- 5 Mayıs 2013
- 33.910
- 41.592
- 798
- Konu Sahibi xDerinMavix
Şimdi biraz yürüyüş ve eve su taşıyayım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım az kilo vermek daha zor ama bu azimle başarırsın.
Ben 101.6 ile başladım.
Bu 3. günüm. Bu sabah itibari ile 100.4 olmuşum :)
9'lu rakamları göreyim çizelgemi güncellemeye başlicam.
Haklisin gercekten zor gidiyor.. Basarilar diliyorum sana canim![]()
Kesinlikle birde bura iyi geldi bana ..daha önceler yemek yemeden zayiflardim ama ilk defa bir listeye uyabiliyorum bu site sayesindeYine de azimle herşeyin olacağına inanıyorum ben canım![]()
Sabah 1 dilim kepekli ekmek domates yedim ,birde olmazsa olmazim cay kahve![]()
Kesinlikle birde bura iyi geldi bana ..daha önceler yemek yemeden zayiflardim ama ilk defa bir listeye uyabiliyorum bu site sayesinde
Canım çok az değil mi?
Uyduğun belli bir liste var mı canım? Hangi diyeti yapıyorsun?
Sabahlari : büyük bardak ac karna su . 1 dilim kepekli ekmek domates. Ögle:bir kase yogurt bir dikim kepekli ekmek . Aksam :salata yagsiz bir dilim kepekli ekmek haslanmis sebse . Saat 18:00 den sonra yemegi sonlandiriyorum ve sadece tv karsisinda bir bardak greyfurt iciyorum (greyfurt ile yarim limon suyu da katiyorum o anki tatli istegimi kesiyor)
. Inan veremiyorum canim baska türlü ...bana verebilecegin bir tüyo varmi ..misal benim kahve ictahimi kapatiyorTatlım çok az gibi.
En azından sabah kahvaltını zengin yapabilirsin.
Sabah yediğini mutlaka eritiyor insan.
. Inan veremiyorum canim baska türlü ...bana verebilecegin bir tüyo varmi ..misal benim kahve ictahimi kapatiyor
Keşke olsa canım ya ama ben hiç zayıf olmadım ki.
Greyfurt yağı koklamak iştahı kapatıyor diyorlar onu biliyorum sadece.
Bir de kahvaltıda dereotu yemek benim iştahımı kapatıyor.
Dilerim rabbim gönlüne göre istedigini nasip eder.. Bende hic istedigim gibi olmadim ama inaniyorum kendime olacagim insallah
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur canım.
Bu arada ara öğün de mutlaka yemek lazım. Yemezsek metabolizma yavaşlıyor çünkü.
Su iciyorum hizlandiryor canim
Suyu zaten içmemiz lazım canım onu sayma.
Ara öğün olarak hurmayı tavsiye ederim.
Hem tatlı isteğini bastırır. Hem kilo aldırmıyor hem de lif içeriği çok yüksek.