İdeal Kilo Yolculuğunda Motivasyonun Önemi

Öğlen ızgara et ve biraz ekmek yedim(.ama salata yağlıydı.) Kaloriyi abarttım galiba.ben zaten öğlen serbest takılıyorum bu aralar.yine de haftada 1 kilo gidiyor. Akşam yemiycem ama.

İşyerinde diyette olduğumu kimseye söylemiyorum. Bir arkadaş sen ne kadar zayıfladın yaaa dedi.daha dur bakalım siz neler göreceksiniz dedim içimden.

Sabah lor peyniri ve biber sosu sürdüğüm light ekmekle yaptığım tostu yedim.

Yeşil çay içtim.

Bizimkiler eve bir yığın abur cubur almış. Sürekli canım çikolata istediği için biraz gerginim. İki parça çikolata yemiştim dün. Sanırım şımardım biraz. Bugün de kahvaltıda ayıptır söylemesi 3-4 dilim ekmekle bal kaymak yedim. Ama sabah yedim ya yakarım umarım

ben güzel birşey yaptığımda ya da aldığımda hiç tatmıyorum bile,diyetin başlarında o hataları yaptım hep,tattın mı daha çok yemek istiyorsun.ama sen sabah yemişsin birşey olmaz

öğle yemeğinde ekmeksiz çorba,salata ve sebze yemeği yedim,akşam birşey yemedim.su içiyorum

3 mil leslie yaptım.

ben güzel birşey yaptığımda ya da aldığımda hiç tatmıyorum bile,diyetin başlarında o hataları yaptım hep,tattın mı daha çok yemek istiyorsun.ama sen sabah yemişsin birşey olmaz

Tamam o zaman bende daha kuralcı olayım bundan sonra. Sen de harika gidiyosun canım, tebrikler :)

Ben de araniza katilmak istiyorum gecen sali 76 ydim bugun kalori diyetine basladim belirli listem yok aksam 6 dan sonra yemek yemiyorum genelde ama demin iki parca bitter cikolata yiyip kacamak yaptim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrikler :) Süper gidiyosun hedefine ulaştığını görmek isterim zaten az bi kilon kalmış son zamanlarda çok kaçamak yapmışsın topla kendini :))))

Ben de 1 haftadır dikkat ediyorum yediklerime 2 kilo 300 gram verdim çok mutluyum ve senin mutluluğunu da anlayabiliyorum :)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.bu diyet işi tamamen motivasyon.her akşam diyet günlükleri okuyorum.bunlar beni motive ediyor.ama süreklilik lazım.bakalım bizim kızlar ne yapmışlar bugün diyebileceğimiz bir topic olsun.çoğu amacına ulaşamayan ,bırakılan günlükler gibi olmasın.ben şahsen kararlı biriyim,hergün yazmaya çalışırım.

Bugün b fit e gittim.kahvaltıdan sonra birşey yemedim. Birazdan öğle yemeği yiyeceğim.akşam yemem artık

Bu arada 67 olmuşum.bu hafta daha hızlı gitti sanki.bence yine sporun etkisi.

Eve gelip Mantarlı tavuk ve pancar turşusu yedim.şimdi kahve içiyorum.bugünlük yemek olayı bu kadar.

Kızlaaaar geçen cumartesi 63.200'le başladığım macerama 61.100'le devam ediyoruuuum :)))

Kızlaaaar geçen cumartesi 63.200'le başladığım macerama 61.100'le devam ediyoruuuum :)))

Nasıl bu kadar hızlı kilo verebiliyorsunuz yaa😔bende bir şey mi var acaba?
2 haftadır diyet, spor. Sonuç 600gr

Nasıl bu kadar hızlı kilo verebiliyorsunuz yaa😔bende bir şey mi var acaba?
2 haftadır diyet, spor. Sonuç 600gr

Besamel, bende ilk zamanlar başkalarına özenerek geçirdim benim 10 gün sonra 2ay olacak ilk defa bu hafta böyle oldu,dokuz kilo verdim diyorum,millet inanmaz gözlerle bakıyor,demek ki daha çok yol var,çookkk su iç,içmediğim haftalar hiç veremedim,sabret olacak,,,

Çok teşekkür ederim, nasıl destek buluyorum yazılarınızla valla hadi inşallah kurtulamadım şu 8 kilodan😥

bence dıyet sayfaları tamda burası gıbı olmalı..
sadece ne yedıgını ve kac kılo verdıgını yazanların olduğu sayfalar cok sıkıcı ve sevk yok..
buyuzden ben ya dıyet başarı öykulerını okuyorum..
yada oncesı sonrası fotolara bakıyorum..
motıvasyon kaybolmuyor böylece..

Sabah kepek ekmeği ile kahvaltı
Öğlen sütle yulaf ezmesi( hiç sevmem,ama şu anda evde kalorisi az olan başka birşey bulamadım)

3 mil leslie yaptım

Birazdan oğlumla sinemaya gideceğiz,inşallah Mısırdı yemekti derken abartmam,

Hava çok soğumuş,bizim sinema işi yattı,ablamla gezecektik bir de,ama bu havada mümkün değil,

Mısır'da yememiş olucam böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…