeyken ve zayıflayınca hissedilenler,kendine güvenmek ve sevmek,neden ideal kilomuzda olmamız gerektiği vb konuları paylaşmak ve motivasyonumuzu sürekli yüksek tutmak istiyorum.Bu yolculukta birlikte ilerlemek isteyen arkadaşları bekliyorum.Sevgiler..
hayırlı olsun topiğin en başda kilolar gittikce kendine olan özgüvenin dahada artıyor kıyafet almaya gittiğinde istediğini almak gibisi yok
teşekkürler kardelen,bir takım birikimler,hayatın günlük rutinleri içinde kendimizi ihmal ediyoruz bazen,farkına vardığımızda ise iş işten geçmiş oluyor,tekrar eski hale dönmek uzun ve yorucu bir süreç,önemli olan en başlardaki motivasyonu devam ettirmek ve yılmamak,ben konuya zayıflama ile ilgili bir kelime yazmamaya dikkat ettim,ideal kilo dedim,çünkü herkesin ideal kilosu farklıdır,ben 70 kilo iken kilolu dururken bir başkası gayet hoş görünebilir.Genelde diyet kelimesi yemeklerde kısıtlama ve açlığı çağrıştırdığı için çok ititci ve eziyet veren bir süreç olarak düşünülüyormuş ve biran önce son vermek isteniyormuş,ben burada hariç hiç kimseye diyet yapıyorum demiyorum.
O kadar cok motivasyona ihtiyacim var ki basligi okur okumaz atladim merhaba kizlaar :))
heheey ben yazarim hep destek tam destek yani yeterr ki yanima yoldas olsun birileri yoksa cok sabirsiz ve iradesiz olabiliyorum bazen :))Hoşgeldin,bu kadar bilgi içinde herşeyi,bütün diyet listelerini biliyoruz,bunlara ulaşmak artık çok kolay,ama başlayınca azimle devam etmek zor,kendimi ve bana katılacak arkadaşları motive etmek amacıyla bu topiği açtım,kimse yazmasa da ben bu yolda devam edeceğim,kafada karar verildi bir kere
heheey ben yazarim hep destek tam destek yani yeterr ki yanima yoldas olsun birileri yoksa cok sabirsiz ve iradesiz olabiliyorum bazen :))
Merhaba günlüğüm,
Bugünü de azimle atlattık
Bugün ayın 17 si,diyete bir ay önce 76 kilo ile başladım,bugün 70 kiloyum
Sabah kepek ekmeği ile kahvaltı
Öğlen ızgara tavuk ve salata
Akşam yarım limon yedim ve bol su içtim
15 gün önce üzerimde iğrenç duran elbiseyi bu akşam denedim,güzel oldu,yarın işe giderken giyeceğim
55 kilo olana kadar kendime kıyafet almayı yasakladım,çünkü yavaş yavaş dolap bekleyen kıyafetlerimi giymeye başlıyorum
Yemekle bir derdim kalmadı,o yeme ataklarım
,hırsla yemem kayboldu,öğlenleri istediğimi yediğim için ( abartmadan) herseyden biraz tattığım için bu defa diyetten nefret etmedim
Zayıflayınca bitecek bu eziyet diyerek bakmıyorum olaya,ben bundan sonra böyle besleneceğim diyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?