Hava çok soğumuş,bizim sinema işi yattı,ablamla gezecektik bir de,ama bu havada mümkün değil,
Mısır'da yememiş olucam böylece
💃💃💃 oh oohhh! Kaloriler cepte kaldı,
ben şimdi avm den çıkıyorum, götürdüm valla👎
Nasıl bu kadar hızlı kilo verebiliyorsunuz yaa😔bende bir şey mi var acaba?
2 haftadır diyet, spor. Sonuç 600gr
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.bu diyet işi tamamen motivasyon.her akşam diyet günlükleri okuyorum.bunlar beni motive ediyor.ama süreklilik lazım.bakalım bizim kızlar ne yapmışlar bugün diyebileceğimiz bir topic olsun.çoğu amacına ulaşamayan ,bırakılan günlükler gibi olmasın.ben şahsen kararlı biriyim,hergün yazmaya çalışırım.
Bugün b fit e gittim.kahvaltıdan sonra birşey yemedim. Birazdan öğle yemeği yiyeceğim.akşam yemem artık
Bu arada 67 olmuşum.bu hafta daha hızlı gitti sanki.bence yine sporun etkisi.
Canım kesinlikle vücudunun o anki durumuyla ilgili. Geçen yıl diyetistene gitmiştim ve ilk 2 hafta bırak kilo vermeyi almıştım bile. Ama azmedip zayıflamıştım. Sakın pes etme!
bence dıyet sayfaları tamda burası gıbı olmalı..
sadece ne yedıgını ve kac kılo verdıgını yazanların olduğu sayfalar cok sıkıcı ve sevk yok..
buyuzden ben ya dıyet başarı öykulerını okuyorum..
yada oncesı sonrası fotolara bakıyorum..
motıvasyon kaybolmuyor böylece..
Asla asla bak daha yaza çok uzun bi zaman var. Tiril tiril elbiselerimizle sokaklarda salınacağız daha :) hem bunu diyet olarak düşünme. "Ben beslenme alışkanlığımı değiştiriyorum ve sağlıklı yaşama adım atıyorum." diye kabul et. Böylece vücudun strese girmez. Biz farkında olmasak da diyetlerdeki sıkı yasaklar vücudu strese sokup kilo kaybının olmasını engelliyomuş. O yüzden ben 2 gün arka arkaya çikolatadan başka bişey düşünemez hale gelince açıp 1 paket yiyorum. Ama napıyorum "sağlıklı yağlar yok bunda ve vücudumda kalmamalı, o yüzden akşam değil gündüz saatlerinde yemeliyim." diyorum. Mesela ayıptır söylemesi dün misafirler meyveli pasta getirmiş ve ben hayır diyemem normalde ama akşam 9du, yemedim o yüzden. Fakat sabah pasta diyerek uyandım :) bu sebeple ılık suyumu içim 20 dakika kadar sonra da pasta yedim. İşkenceye çevirme, strese girme. Herşeyi başarabiliriz, biz kadınız! :)😳gerçekten mi?
Böyle söyleyince birileri, motivasyonum artıyor, çok teşekkür ederim. Yılmak yok o halde
Asla asla bak daha yaza çok uzun bi zaman var. Tiril tiril elbiselerimizle sokaklarda salınacağız daha :) hem bunu diyet olarak düşünme. "Ben beslenme alışkanlığımı değiştiriyorum ve sağlıklı yaşama adım atıyorum." diye kabul et. Böylece vücudun strese girmez. Biz farkında olmasak da diyetlerdeki sıkı yasaklar vücudu strese sokup kilo kaybının olmasını engelliyomuş. O yüzden ben 2 gün arka arkaya çikolatadan başka bişey düşünemez hale gelince açıp 1 paket yiyorum. Ama napıyorum "sağlıklı yağlar yok bunda ve vücudumda kalmamalı, o yüzden akşam değil gündüz saatlerinde yemeliyim." diyorum. Mesela ayıptır söylemesi dün misafirler meyveli pasta getirmiş ve ben hayır diyemem normalde ama akşam 9du, yemedim o yüzden. Fakat sabah pasta diyerek uyandım :) bu sebeple ılık suyumu içim 20 dakika kadar sonra da pasta yedim. İşkenceye çevirme, strese girme. Herşeyi başarabiliriz, biz kadınız! :)
Bir regl dönemi insanı bu kadar etkiler mi yaaaaa
Nerde o pastaları görüp "bunları nasıl yemişim ya" diyen,hırs dolu,Yemek aklına bile gelmeyen kadın!!!!!
O kadın gitti :26::26::26: bambaşka ,ve daha açbir kadın geldi,,,,yarı yolda kalmak istemiyorum ne güzel bir düzen kurmuştum kendime,bu durum uzun sürmez umarım,
Bir regl dönemi insanı bu kadar etkiler mi yaaaaa
Nerde o pastaları görüp "bunları nasıl yemişim ya" diyen,hırs dolu,Yemek aklına bile gelmeyen kadın!!!!!
O kadın gitti :26::26::26: bambaşka ,ve daha açbir kadın geldi,,,,yarı yolda kalmak istemiyorum ne güzel bir düzen kurmuştum kendime,bu durum uzun sürmez umarım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?